Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
İnşallah canim ya..Kuzum ben bsy yapmadım .oncekinde kalmıştır belki

Ben küçük bi ilcedeyim .devlet Hastanesi'nde yaptirdi Dr.
Bizim burada sağlık ocağı yaptı.ben troid ilacı kullanıyorum düzenli onun için kan vermeye gitmiştim hamileyim diyince doktor o zaman rutin gebelik testlerine de bakalım dedi. Rubella, toxoplazma falan tüm gebelik de bakılması gereken testlere baktılar.

Selam kızlar bugün kalp atışını duyduk çok şükür benim hesabıma göre 7+0 doktor 6+5 dedi .
Hayırlı olsun cnm.
Kızlar keseyi gördüm am hafif hafif lekelenmem var dün ğrogestan bana yan etki yaptı çok kötü duphaston verdi kullanan var mı lekelenmeyi keser mi
Kuzum ağızdan alırsan baş donmesi çok aşırı oluyor .ayakta duramazsin o derece yani.fitil olarak al bence.benim hala kahve leke oluyor .
Doktordan geliyorum.6+5bebek görünmedi.üzgünüm
Henüz küçüktür üzülme kuzum.9haftada görenler oluyor.sen içini ferah tut.yalniz sürekli de ultrasona girme.

Bnde ilçede oturuyorum rubella toxoplazma burda olmuyor merkezde eğitim araştırmada yada özelde yaptırabilirsin dedi bnde sağlık sigortası var diye çok önemsemedim özeldede sigorta kapsamı dışındaymış o testler

Haftaya tekrar randevu aldim
.Bir hafta beklemesi zor olacak

Kizlar günaydın.dun Dr bana Dr prilam yazmıştı gece 2tane al diye ben korktum 1tane aldım.ama bulantı geçmedi.ogluma bile doğru dürüst bakamıyorum .lekelenme cabasi bide.raporluyum evdeyim ama bsy yapamiom evde de.bi süpürge bile tutamiom.sagolsun eşim okula gitmeden yapı veriyor

Aynı sıkıntı iki gündür bendede başladı doktora gitğinde yoktu ama sabahları çok kötü olmaya başladım bulantı baş dönmesi bayılcak gibi oluyorum ewdede hiç bişey yapamıyorum bulantı için mi vermişti size hapı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…