- 12 Mayıs 2024
- 111
- 91
- 30
Amin inşallahEkledim canımgözün aydın darısı kalp atışını duymaya inşallah
Geç döllenmedir muhtemelen hemen kötü düşünmeyinDoktordan geliyorum.6+5bebek görünmedi.üzgünüm
Tam olarak Dr ne dedi olumsuz mu konuştu ?Doktordan geliyorum.6+5bebek görünmedi.üzgünüm
Haftaya tekrar gel bakalım dediTam olarak Dr ne dedi olumsuz mu konuştu ?
5+3te keseyi görmüştüm. Şimdiye oluşması gerekmez miydi.bulantim.hic yokCanım dur hemen telaşlanma , doktor ne dedi ? Geç döllenme olmuştur belki böyle olup bebeği geç gören çok oluyor
İnşallah canim ya..Kuzum ben bsy yapmadım .oncekinde kalmıştır belkiOlabiliyor canım kanamalar lekelenmeler bazen hiç canını sıkma ilaçlarını kullan dinlenbir şey olmayacak Allah’ın izniyle
Bu arada imzada ki hamilelik takibini yanlış yapmışsın 39. Haftada görünüyorsun şu an
Şimdi bütün gebelere yapılıyor canım bu testlerYok henüz özeldeki randevuma gitmedim devlette yaptılar bunları.Evde kedi köpek besleyip beslemediğimizi de sordu kayınvalidemde kedi var biz de bahçede köpek bakıyoruz demiştim belki onun için yapmıştır
Kuzum 3sene önce doğum yaptım ozaman da vardı bu testler .Biz yok dedik genede istedi bu yeni çıktı herhalde geçen sene doğum yapan arkadaşlarıma soruyorum kimsenin haberi yok
Yapıyorlar kuzumRubellayı devlet yapıyor muymuş? Daha bugün özelde yaptırdım ya tüh
Folbiol devlet karşılıyorBen folbiol kullanıyorum. doktorun özel muayenehane hastasıyım yani devletin karşılaması gibi bir durum yok. Eczaneden parayla alıyorum tüm ilaçları. Doktorun önerisi folbiol şeklinde.
Ben küçük bi ilcedeyim .devlet Hastanesi'nde yaptirdi Dr.küçük yerlerde olmuyor sanırım özelde yaptırdım bnde sigortada karşılamıyormuş
Haftaya görürsünüz inşallah eğer için rahat etmediyse başka doktora git. Nasıl oluyor bilmiyorum ama bi doktorun göremediğini diğer doktor görebiliyor. Vajinal muayene etti değil mi ?Haftaya tekrar gel bakalım dedi
Bizim burada sağlık ocağı yaptı.ben troid ilacı kullanıyorum düzenli onun için kan vermeye gitmiştim hamileyim diyince doktor o zaman rutin gebelik testlerine de bakalım dedi. Rubella, toxoplazma falan tüm gebelik de bakılması gereken testlere baktılar.Ben küçük bi ilcedeyim .devlet Hastanesi'nde yaptirdi Dr.
Hayırlı olsun cnm.Selam kızlarbugün kalp atışını duyduk çok şükür benim hesabıma göre 7+0 doktor 6+5 dedi .
Kuzum ağızdan alırsan baş donmesi çok aşırı oluyor .ayakta duramazsin o derece yani.fitil olarak al bence.benim hala kahve leke oluyor .Kızlar keseyi gördüm am hafif hafif lekelenmem var dün ğrogestan bana yan etki yaptı çok kötü duphaston verdi kullanan var mı lekelenmeyi keser mi
Henüz küçüktür üzülme kuzum.9haftada görenler oluyor.sen içini ferah tut.yalniz sürekli de ultrasona girme.Doktordan geliyorum.6+5bebek görünmedi.üzgünüm
Bnde ilçede oturuyorum rubella toxoplazma burda olmuyor merkezde eğitim araştırmada yada özelde yaptırabilirsin dedi bnde sağlık sigortası var diye çok önemsemedim özeldede sigorta kapsamı dışındaymış o testlerBizim burada sağlık ocağı yaptı.ben troid ilacı kullanıyorum düzenli onun için kan vermeye gitmiştim hamileyim diyince doktor o zaman rutin gebelik testlerine de bakalım dedi. Rubella, toxoplazma falan tüm gebelik de bakılması gereken testlere baktılar.
Hayir karindanHaftaya görürsünüz inşallah eğer için rahat etmediyse başka doktora git. Nasıl oluyor bilmiyorum ama bi doktorun göremediğini diğer doktor görebiliyor. Vajinal muayene etti değil mi ?
Haftaya tekrar randevu aldimHayırlı olsun cnm.
Kuzum ağızdan alırsan baş donmesi çok aşırı oluyor .ayakta duramazsin o derece yani.fitil olarak al bence.benim hala kahve leke oluyor .
Henüz küçüktür üzülme kuzum.9haftada görenler oluyor.sen içini ferah tut.yalniz sürekli de ultrasona girme.
Aynı sıkıntı iki gündür bendede başladı doktora gitğinde yoktu ama sabahları çok kötü olmaya başladım bulantı baş dönmesi bayılcak gibi oluyorum ewdede hiç bişey yapamıyorum bulantı için mi vermişti size hapıKizlar günaydın.dun Dr bana Dr prilam yazmıştı gece 2tane al diye ben korktum 1tane aldım.ama bulantı geçmedi.ogluma bile doğru dürüst bakamıyorum .lekelenme cabasi bide.raporluyum evdeyim ama bsy yapamiom evde de.bi süpürge bile tutamiom.sagolsun eşim okula gitmeden yapı veriyor