Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Cok teşekkür ederim bende aynen özele gittim.dr degisicem

Benimde 15inde 44.9 17sjnde 119 cikti sata göre bugun 5 haftalik ama ben tatile gottigimde 1 kere korunmadik o zaman oldu ona gore 3 haftalik çarşamba gidecegim insallah
Ay canim çok sevindim

Yaa umarım alışırım bende

Kizlar selam bende randevu aldim haftaya bugun gidecegim cinnabon Tablo için ne yazmam gerek canim Dr muayenesi 2bin olmuş acaba digum paketleri ne kadar bakaniniz oldu mu dr a gidince 2022de hersey dahil 17bine dogurmuştum

Ay bir de kan sulandirici kullananiniz var mi ya dün igneyi damara vurmuşum 1.5 gündür kaniyor resmen kan kaybindan bayilcam

Kızlar bu arada şunu öğrendim annenizin hamileliği nasıl geçtiyse sizinde öyle geçmesi olasıymış
Bulantılı geçtiyse sizinde bulantılı olabilirmiş veya rahatsa sizinde rahat

durum güncellemesi yapmam gerekirse pazartesi çok kötüydüm bulantı ve halsizlik maksimumdaydı
Salı çok halsizlik vardı ama gün içi bulantım olsada yatak döşek etmedi
Bugun enerjim çok daha iyi bulantımda hafifliyor gibi
Annemin çok rahay bi hamileliği geçmiş inş benimde öyle olur biterek gider diye umuyorum
Bebeği olan arkadaşlarım zencefil ve zencefil yiyemeyenler için hapını önerdi.
Ondan alacağım bulantılar için
Hepimizin çok rahat ve sağlıklı hamilelikleri olur umarım

Benim annem yer bezini uzaktan görüp lahmacun zannediyormuş, mide bulantısı ve kusma had safhada imiş, ama onun bu belirtileri kız bebeği olduğunda olmuş. Benim mide bulantım haftasonuna göre azaldı. Ama mide yanması devam ediyor maalesef ara ara da olsa.

zencefilli hap mı varmış canım bnde araştırayım iki gündür yataktan çıkamıyorum aşırı halsizlik bulantı hissi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…