Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Günaydınnnnn :KK76:

Ya bende öyleyim 🙈 5-6 gibi uyanıyorum biraz telefona falan bakıyorum sonra kendimi uyumaya zorluyorum uyuyamıyorum 😂 7:30- 8 de falan kahvaltı yapayım bari diye kalkıyorum kahvaltı yapıyorum sonra gene uykum geliyor 10 gibi bir daha uyuyorum 😂
Ben kahvaltı yapmıyorum sabah uyanıp ac karnına kuruyemis ve muz yiyorum. Belki sağlıklı değildir ama aç karnına kahvaltı hazırlayacak gücüm olmuyor. 08.30 gibi kahvaltı yapıyorum. Öğle vakti aslında yemek yemem lazım ama yoğurt yiyerek geçiştiriyorum hiç iştahım olmuyor. Sürekli acaba dikkat etmiyor muyum diye düşünüyorum.

Ben kahvaltı yapmıyorum sabah uyanıp ac karnına kuruyemis ve muz yiyorum. Belki sağlıklı değildir ama aç karnına kahvaltı hazırlayacak gücüm olmuyor. 08.30 gibi kahvaltı yapıyorum. Öğle vakti aslında yemek yemem lazım ama yoğurt yiyerek geçiştiriyorum hiç iştahım olmuyor. Sürekli acaba dikkat etmiyor muyum diye düşünüyorum.
Ben biraz o konuda şanslıyım , eşim sağolsun her sabah kahvaltı hazırlayıp işe gidiyor 🙈 yumurtanın kokusu falan çok midemi bulandırıyor.
İlk 3 ay ekstra kalori almaya gerek yok diyor doktorlar ama sağlıklı beslenmek gerekiyor tabi. Acıkmıyorsan sorun değil kuruyemiş , muz, yoğurt da gayet sağlıklı. Arada da ceviz badem kabak çekirdeği falan ye.

Kızlar folbiol kullanan var mı aranızda. Ben daha önce de yazmıştım ama bu videoyu görünce de göndermek istedim. Dozu yüksek olduğu için özel bir durum yoksa önermiyorlar. Devlet hastanesi doktorları devlet bunu ödediği için düşünmeden yazıyor direk 🤷🏼‍♀️

ben doktor yazdığı için folbiol kullanıyorum cuma günü kontrolüm var o zaman sorayım :KK43:

Arkadaşlar bir şey sorucam aranızda ailelere söyleyen varmı ben nedense hiç söylemek istemiyorum bir yandan çok istiyorum ama korkuyorum sanki söylersem bir şeyler ters gidecek gibi yada onlara olumsuz bir şeyde açıklama yapmak istemiyorum ay bilemedim sizce nasıl olmalı bu süreç 🥲
ben anneme ve birkaç yakın arkadaşıma söyledim eşim de annesine ve ablasına şu an başka kimse bilmiyor onlar da en yakınlarımız zaten ben söylemeden duramazdım :bicak:

Kızlar keseyi gördüm am hafif hafif lekelenmem var dün ğrogestan bana yan etki yaptı çok kötü duphaston verdi kullanan var mı lekelenmeyi keser mi

Kızlar keseyi gördüm am hafif hafif lekelenmem var dün ğrogestan bana yan etki yaptı çok kötü duphaston verdi kullanan var mı lekelenmeyi keser mi
Ben hem duphaston hem Progestan kullanıyorum ama lekelenmeyi kesiyor mu bilmiyorum. Benim tüp bebek olduğu için kullandırttırıyor doktor

Süper haber 🤩 bebek , yolk sac da varmıydı kesenin içinde ☺️
Valla bir sey demedi tam kuzum sadece her sey yolunda dedi dış gebelik vs değil emin olduk artık dedi :) size de fotosunu atayım

Eklentiler

• a72997bf-c2b0-4982-b1dd-2182f264e05c.jpeg
    a72997bf-c2b0-4982-b1dd-2182f264e05c.jpeg
    85,9 KB · Görüntüleme: 83
Valla bir sey demedi tam kuzum sadece her sey yolunda dedi dış gebelik vs değil emin olduk artık dedi :) size de fotosunu atayım
Öyle dediyse oluşmuştur bebek de 😍 hadi inşallah kalp atışını da duyarsınız. Senin karından baktı galiba değil mi ? Bana vajinal bakmıştı o yüzden resim daha net 😅 ortada görülen beyaz küçük nokta bebişmiş kenardaki beyazda yolk sac dedikleri şey. 0.26 cm miş 😍

Eklentiler

• IMG_7290.jpeg
    IMG_7290.jpeg
    108,2 KB · Görüntüleme: 76
Öyle dediyse oluşmuştur bebek de 😍 hadi inşallah kalp atışını da duyarsınız. Senin karından baktı galiba değil mi ? Bana vajinal bakmıştı o yüzden resim daha net 😅 ortada görülen beyaz küçük nokta bebişmiş kenardaki beyazda yolk sac dedikleri şey. 0.26 cm miş 😍
Evet kzuum karından baktı valla ben de hic sormadım yolk sac vs ama sorun yok dediyse yoktur herhalde ya 🙈🥹 maşallah sana da kuzum insallah kalp atışını da duyar sağlıkla kucağımıza alırız

X