Geçmiş olsun ne zamandan beri bulantın var benim birkaç gündür arttı gibi hissediyorum ama idare ediyorum .Acaba daha da mı artacakKizlar günaydın.dun Dr bana Dr prilam yazmıştı gece 2tane al diye ben korktum 1tane aldım.ama bulantı geçmedi.ogluma bile doğru dürüst bakamıyorum .lekelenme cabasi bide.raporluyum evdeyim ama bsy yapamiom evde de.bi süpürge bile tutamiom.sagolsun eşim okula gitmeden yapı veriyor
Canım geç dönüş için kusura bakma iki gündür elime telefon alamadım. Keseyi 4+5 te gördüm. Kalp atışı için de 6+0 da çağırdı ona da cuma gideceğim insallahEkledim canım , hoş geldin aramızakeseyi hangi haftada görmüştün hafta olarak yazalım
Canım eğer imkanın varsa başka bir doktora git. Bebeği göremediğinde vajinal bakması gerekiyordu doktorun. Başka bir doktora git ve eğer bebek görünmüyorsa doktor demese bile sen vajinal bakmasını iste.Hayir karindan
Bi arkadaşım çok benzer bir durum yaşadı 7 haftalıktı bebeği göremiyoruz boş gebelik deyip gebelik sonlandırıcı ilaç vermişler kıza kullanmamasını söyleyip özel iyi bir doktora götürdüm ve alttan muayene etti bebeği gördü geç döllenme olduğunu söyledi. Şimdi 1 yaşında kızıHayir karindan
Tamam canım bu şekilde güncelledimCanım geç dönüş için kusura bakma iki gündür elime telefon alamadım. Keseyi 4+5 te gördüm. Kalp atışı için de 6+0 da çağırdı ona da cuma gideceğim insallah
Evet benim de doktorum ilk karından baktı keseyi gördü bebekten emin olamadı 2 hafta sonra gel dedi.Ben vajinal bakmasını istedim.İnsanlar bir şey olunca buna suç bulduğu için bakmak istememiş. Bu riskli de değil hatta daha iyi görüyoruz dedi vajinal bakınca bebeği de kalp atışını da gördükCanım eğer imkanın varsa başka bir doktora git. Bebeği göremediğinde vajinal bakması gerekiyordu doktorun. Başka bir doktora git ve eğer bebek görünmüyorsa doktor demese bile sen vajinal bakmasını iste.
Evet hiç bir riski yok. Ben tüp bebek il hamile kaldım , Tüp bebek doktorlarının çoğu 8. Haftaya kadar hep alttan muayene ediyor çünkü herhangi bir sorun varsa alttan bakınca hemen tespit edilebiliyor.Evet benim de doktorum ilk karından baktı keseyi gördü bebekten emin olamadı 2 hafta sonra gel dedi.Ben vajinal bakmasını istedim.İnsanlar bir şey olunca buna suç bulduğu için bakmak istememiş. Bu riskli de değil hatta daha iyi görüyoruz dedi vajinal bakınca bebeği de kalp atışını da gördük
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Hem arkadaş 6 + 5 miş ben pzrt gittiğimde 6+ 4 olmuştum ama vajinal bakınca 5 + 6 görünüyor demişti. Belki onun da geç döllenme olmuştur.Evet hiç bir riski yok. Ben tüp bebek il hamile kaldım , Tüp bebek doktorlarının çoğu 8. Haftaya kadar hep alttan muayene ediyor çünkü herhangi bir sorun varsa alttan bakınca hemen tespit edilebiliyor.
Canım merhaba oglumda 4+5 de keseyi görmüştük 7.hafta kontrolünde gittiğimiz doktor bebegi göremediğini söyledi cok ümitsiz konuştu bi hafta bekleyemedik hemen başka doktora gittik vajinal ultrasonla hem bebek hem kalp atışını duymuştuk umutsuzluga kapılma bence başka doktora da gidebilirsin bikaç gün sonra5+3te keseyi görmüştüm. Şimdiye oluşması gerekmez miydi.bulantim.hic yok
çok cahilce ama çok utanıyorum ben alttan muayene de aşırı derecede geriliyorum. hala aşamadım bu durumu. doğum zamanına kadar aşmam gerekiyor biliyorumEvet hiç bir riski yok. Ben tüp bebek il hamile kaldım , Tüp bebek doktorlarının çoğu 8. Haftaya kadar hep alttan muayene ediyor çünkü herhangi bir sorun varsa alttan bakınca hemen tespit edilebiliyor.
Bende senin gibiydim ilk başta hem alttan muayene hem de erkek doktor fobim vardıçok cahilce ama çok utanıyorum ben alttan muayene de aşırı derecede geriliyorum. hala aşamadım bu durumu. doğum zamanına kadar aşmam gerekiyor biliyorum
İnşallah evet dr değiştirmeyi düşünüyorumBi arkadaşım çok benzer bir durum yaşadı 7 haftalıktı bebeği göremiyoruz boş gebelik deyip gebelik sonlandırıcı ilaç vermişler kıza kullanmamasını söyleyip özel iyi bir doktora götürdüm ve alttan muayene etti bebeği gördü geç döllenme olduğunu söyledi. Şimdi 1 yaşında kızı
Yaaa çok güzel ilerlemiş , hayırlı olsun canımSelam kızlar, bende cumartesi den beri iki günde bir kan veriyorum. 44-108-237 çıktı bu sabahki değerim en son nasıl sizce
Cumartesi doktora randevu aldım, bugün sat göre 4+5 olduk, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız bebislerimiz
Evet öyle yapicam sagolunCanım merhaba oglumda 4+5 de keseyi görmüştük 7.hafta kontrolünde gittiğimiz doktor bebegi göremediğini söyledi cok ümitsiz konuştu bi hafta bekleyemedik hemen başka doktora gittik vajinal ultrasonla hem bebek hem kalp atışını duymuştuk umutsuzluga kapılma bence başka doktora da gidebilirsin bikaç gün sonra
Arkadaşımın bebeğini de 7.haftanin içinde gördü dr içini ferah tut geç döllenmenmedirHaftaya tekrar gel bakalım dedi
Bende sizin gibiydim vajinal ultrasonla gördü başka Dr gitmiştim bence hemen ümitsiz olmayın özele bir ton para bayıldım bana kese küçük diyip progestan başlattı haftanla uyumlu değil dedi devlete gittim geç döllenmedir dedi kanama alanın bulunmuyor dedi seninle aynıyız vajinal ultrasonla kalbini gördüm attığını dinletti de üstelik ben bir hafta çok ümitsizdim sende olma diye yazıyorumHayir karindan
Karından ultrason mu yaptırdınız vajinal mi? Ben 7+2'yim bebek karından gözükmedi. Doktor vajinal bakınca gördük bebeği. Eğer karınsa hiç üzülmeyin bence. Önce bir vajinal ultrason deneyin. Benim başından beri her şey vajinal ultrason ile görüldü.Doktordan geliyorum.6+5bebek görünmedi.üzgünüm
Evet karından bakti.tesekkur ederim umut oldunuzKarından ultrason mu yaptırdınız vajinal mi? Ben 7+2'yim bebek karından gözükmedi. Doktor vajinal bakınca gördük bebeği. Eğer karınsa hiç üzülmeyin bence. Önce bir vajinal ultrason deneyin. Benim başından beri her şey vajinal ultrason ile görüldü.