Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Geçmiş olsun ne zamandan beri bulantın var benim birkaç gündür arttı gibi hissediyorum ama idare ediyorum .Acaba daha da mı artacak

Bi arkadaşım çok benzer bir durum yaşadı 7 haftalıktı bebeği göremiyoruz boş gebelik deyip gebelik sonlandırıcı ilaç vermişler kıza kullanmamasını söyleyip özel iyi bir doktora götürdüm ve alttan muayene etti bebeği gördü geç döllenme olduğunu söyledi. Şimdi 1 yaşında kızı

Canım eğer imkanın varsa başka bir doktora git. Bebeği göremediğinde vajinal bakması gerekiyordu doktorun. Başka bir doktora git ve eğer bebek görünmüyorsa doktor demese bile sen vajinal bakmasını iste.
Evet benim de doktorum ilk karından baktı keseyi gördü bebekten emin olamadı 2 hafta sonra gel dedi.Ben vajinal bakmasını istedim.İnsanlar bir şey olunca buna suç bulduğu için bakmak istememiş. Bu riskli de değil hatta daha iyi görüyoruz dedi vajinal bakınca bebeği de kalp atışını da gördük

Evet hiç bir riski yok. Ben tüp bebek il hamile kaldım , Tüp bebek doktorlarının çoğu 8. Haftaya kadar hep alttan muayene ediyor çünkü herhangi bir sorun varsa alttan bakınca hemen tespit edilebiliyor.

Evet hiç bir riski yok. Ben tüp bebek il hamile kaldım , Tüp bebek doktorlarının çoğu 8. Haftaya kadar hep alttan muayene ediyor çünkü herhangi bir sorun varsa alttan bakınca hemen tespit edilebiliyor.
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Hem arkadaş 6 + 5 miş ben pzrt gittiğimde 6+ 4 olmuştum ama vajinal bakınca 5 + 6 görünüyor demişti. Belki onun da geç döllenme olmuştur.

5+3te keseyi görmüştüm. Şimdiye oluşması gerekmez miydi.bulantim.hic yok
Canım merhaba oglumda 4+5 de keseyi görmüştük 7.hafta kontrolünde gittiğimiz doktor bebegi göremediğini söyledi cok ümitsiz konuştu bi hafta bekleyemedik hemen başka doktora gittik vajinal ultrasonla hem bebek hem kalp atışını duymuştuk umutsuzluga kapılma bence başka doktora da gidebilirsin bikaç gün sonra

çok cahilce ama çok utanıyorum ben alttan muayene de aşırı derecede geriliyorum. hala aşamadım bu durumu. doğum zamanına kadar aşmam gerekiyor biliyorum

çok cahilce ama çok utanıyorum ben alttan muayene de aşırı derecede geriliyorum. hala aşamadım bu durumu. doğum zamanına kadar aşmam gerekiyor biliyorum
Bende senin gibiydim ilk başta hem alttan muayene hem de erkek doktor fobim vardı ben 3 yıl uğraş sonrası gebe kaldım tabi bu süreçte hep alttan muayene oldum bir sürü doktor gezdik falan o kadar alıştım ki artık hissetmiyorum bile o ultrason cihazını önceden doktora gitmeden önce çok afedersiniz ufacık bir tüy bile görsem mutlaka onu temizlemeden muayeneye gitmezdim şimdi onu da saldım 3,5 tüyü sorun etmiyorum artık zaten o doktorlar da o kadar alışık ki vajinal muayeneye bizim özel bölgemize bakmıyorlar bile. Bir kere doktora gideceğim diye ağdaya gitmiştim ve ağdadan yanmıştı özel bölgem doktordan ilaç istedim kızım benim için uğraşmana gerek yok biz doktorların umrunda değil dışının nasıl göründüğü biz içeriyle ilgileniyoruz demişti

İnşallah evet dr değiştirmeyi düşünüyorum

Yaaa çok güzel ilerlemiş , hayırlı olsun canım beta değerlerine göre cumartesi biraz erken olabilir gibi geldi bana ama bi git bakalım görürsünüz umarım keseyi

Evet öyle yapicam sagolun

Bende sizin gibiydim vajinal ultrasonla gördü başka Dr gitmiştim bence hemen ümitsiz olmayın özele bir ton para bayıldım bana kese küçük diyip progestan başlattı haftanla uyumlu değil dedi devlete gittim geç döllenmedir dedi kanama alanın bulunmuyor dedi seninle aynıyız vajinal ultrasonla kalbini gördüm attığını dinletti de üstelik ben bir hafta çok ümitsizdim sende olma diye yazıyorum

Benim bebeğimi bir türlü karından ultrasonla göremiyorlar. Bugün progestan bitti diye gidip yazdırayım dedim. Gitmişken de doktor ultrasondan bakmak istedi. Bebegi yine vajinal ultrasonla gördü. Kalp atışı var iyi görünüyor ama kanama alanı aynı devam. Doktor ben nasıl tedirgin gözüküyor isem en son bana bebekler ahtapot gibidir. Seninle kalmak isterse sana ahtapot gibi tüm kollarıyla tutunur. Yoksa düşer. Biz bazen kürtaj yaparken bile bebeği zor çekiyoruz, hatta içerde parça kalan haller bile var dedi. Biraz moralim bozuldu ilk başta göremeyince ama bebeği görünce yine rahatladım. İdrar yolları enfeksiyonu için de toz antibiyotik verdi. İnşallah kanama alanından da idrar yolu enfeksiyonundan da kurtulurum, minik ahtapotum bana tutunur.

Doktordan geliyorum.6+5bebek görünmedi.üzgünüm
Karından ultrason mu yaptırdınız vajinal mi? Ben 7+2'yim bebek karından gözükmedi. Doktor vajinal bakınca gördük bebeği. Eğer karınsa hiç üzülmeyin bence. Önce bir vajinal ultrason deneyin. Benim başından beri her şey vajinal ultrason ile görüldü.

Evet karından bakti.tesekkur ederim umut oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…