Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Ben kahvaltı yapmıyorum sabah uyanıp ac karnına kuruyemis ve muz yiyorum. Belki sağlıklı değildir ama aç karnına kahvaltı hazırlayacak gücüm olmuyor. 08.30 gibi kahvaltı yapıyorum. Öğle vakti aslında yemek yemem lazım ama yoğurt yiyerek geçiştiriyorum hiç iştahım olmuyor. Sürekli acaba dikkat etmiyor muyum diye düşünüyorum.

Ben biraz o konuda şanslıyım , eşim sağolsun her sabah kahvaltı hazırlayıp işe gidiyor yumurtanın kokusu falan çok midemi bulandırıyor.
İlk 3 ay ekstra kalori almaya gerek yok diyor doktorlar ama sağlıklı beslenmek gerekiyor tabi. Acıkmıyorsan sorun değil kuruyemiş , muz, yoğurt da gayet sağlıklı. Arada da ceviz badem kabak çekirdeği falan ye.

ben doktor yazdığı için folbiol kullanıyorum cuma günü kontrolüm var o zaman sorayım

ben anneme ve birkaç yakın arkadaşıma söyledim eşim de annesine ve ablasına şu an başka kimse bilmiyor onlar da en yakınlarımız zaten ben söylemeden duramazdım

Kızlar keseyi gördüm am hafif hafif lekelenmem var dün ğrogestan bana yan etki yaptı çok kötü duphaston verdi kullanan var mı lekelenmeyi keser mi

Kızlar keseyi gördüm am hafif hafif lekelenmem var dün ğrogestan bana yan etki yaptı çok kötü duphaston verdi kullanan var mı lekelenmeyi keser mi
Ben hem duphaston hem Progestan kullanıyorum ama lekelenmeyi kesiyor mu bilmiyorum. Benim tüp bebek olduğu için kullandırttırıyor doktor

Valla bir sey demedi tam kuzum sadece her sey yolunda dedi dış gebelik vs değil emin olduk artık dedi :) size de fotosunu atayım
Öyle dediyse oluşmuştur bebek de hadi inşallah kalp atışını da duyarsınız. Senin karından baktı galiba değil mi ? Bana vajinal bakmıştı o yüzden resim daha net ortada görülen beyaz küçük nokta bebişmiş kenardaki beyazda yolk sac dedikleri şey. 0.26 cm miş

Eklentiler

• IMG_7290.jpeg
    108,2 KB · Görüntüleme: 76
Evet kzuum karından baktı valla ben de hic sormadım yolk sac vs ama sorun yok dediyse yoktur herhalde ya maşallah sana da kuzum insallah kalp atışını da duyar sağlıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…