Ekledim canım , hoş geldin aramızacinnabon canım beni de tabloya ekleyebilirsin. bugün keseyi gördük. yaş 36. ilk bebek. 16 nisan SAT. kese 5+0. tahminim kız. istanbul. tahmini doğum tarihi 19 ocak 2025
Ben kahvaltı yapmıyorum sabah uyanıp ac karnına kuruyemis ve muz yiyorum. Belki sağlıklı değildir ama aç karnına kahvaltı hazırlayacak gücüm olmuyor. 08.30 gibi kahvaltı yapıyorum. Öğle vakti aslında yemek yemem lazım ama yoğurt yiyerek geçiştiriyorum hiç iştahım olmuyor. Sürekli acaba dikkat etmiyor muyum diye düşünüyorum.Günaydınnnnn
Ya bende öyleyim5-6 gibi uyanıyorum biraz telefona falan bakıyorum sonra kendimi uyumaya zorluyorum uyuyamıyorum 7:30- 8 de falan kahvaltı yapayım bari diye kalkıyorum kahvaltı yapıyorum sonra gene uykum geliyor 10 gibi bir daha uyuyorum
Ben biraz o konuda şanslıyım , eşim sağolsun her sabah kahvaltı hazırlayıp işe gidiyorBen kahvaltı yapmıyorum sabah uyanıp ac karnına kuruyemis ve muz yiyorum. Belki sağlıklı değildir ama aç karnına kahvaltı hazırlayacak gücüm olmuyor. 08.30 gibi kahvaltı yapıyorum. Öğle vakti aslında yemek yemem lazım ama yoğurt yiyerek geçiştiriyorum hiç iştahım olmuyor. Sürekli acaba dikkat etmiyor muyum diye düşünüyorum.
Çok şükür canımcinnabon kızlar selam çok şükür bugün keseyi gördüm ben de 5+5 her sey yolunda haftaya insallah kalp atışını duyarız dedi dr
ben doktor yazdığı için folbiol kullanıyorum cuma günü kontrolüm var o zaman sorayımKızlar folbiol kullanan var mı aranızda. Ben daha önce de yazmıştım ama bu videoyu görünce de göndermek istedim. Dozu yüksek olduğu için özel bir durum yoksa önermiyorlar. Devlet hastanesi doktorları devlet bunu ödediği için düşünmeden yazıyor direk
ben anneme ve birkaç yakın arkadaşıma söyledim eşim de annesine ve ablasına şu an başka kimse bilmiyor onlar da en yakınlarımız zaten ben söylemeden duramazdımArkadaşlar bir şey sorucam aranızda ailelere söyleyen varmı ben nedense hiç söylemek istemiyorum bir yandan çok istiyorum ama korkuyorum sanki söylersem bir şeyler ters gidecek gibi yada onlara olumsuz bir şeyde açıklama yapmak istemiyorum ay bilemedim sizce nasıl olmalı bu süreç
Çok sağ ol canımÇok şükür canım
Süper habercinnabon kızlar selam çok şükür bugün keseyi gördüm ben de 5+5 her sey yolunda haftaya insallah kalp atışını duyarız dedi dr
Ben hem duphaston hem Progestan kullanıyorum ama lekelenmeyi kesiyor mu bilmiyorum. Benim tüp bebek olduğu için kullandırttırıyor doktorKızlar keseyi gördüm am hafif hafif lekelenmem var dün ğrogestan bana yan etki yaptı çok kötü duphaston verdi kullanan var mı lekelenmeyi keser mi
Aynen bi sor canım mutlakaben doktor yazdığı için folbiol kullanıyorum cuma günü kontrolüm var o zaman sorayım
Valla bir sey demedi tam kuzum sadece her sey yolunda dedi dış gebelik vs değil emin olduk artık dedi :) size de fotosunu atayımSüper haberbebek , yolk sac da varmıydı kesenin içinde
Öyle dediyse oluşmuştur bebek deValla bir sey demedi tam kuzum sadece her sey yolunda dedi dış gebelik vs değil emin olduk artık dedi :) size de fotosunu atayım
Evet kzuum karından baktı valla ben de hic sormadım yolk sac vs ama sorun yok dediyse yoktur herhalde yaÖyle dediyse oluşmuştur bebek dehadi inşallah kalp atışını da duyarsınız. Senin karından baktı galiba değil mi ? Bana vajinal bakmıştı o yüzden resim daha net ortada görülen beyaz küçük nokta bebişmiş kenardaki beyazda yolk sac dedikleri şey. 0.26 cm miş
Ekledim canımcinnabon merhaba, beni de ekleyebilirsiniz, şükür keseyi gördük
İlk çocuk
Sat: 19 nisan
Kese : 4+5
İstanbul
Tahmini doğum: 24 ocak
Canım dur hemen telaşlanma , doktor ne dedi ? Geç döllenme olmuştur belki böyle olup bebeği geç gören çok oluyorDoktordan geliyorum.6+5bebek görünmedi.üzgünüm