- 29 Nisan 2021
- 4.563
- 6.943
Yine de çok yüksek değil bozmayın moralinizi diyete devam edin110_120 arası değişiyor bugün 129 çıktı en yüksek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine de çok yüksek değil bozmayın moralinizi diyete devam edin110_120 arası değişiyor bugün 129 çıktı en yüksek
Eğer yer problemin yoksa normal küvetlerden alın benceKızlar banyo küveti alamadım hala kararsızlıktan. Ayakta olanlardan almak istemiyorum. Geriye katlanır olanlar ve normal olanlar kalıyor. Sizler ne aldınız?
Bende ayniyimKızlar tuvalete yatak kurmama az kaldıYatağa geri gelip yatmadan tekrar tuvalete gidiyorum bir suredir böyle sizde durumlar nasıl
Degisir canim daha ben sezaryen oldum ilkinde kendim istedim orami burami elletemem çok huyluyum muayeneyi bile zor oluyorum normal dogurcam diye tuttursam doktor beni dövecek raddeye gelir 1 haftada toparladim doktorum kalitesi önemli bence bu işte terzinin el işçiliği gibi bişey yani mesela devlet hastanesinde dogumdan sonra kum torbasi koyuyorlarmiş bana oyle bisey yapmadılarKızlar bebişin duruş şekli son haftalar değişir mi acaba şuan makat gelişli ama 2 3 haftadır aynı şekilde duruyor 30 un içindeyiz dönmezse mecbur sezeryan oluyor galiba. etrafımdaki doğum yapanların çoğuda sezaryen oldu öncesinde normal olanlarda ikincide isteyerek sezaryen olmuş eskisi gibi değil bi hafta içinde toparlandım ayağa kalktım diyorlar genelde, ailemde şehir dışından gelecek acaba acil bi durum olmazsa planlı sezaryen düşünmek daha mı mantıklı olur ki ıkınamazsam diyede hafiften tırsıyorum biraz
Katlanir kova küvet kullaniyorum ben canim yer kaplamiyorKızlar banyo küveti alamadım hala kararsızlıktan. Ayakta olanlardan almak istemiyorum. Geriye katlanır olanlar ve normal olanlar kalıyor. Sizler ne aldınız?
Ben kızımda okbaby kullanmıştım çok memnun kaldım içine bir havlu seriyordu kaymıyordu hiçKızlar banyo küveti alamadım hala kararsızlıktan. Ayakta olanlardan almak istemiyorum. Geriye katlanır olanlar ve normal olanlar kalıyor. Sizler ne aldınız?
Ben dün Civilden bunu aldım 375 liraya. Zaten 6 ayına gelince alıp kucağımıza banyoda yıkarız diye düşündüm. Kujju marka.Kızlar banyo küveti alamadım hala kararsızlıktan. Ayakta olanlardan almak istemiyorum. Geriye katlanır olanlar ve normal olanlar kalıyor. Sizler ne aldınız?
Ben katlanmaz olandan almıştım pişman oldum. Koca küvet hiçbir yere sığmıyor. Katlanır alın kesinlikleKızlar banyo küveti alamadım hala kararsızlıktan. Ayakta olanlardan almak istemiyorum. Geriye katlanır olanlar ve normal olanlar kalıyor. Sizler ne aldınız?
Canım biberon göğüs pompasından çıkıyor zaten ilk zamanlar için için işini tek biberon rahat görür bence masraf yapma derimKızlar ben de bunları alıcam var mı gereksiz dediğiniz önermesisiniz ?
12 benimkisi canımKızlar hemoglobin değerleriniz kaç? Benimki yükselmiyor bi türlü
Sağlıkla gelsinler evlerine toparlarlar benim ikizlerim de yoğun bakımda baya kilo kaybetmişti ama sonra yaşıtlarımdan bile öne geçtiler prematüreler gerçekten güçlü oluyorlarAçıkçası pek bir gelişme yok. Kilo kaybediyorlar. Normalmiş. İlk günler olurmuş. Toparlayacaklar umarım çok teşekkürler inşallah
Canım ben ikizlerime besafe izi konfort x3 almıştım 9-18 kg arası hala kullanıyoruz 5 yaşına girdiler oto koltuğunu aşırı araştırmıştım adac testinden geçmesi çarpışma testlerindeki performansı falan dönmüyordu benimkisi döneni de aynı markanın baya pahalıydıKızlar babymall da oto koltukları indirimde .
Bize ablam oto koltuğu verecekti kraftın. Ama baya kullanılmış . Bilmiyorum zamanla deforme olmuş mudur .
Sizce yenisini mi almak mantıklı yoksa yeterli olur mu .
Bir de siz hangi oto koltuğu aldınız bu 360 derece dönenler güvenli mi ?
Güzel günlerde kullanın inşallah joie miniyi xl almıştım ben ikizlerimde onları kullanmaya devam edeceğim kaldırmıştım ek gıda zamanı geri çıkaracağım artıkKızlar anlık bi kararla indirimde mama sandalyesini kaptım aslında sonra alıcaktık ama çok uyguna geldi HB da babymall indrimine ek %10 daha ekleniyor almayı düşünen varsa dip fiyatta 2172 tl ye düştü
Prego 4024 Lucca Mama Sandalyesi Haki
Ben emzirme sütyeni aldım kaplı olandan canım suwen de indirim vardı emzirme atletim vardı evde ilk hamilelikte kapsız kullandım göğüs uçları çıkınca dışarıdan belli oluyor diye kaplı aldım bu defaKızlar emzirme sütyenimi aletimi yoksa yarım atletimi :))) neler aldınız paylaşırsanız çok sevinirim
Maşallah subhanallah nasılkızlar bu da bizim son resmimiz farklı bir doktora gittim bebeği görebilmek için yavrum sığamamış içeriye ayaklar eller hepsi aynı yerde
Eki Görüntüle 3498766
Canım oksizinc ciddiCanim selam park yatak ben elele madre kullaniyorum ogkuma anne yani da oluyor uzun süre kullanilir bence ben bebek gelmese yatak yaptirmazdim babasi getirirse mintessori yatağa gecicek insallah benim hamilelikte de emzirirken de bedenim ayniydi ama 1 beden buyuk almistim 85b giyiyordum 90 a gecmistim bunda da lcwden sütyenli emzirme atleti aldim müthiş rahat pişik kremini oksizinc en icerik olarak temiz diye biliyorum onu kullancam yine şampuan ve kremleri mustela tercih ediyorum ilk bebegimdeki gibi deterjanda minoris aldim benim park yatagin icine alt kata gecince yatak gerekti icinden cikan cok ince
Benim çocukların kaşık bölgesinde ara ara kızarmalar oluyordu tombul bebekti ikisi de bacak boğumlarından dolayı ben kızarma olduğu dönemlerde mustela yada bepanthol kullanırdım oksizinc 1 defa kullanmak zorunda kaldım. Çok etkili gerçektenBence zaten pişik kremi düzenmi kullanilmamali ben ilk genelde kantaron yaği denerim geçmez ise krem ile müdahale ederim düzenli kullandigim bişey degil zaten ki bence en inatçi pişige de iyi gelen tek şey sudocrem ve arko c krem
Ben teklisini aldım müthiş güzel geldi alacaklara tavsiye ederim hem kalın hem boyutu çok büyüktü benim aldığımınGünaydın kızlar. Havlu almayan varsa eğer hepsi buradada böyle bir sete denk geldim hemde mothercare marka. Fiyatı da çok uygun bence. Bir bakın derim.
Mothercare Bebek Havlu Seti 3'lü Mavi Yıldız Desen
Canım kızımda normal küvet almıştım ama ozamanlar yer sorunum yoktu eski evimde. Şuan yer sorunum olduğu için katlanır aldım. Yeğenimde aynısını almıştı doğum yaptı o kullanmaya başladı gayet memnun.Kızlar banyo küveti alamadım hala kararsızlıktan. Ayakta olanlardan almak istemiyorum. Geriye katlanır olanlar ve normal olanlar kalıyor. Sizler ne aldınız?
Sabah açlık mı bu böyle çıkıyof110_120 arası değişiyor bugün 129 çıktı en yüksek
Ooyyy masallahh Allah'ım nazarlardan saklasinn tombik yanaklarını yerim bizimkide bukadar olmusnudur acaba kaç Gr olmuş canım bu haftalardakızlar bu da bizim son resmimiz farklı bir doktora gittim bebeği görebilmek için yavrum sığamamış içeriye ayaklar eller hepsi aynı yerde
Eki Görüntüle 3498766
Ben bebişi hep sağ tarafında hissediyorum birde orda kısımda yan mi duruyo anlamadim sezeryan istiyorum bende nedense normale karşı bı on yargim yok ama eşimde normal dogurcaksin diyor bı ara Tv'de reklamlar ciktiya normal doğuma teşvikKızlar bebişin duruş şekli son haftalar değişir mi acaba şuan makat gelişli ama 2 3 haftadır aynı şekilde duruyor 30 un içindeyiz dönmezse mecbur sezeryan oluyor galiba. etrafımdaki doğum yapanların çoğuda sezaryen oldu öncesinde normal olanlarda ikincide isteyerek sezaryen olmuş eskisi gibi değil bi hafta içinde toparlandım ayağa kalktım diyorlar genelde, ailemde şehir dışından gelecek acaba acil bi durum olmazsa planlı sezaryen düşünmek daha mı mantıklı olur ki ıkınamazsam diyede hafiften tırsıyorum biraz