Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Kızlar tuvalete yatak kurmama az kaldı🥲Yatağa geri gelip yatmadan tekrar tuvalete gidiyorum bir suredir böyle sizde durumlar nasıl
Bende ayniyim 🤣
Kızlar bebişin duruş şekli son haftalar değişir mi acaba şuan makat gelişli ama 2 3 haftadır aynı şekilde duruyor 30 un içindeyiz dönmezse mecbur sezeryan oluyor galiba. etrafımdaki doğum yapanların çoğuda sezaryen oldu öncesinde normal olanlarda ikincide isteyerek sezaryen olmuş eskisi gibi değil bi hafta içinde toparlandım ayağa kalktım diyorlar genelde, ailemde şehir dışından gelecek acaba acil bi durum olmazsa planlı sezaryen düşünmek daha mı mantıklı olur ki ıkınamazsam diyede hafiften tırsıyorum biraz🤦🏼‍♀️
Degisir canim daha ben sezaryen oldum ilkinde kendim istedim orami burami elletemem🤣 çok huyluyum muayeneyi bile zor oluyorum normal dogurcam diye tuttursam doktor beni dövecek raddeye gelir 🤣 1 haftada toparladim doktorum kalitesi önemli bence bu işte terzinin el işçiliği gibi bişey yani mesela devlet hastanesinde dogumdan sonra kum torbasi koyuyorlarmiş bana oyle bisey yapmadılar
Kızlar banyo küveti alamadım hala kararsızlıktan. Ayakta olanlardan almak istemiyorum. Geriye katlanır olanlar ve normal olanlar kalıyor. Sizler ne aldınız?
Katlanir kova küvet kullaniyorum ben canim yer kaplamiyor

Kızlar banyo küveti alamadım hala kararsızlıktan. Ayakta olanlardan almak istemiyorum. Geriye katlanır olanlar ve normal olanlar kalıyor. Sizler ne aldınız?
Ben dün Civilden bunu aldım 375 liraya. Zaten 6 ayına gelince alıp kucağımıza banyoda yıkarız diye düşündüm. Kujju marka.

Eklentiler

• 1000176719.jpg
    1000176719.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 22
Açıkçası pek bir gelişme yok. Kilo kaybediyorlar. Normalmiş. İlk günler olurmuş. Toparlayacaklar umarım 😇 çok teşekkürler inşallah 🥰
Sağlıkla gelsinler evlerine toparlarlar benim ikizlerim de yoğun bakımda baya kilo kaybetmişti ama sonra yaşıtlarımdan bile öne geçtiler prematüreler gerçekten güçlü oluyorlar 🥰

Kızlar babymall da oto koltukları indirimde .
Bize ablam oto koltuğu verecekti kraftın. Ama baya kullanılmış . Bilmiyorum zamanla deforme olmuş mudur .

Sizce yenisini mi almak mantıklı yoksa yeterli olur mu .
Bir de siz hangi oto koltuğu aldınız bu 360 derece dönenler güvenli mi ?
Canım ben ikizlerime besafe izi konfort x3 almıştım 9-18 kg arası hala kullanıyoruz 5 yaşına girdiler oto koltuğunu aşırı araştırmıştım adac testinden geçmesi çarpışma testlerindeki performansı falan dönmüyordu benimkisi döneni de aynı markanın baya pahalıydı

Kızlar anlık bi kararla indirimde mama sandalyesini kaptım aslında sonra alıcaktık ama çok uyguna geldi HB da babymall indrimine ek %10 daha ekleniyor almayı düşünen varsa dip fiyatta 2172 tl ye düştü🥹
Prego 4024 Lucca Mama Sandalyesi Haki
Güzel günlerde kullanın inşallah🥰 joie miniyi xl almıştım ben ikizlerimde onları kullanmaya devam edeceğim kaldırmıştım ek gıda zamanı geri çıkaracağım artık☺️

Kızlar emzirme sütyenimi aletimi yoksa yarım atletimi :))) neler aldınız paylaşırsanız çok sevinirim
Ben emzirme sütyeni aldım kaplı olandan canım suwen de indirim vardı emzirme atletim vardı evde ilk hamilelikte kapsız kullandım göğüs uçları çıkınca dışarıdan belli oluyor diye kaplı aldım bu defa

Canim selam park yatak ben elele madre kullaniyorum ogkuma anne yani da oluyor uzun süre kullanilir bence ben bebek gelmese yatak yaptirmazdim babasi getirirse mintessori yatağa gecicek insallah benim hamilelikte de emzirirken de bedenim ayniydi ama 1 beden buyuk almistim 85b giyiyordum 90 a gecmistim bunda da lcwden sütyenli emzirme atleti aldim müthiş rahat pişik kremini oksizinc en icerik olarak temiz diye biliyorum onu kullancam yine şampuan ve kremleri mustela tercih ediyorum ilk bebegimdeki gibi deterjanda minoris aldim benim park yatagin icine alt kata gecince yatak gerekti icinden cikan cok ince
Canım oksizinc ciddi
Pişik durumlarında kullanılıyor aklımda olsu. Düzenli kullanıma uygun değil deriyi inceltiyor

Bence zaten pişik kremi düzenmi kullanilmamali ben ilk genelde kantaron yaği denerim geçmez ise krem ile müdahale ederim düzenli kullandigim bişey degil zaten ki bence en inatçi pişige de iyi gelen tek şey sudocrem ve arko c krem
Benim çocukların kaşık bölgesinde ara ara kızarmalar oluyordu tombul bebekti ikisi de bacak boğumlarından dolayı ben kızarma olduğu dönemlerde mustela yada bepanthol kullanırdım oksizinc 1 defa kullanmak zorunda kaldım. Çok etkili gerçekten

Günaydın kızlar. Havlu almayan varsa eğer hepsi buradada böyle bir sete denk geldim hemde mothercare marka. Fiyatı da çok uygun bence. Bir bakın derim.

Mothercare Bebek Havlu Seti 3'lü Mavi Yıldız Desen
Ben teklisini aldım müthiş güzel geldi alacaklara tavsiye ederim hem kalın hem boyutu çok büyüktü benim aldığımın
Canım kızımda normal küvet almıştım ama ozamanlar yer sorunum yoktu eski evimde. Şuan yer sorunum olduğu için katlanır aldım. Yeğenimde aynısını almıştı doğum yaptı o kullanmaya başladı gayet memnun.

Kızlar bebişin duruş şekli son haftalar değişir mi acaba şuan makat gelişli ama 2 3 haftadır aynı şekilde duruyor 30 un içindeyiz dönmezse mecbur sezeryan oluyor galiba. etrafımdaki doğum yapanların çoğuda sezaryen oldu öncesinde normal olanlarda ikincide isteyerek sezaryen olmuş eskisi gibi değil bi hafta içinde toparlandım ayağa kalktım diyorlar genelde, ailemde şehir dışından gelecek acaba acil bi durum olmazsa planlı sezaryen düşünmek daha mı mantıklı olur ki ıkınamazsam diyede hafiften tırsıyorum biraz🤦🏼‍♀️
Ben bebişi hep sağ tarafında hissediyorum birde orda kısımda yan mi duruyo anlamadim 😂 sezeryan istiyorum bende nedense normale karşı bı on yargim yok ama eşimde normal dogurcaksin diyor bı ara Tv'de reklamlar ciktiya normal doğuma teşvik 😂😂😂

X