Bence 2 kat çok degil de o alttaki sıfır kollu zibin bana da çok geldi. Bebek doğunca muhtemelen ev eskisinden de daha sıcak olacak o yüzden ekstra fazla. Ama kışın doğacak olması da düşündürüyor.Evler artık çok sıcak oluyor ya çok değil mi o kadarBen mesela çok üşüyen biri olarak kışın doğalgazı açınca sıcaklıyorum, ama tabi bilemiyorum bebek üşür mü acaba, nasıl giydirmek gerekir
Bende ecopirin kullanıyorum.2 kaybim olduğu için başlamıştı daha 1 ay oldu başlayalı.dr 34te bırak dedi.bi daha gittiğimde 35te bırak dedi.bakalim bundan sonra kaçta bırak dicek.her gidişimde bı hafta artiokızlar bu arada soruyu kim sordu hatırlamıyorum ama kan sulandırıcı kanamayı arttırır evet, iğne formu arttırmaz sadece. Bende Enox kullanmıştım doğuma kadar Clexane , Enox bunlar muadil ilaç pıhtıyı önler ama Coraspin Ecopirin gibi tablet formlar kanı direk sulandırır o yüzden kanama fazla olur. Sadece sezaryende değil normal ameliyatta bile en az 1 hafta önceden kesilir tabi gebelikte ne zaman kesilir en iyi doktorunuz bilir
Atlet ve tulum giydir evin içi sıcak olur zaten.baktin boynu faln soğuk ozamn yelek çorap ilave edersin.disari çıkarken de kalın battaniye kullanırsın muhakkak.Kızlar tulum yazlık kıyafet mi kışın nasıl giydircez onu altına body giydirsek üşümez mi bebek of çok bilgisizim
Bence çok abartı olmuş.bide kundak olacaksa o bebek pişik olur.simdi evlerimiz çok sıcak oluyor zaten.buarada evi bebek var die sıcak yapmaya gerek yok.bi derece de kalması daha iyi.mesela evin içi 23ten aşağı düşmesin.25i de geçmesin bence.Ben de bilgisizim. Annem bebeğe bir sıfır kol çıtçıtlı zıbın, üzerine kruvaze yaka önden çıtçıtlı uzun kollu zibin, altına patiksiz alt, gerekirse çorap, üzerine de tulum giydireceğimizi söyledi. Bu şekilde üstü 3 kat altı 2 kat oluyor. Bana da çok geldi üstün 3 kat olması ama emin de olamadım. Bir de yelek var işte çok soğuk olursa giyer. Ayrıca da kundaklamayı da düşünüyorum yarım kundak da olsa. Kafam çok karıştı benim de.
Dodine Allah size ve geride kalanlara sabır versin. Babanız için Allahtan rahmet diliyorum.
Sağolun kızlar allah razı olsun
Sivenı nasıl acabaGreenclean kullandım ben ikizlerime uzun zaman güzel bir deterjan ancak öyle yoğun kokulu olmuyor kurutma makinesi kullanıyorsanız hele kokusu hiç kalmıyor çamaşırlarda Üni baby baya kalıcı ama yenidoğan için oda uygun değil maalesef parfümlü zaten kendileri öyle güzel kokuyor ki onların kokuları tüm evi sarıyor bu defa siveno aldım
Ben Yataş Mini'den Twiny sünger yatak aldım. Bir yüzü 0-2 yaş daha sert. Bir yüzü de 2-4 yaş daha yumuşak. Ama önerilenin sert sünger yatak olduğunu biliyordum. Kullanmadığım için bir şey diyemem ama yatağın kılıfı vardı bana kullanışlı geldi o açıdan da beğendim. Sadece benim park beşik 70'e 120 ben de tam o ölçülerde aldım sanki biraz sığmadı gibi oldu ama çok değil.Selam kızlar umarım herkes iyidir, yataş mini yatak alan var mı? Yorumda doktorlar önermiyor düz yatak öneriyorlar diye bir yorum gördüm. Kararsız kaldık açıkcası
Kaçırmışım süt saklama poşeti alacaktım. Stok tükenmiş.
Ben Siveno'yu kokladım kokusunu sevmedim. Yani kokusuz değil keskin portakal kokusu var gibi. Ama kullanmadım bilmiyorum tabi. Baby Me aldım, rahatsız eden bir kokusu yoktu.Sivenı nasıl acaba
Bende ecopirin kullanıyorum.2 kaybim olduğu için başlamıştı daha 1 ay oldu başlayalı.dr 34te bırak dedi.bi daha gittiğimde 35te bırak dedi.bakalim bundan sonra kaçta bırak dicek.her gidişimde bı hafta artio
Canım bahsettiğim buydu. Genel olarak yorumlar iyi ama doktorlar önermiyorlar yorumu görünce ister istemez tereddütte kaldım.Ben Yataş Mini'den Twiny sünger yatak aldım. Bir yüzü 0-2 yaş daha sert. Bir yüzü de 2-4 yaş daha yumuşak. Ama önerilenin sert sünger yatak olduğunu biliyordum. Kullanmadığım için bir şey diyemem ama yatağın kılıfı vardı bana kullanışlı geldi o açıdan da beğendim. Sadece benim park beşik 70'e 120 ben de tam o ölçülerde aldım sanki biraz sığmadı gibi oldu ama çok değil.
Ben aldım bundan, yengem ve bir kaç arkadaşım çok önerdi gaz sorunu için ama doktorların önermediiğini görmedim, zararlı mı acaba yaCanım bahsettiğim buydu. Genel olarak yorumlar iyi ama doktorlar önermiyorlar yorumu görünce ister istemez tereddütte kaldım.
şunları aldım aradan çıktı iyi oldu teşekkür ederim
Ben aldım ama önermediklerini görmedim. Benimle de paylaşabilir misin, önermiyorlar mıymış?Canım bahsettiğim buydu. Genel olarak yorumlar iyi ama doktorlar önermiyorlar yorumu görünce ister istemez tereddütte kaldım.
Bence hiçbiri gereksiz değil. Ben de Mochi göğüs pedi aldım tek kullanımlık paketler halinde olduğu için bir de süt poşeti. Biberon da ben Philips Avent aldım ama yenidogan hemşiresi bir arkadaşım meme reddi yapmayan biberonun Lansinoh olduğunu söylemişti.Kızlar ben de bunları alıcam var mı gereksiz dediğiniz önermesisiniz ?
Evet beden yazıyor benimki bu, daha önceden ebebekten almıştım göğsümün kahverengi kısmı çok büyük olmamasına rağmen küçük gelip resmen yarmıştı göğsümüKızlar gümüş kapak alanlar varsa hangi marka aldınız takibe alıcam bide beden mi oluyor onlarda xl yazıyordu birinde
Kullanan herkes çok memnun içeriği de güxel kokusunu kokladım aman aman kokusu yok ama bende denemedim henüzSivenı nasıl acaba