Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Bence 2 kat çok degil de o alttaki sıfır kollu zibin bana da çok geldi. Bebek doğunca muhtemelen ev eskisinden de daha sıcak olacak o yüzden ekstra fazla. Ama kışın doğacak olması da düşündürüyor.

Bende ecopirin kullanıyorum.2 kaybim olduğu için başlamıştı daha 1 ay oldu başlayalı.dr 34te bırak dedi.bi daha gittiğimde 35te bırak dedi.bakalim bundan sonra kaçta bırak dicek.her gidişimde bı hafta artio
Kızlar tulum yazlık kıyafet mi kışın nasıl giydircez onu altına body giydirsek üşümez mi bebek of çok bilgisizim
Atlet ve tulum giydir evin içi sıcak olur zaten.baktin boynu faln soğuk ozamn yelek çorap ilave edersin.disari çıkarken de kalın battaniye kullanırsın muhakkak.
Bence çok abartı olmuş.bide kundak olacaksa o bebek pişik olur.simdi evlerimiz çok sıcak oluyor zaten.buarada evi bebek var die sıcak yapmaya gerek yok.bi derece de kalması daha iyi.mesela evin içi 23ten aşağı düşmesin.25i de geçmesin bence.

Selam kızlar umarım herkes iyidir, yataş mini yatak alan var mı? Yorumda doktorlar önermiyor düz yatak öneriyorlar diye bir yorum gördüm. Kararsız kaldık açıkcası

Sivenı nasıl acaba

Selam kızlar umarım herkes iyidir, yataş mini yatak alan var mı? Yorumda doktorlar önermiyor düz yatak öneriyorlar diye bir yorum gördüm. Kararsız kaldık açıkcası
Ben Yataş Mini'den Twiny sünger yatak aldım. Bir yüzü 0-2 yaş daha sert. Bir yüzü de 2-4 yaş daha yumuşak. Ama önerilenin sert sünger yatak olduğunu biliyordum. Kullanmadığım için bir şey diyemem ama yatağın kılıfı vardı bana kullanışlı geldi o açıdan da beğendim. Sadece benim park beşik 70'e 120 ben de tam o ölçülerde aldım sanki biraz sığmadı gibi oldu ama çok değil.

tahminince doğumdan 1 ay önce bıraktırmaya çalışıyor ne olur ne olmaz

Canım bahsettiğim buydu. Genel olarak yorumlar iyi ama doktorlar önermiyorlar yorumu görünce ister istemez tereddütte kaldım.

Eklentiler

• IMG_2639.png
    840,3 KB · Görüntüleme: 61
Canım bahsettiğim buydu. Genel olarak yorumlar iyi ama doktorlar önermiyorlar yorumu görünce ister istemez tereddütte kaldım.
Ben aldım bundan, yengem ve bir kaç arkadaşım çok önerdi gaz sorunu için ama doktorların önermediiğini görmedim, zararlı mı acaba ya

Kızlar ben de bunları alıcam var mı gereksiz dediğiniz önermesisiniz ?

Eklentiler

• 4050C306-193B-439F-BE9C-F8B37C398E34.png
    151 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar ben de bunları alıcam var mı gereksiz dediğiniz önermesisiniz ?
Bence hiçbiri gereksiz değil. Ben de Mochi göğüs pedi aldım tek kullanımlık paketler halinde olduğu için bir de süt poşeti. Biberon da ben Philips Avent aldım ama yenidogan hemşiresi bir arkadaşım meme reddi yapmayan biberonun Lansinoh olduğunu söylemişti.

Kızlar gümüş kapak alanlar varsa hangi marka aldınız takibe alıcam bide beden mi oluyor onlarda xl yazıyordu birinde

Kızlar gümüş kapak alanlar varsa hangi marka aldınız takibe alıcam bide beden mi oluyor onlarda xl yazıyordu birinde
Evet beden yazıyor benimki bu, daha önceden ebebekten almıştım göğsümün kahverengi kısmı çok büyük olmamasına rağmen küçük gelip resmen yarmıştı göğsümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…