Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Çok güzel olmuş ben de bu stickerlerden yapıştırdım raflarımı takınca tamamlayacağımGörüntüsü gerçekten çok güzel kaliteli

Ben de 175 boy 81 kiloyum Large aldım Artıştan umarım olur. Depend için beden belirleyemiyorum ben de. L mi Xl mi almalıyım? Siz onu alabildiniz mi? Alanlar aldı ise kaç adet aldı?
Ben ikinci dogumumda aldim ama hic kullanmadim o yuzden bunda kararsizim alip almamak konusunda hastanede veriyorlar eve gecincede zaten ped gecmis oluyoruz

Kızlar eğer şampuan ve pişik kremi bu markayı ( pureeseed organik) düşünüyorsanız fiyat yarı yarıya iniyor, ben önce trendyoldan ikisini 874 liraya aldım sonra bu kampanyayı görüp siparişi iptal edip hepsiburadadan ikisini 487 liraya aldım

Eklentiler

• Screenshot_20241103-133449_Instagram.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 70
Canım ben bu markayı bilmiyorum iyiyse bakayım

kızlar bu arada soruyu kim sordu hatırlamıyorum ama kan sulandırıcı kanamayı arttırır evet, iğne formu arttırmaz sadece. Bende Enox kullanmıştım doğuma kadar Clexane , Enox bunlar muadil ilaç pıhtıyı önler ama Coraspin Ecopirin gibi tablet formlar kanı direk sulandırır o yüzden kanama fazla olur. Sadece sezaryende değil normal ameliyatta bile en az 1 hafta önceden kesilir tabi gebelikte ne zaman kesilir en iyi doktorunuz bilir

Canım ben bu markayı bilmiyorum iyiyse bakayım
Canım içerikleri böyle, instagramda birmühendisbirpediatrist hesabındaki gıda mühendisinin kendi markası

Eklentiler

• Screenshot_20241103-153716_Hepsiburada.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20241103-153653_Hepsiburada.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar tulum yazlık kıyafet mi kışın nasıl giydircez onu altına body giydirsek üşümez mi bebek of çok bilgisizim

Ben sordum canim coraspin kullaniyorum.dr dinleyip 33 te kesicem allaha emanet gidicez artik insallah 37 gorurum diye dua etmekten baska carem yok suan

Kızlar tulum yazlık kıyafet mi kışın nasıl giydircez onu altına body giydirsek üşümez mi bebek of çok bilgisizim
Ben de bilgisizim. Annem bebeğe bir sıfır kol çıtçıtlı zıbın, üzerine kruvaze yaka önden çıtçıtlı uzun kollu zibin, altına patiksiz alt, gerekirse çorap, üzerine de tulum giydireceğimizi söyledi. Bu şekilde üstü 3 kat altı 2 kat oluyor. Bana da çok geldi üstün 3 kat olması ama emin de olamadım. Bir de yelek var işte çok soğuk olursa giyer. Ayrıca da kundaklamayı da düşünüyorum yarım kundak da olsa. Kafam çok karıştı benim de.

Annen abartmış galiba ssjsk uzun kollu zıbın yeter herhalde neyse o gün gelsin de hayırlısıyla

Evler artık çok sıcak oluyor ya çok değil mi o kadar Ben mesela çok üşüyen biri olarak kışın doğalgazı açınca sıcaklıyorum, ama tabi bilemiyorum bebek üşür mü acaba, nasıl giydirmek gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…