Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar bişey merak ediyorum bebişlere kimsenin bilmediği ikinci bi isim koyulması gerekiyormuş kötü niyetli kişilerden korunması için diye bişey gördüm biliyo musunuz bunu, koyuluyorsa hoca kulağna mı okuyor o zamn 3. kişi biliyor yine nasıl oluyo bu iş bilen var mı🤗
Babası okursa ismini kulağına sadece eşiniz ve siz bilmiş olursunuz genelde öyle yapıyorlar bende ilkinde bilmiyordum nazar büyü vs koruma amaçlı yapılıyormuş

İlk doğumumda kan sulandırıcıdan 16 saat sonra sezaryen oldum çok da kanamam olmadı açıkçası.

Evet ben de bgn farkettim biraz avm de dolandım beyaz akıntı oldu hemen.

Ben kızımda nebuzilatoru 8 aylıkken Dr tavsiyesiyle almıştım. Burun aspiratörünü de yanlış hatırlamıyorsam yine 6-7 aylıkken falan burnu tikandiginda Dr tavsiyesiyle almıştım. Bence doğumdan önce almak şart değil. İlerleyen zamanda gerekirse bütün eczanelerde var hemen alınabilir.
Wee baby burun aspiratörü ve direct nexus taşınabilir nebulizatör aldım

Babası okursa ismini kulağına sadece eşiniz ve siz bilmiş olursunuz genelde öyle yapıyorlar bende ilkinde bilmiyordum nazar büyü vs koruma amaçlı yapılıyormuş
Babamız okuyamaz büyük ihtimal hoca okuyacak tanıdık olmayan bi hocanın bilmesi sıkıntı olmaz heralde

İlk doğumumda kan sulandırıcıdan 16 saat sonra sezaryen oldum çok da kanamam olmadı açıkçası.

Evet ben de bgn farkettim biraz avm de dolandım beyaz akıntı oldu hemen.

Ben kızımda nebuzilatoru 8 aylıkken Dr tavsiyesiyle almıştım. Burun aspiratörünü de yanlış hatırlamıyorsam yine 6-7 aylıkken falan burnu tikandiginda Dr tavsiyesiyle almıştım. Bence doğumdan önce almak şart değil. İlerleyen zamanda gerekirse bütün eczanelerde var hemen alınabilir.
Ya bnm doktorum 33 haftada birakalim dedi kan sulandiriciyi kanama cok oluyor dedi bnmde cesaretim yok bu konuda cogu kisininde kanamasu olmamis sanirim devam edicem 🫣

Ya bnm doktorum 33 haftada birakalim dedi kan sulandiriciyi kanama cok oluyor dedi bnmde cesaretim yok bu konuda cogu kisininde kanamasu olmamis sanirim devam edicem 🫣
Bende ecopirin kullanıyorum veren Dr bı 34 te birakalim dedi bı 35te bırakalım dedi.bakalim.30haftalik olduk.kesin ne zaman bırakalım dicek bakalım.

Günaydın Kizlar🥰 dün 30haftalik olduk şükür elhamdülillah 🤲ilçede gittiğim Dr 2haftaya düşürdü kontrolleri.36ya kadar 2 haftada bir,36dan sonra haftada bir dedi.sizin kontrollerin süresi nasil

Kizlar günaydin anakucagini oyho onerdi bir arkadaş burdan sipariş ettim ama bir de huggy wave diye bir marka var titreşimli ve müzikli ama yatiş kademesi 2 kademe imiş alan var mi

Son 1-2 muayeneye gidersin doğum yapacağın doktora. NCR de Abdülhamit Soysal , emel peri Canbolat ve medicalde Hatice ender soydinç var kuzenlerim arkadaşlarım hep buralarda doğum yaptı memnun kaldılar bir araştırıp doktorlarla önden İnstagram ve ya telefon aracılığıyla görüşüp ya da yanlarına gidip durumunu anlatabilirsin belki.
Teşekkür ederim canım 🥰🙏🏻

Ben oğlumda mamajoo çiftli aldım.pisman oldum çünkü ikisini de aynı anda kullanamıyorum çekmiyor birisi.diger markaların Çiftlileri nasıldır bilmiyorum.

Kuzum cinnabonun dediği gibi Antep yada daha yakın illeri araştır bı istersen.mesela ailelerinizin olduğu illeri arastir.bnm kuzenim doğuda bı ilde özele gidiyordu.bilmiyorum ne yönden geldi bı hafta kala burda şehir hastanesinde doğum yapti.bizde Isparta'nın bı ilçesinde öğretmeniz canım.hem ilçede gidiyorum hastaneye hemde 2saat uzakta Isparta şehir Hastanesi'ne gidiyorum.herseyiyle mukemmel bı hastane..tek kişilik odalar, temizlik,ilgileri güzel vs tek kötü yanı 2saat uzak. ilcede Dr mu da seviyorum ama doğum yapamam orda.tam teşekküllü bı hastane değil.evime bide yürüme mesafesinde.2saat uzakta olan şehir hastanesini tercih ediyorum Allah'tan anı bsy cikmazsa.
Ailemin olduğu ilde yapabilirim içim de rahat olur ama o zaman eşim yeterince yanımızda olamaz o da çalışıyor . Ben onunla yan yana olmak istiyorum. Ama galiba dediğiniz gibi yakın bir şehirde olacak .
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🙏🏻🧡🌹

Yaşadığım ilde kadin doğum sırada beklerken biriyle tanıştım doğuma nadasa gidecegini söylemişti ama hangi hastane diye sormadım malesef bı araştırın içinize hangisi siniyorsa 🙁
Hangi şehirden maraşa gelecekmiş şaşırdım biraz . Belki ailesi buradadır

İlk dogumumda kan sulandırıcı iğne kullandım önceki gün vurup ertesi gun tansiyon sebebiyle acil doğuma girdim. Şimdi 5.ayda kanama olunca iğneyi bırakıp ecoprine geçtik. Doğumdan bir hafta önce bırakırız dedi doktorum. Bence doktorunuza tabi olun doğumunuzu yaptıracak doktor ne diyorsa öyle ilerleyin. Şimdiye kadar kan sulandırıcı kullanıp acil doğuma giren bir çok insan olmuştur. Doktorlar sadece garantiye almak istiyor. İlk doğumumda bana doktorum kan sulandırıcı vurup hemen acil doguma girsek de birsey olmaz yeterki bilelim demişti. İciniz rahat olsun bence doktorunuza tabi olun.

Günaydın kızlar gece can sıkıntısına bebek odasının stickerlerını yapıştırdık beklediğimden iyi oldu bu modele bakan arkadaşlar vardı yakından daha güzel duvar kağıdı izlenimi veriyor 4 paketten bu kadar çıktı🌸

Eklentiler

• IMG_9786.jpeg
    IMG_9786.jpeg
    124,9 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_9787.jpeg
    IMG_9787.jpeg
    78,6 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_9785.jpeg
    IMG_9785.jpeg
    87,4 KB · Görüntüleme: 72
İlk dogumumda kan sulandırıcı iğne kullandım önceki gün vurup ertesi gun tansiyon sebebiyle acil doğuma girdim. Şimdi 5.ayda kanama olunca iğneyi bırakıp ecoprine geçtik. Doğumdan bir hafta önce bırakırız dedi doktorum. Bence doktorunuza tabi olun doğumunuzu yaptıracak doktor ne diyorsa öyle ilerleyin. Şimdiye kadar kan sulandırıcı kullanıp acil doğuma giren bir çok insan olmuştur. Doktorlar sadece garantiye almak istiyor. İlk doğumumda bana doktorum kan sulandırıcı vurup hemen acil doguma girsek de birsey olmaz yeterki bilelim demişti. İciniz rahat olsun bence doktorunuza tabi olun.
Tesekkur ederim icimi rahatlattiniz.ama iste insan bir terslik olursadan korkuyor garantiye almak istiyor ama hicbirseyin garatisi yok malesef

Dodine Dodine canım başın sağolsun Allah rahmet eylesin babacığına mekanı cennet olsun sana da sağlıkla zamanında güzel doğum ve sabırlar diliyorum

X