Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Benimkiler yoğun bakımdayken alışmıştı bende açıkçası vermek istiyordum bunda da vereceğim emzik

Kızlar süt sağmak için makine aldınız mı hangi marka alcağma karar veremiyorum bebebao bakıyodum ama kararsızım ondanda daha önce alıp kullanan arkadaşlar varsa aydınlanalım indrim zamanı

Kızlar süt sağmak için makine aldınız mı hangi marka alcağma karar veremiyorum bebebao bakıyodum ama kararsızım ondanda daha önce alıp kullanan arkadaşlar varsa aydınlanalım indrim zamanı
Merhaba, bende şimdi indirimden Mochinin eller serbest aldım kablosuz ,çekiş gücü kapasitesi, sessizliği, az parçalı olması, kolaylık sağlayacağını düşünüyorum.

Kızlar bu model nasıl sizce Ocak ayı için ince mi olur hastanede . Kışlık bulamıyorum ben .
Bir de artış ın bedenleri nasıl acaba bedene karar veremedim .

Eklentiler

• E838D0A6-B4AE-4F43-839F-116AA1ABA0BD.png
    211,2 KB · Görüntüleme: 109
Kızlar bu model nasıl sizce Ocak ayı için ince mi olur hastanede . Kışlık bulamıyorum ben .
sade güzelmiş canım bnde hep ince aldım odalar sıcak oluyormuş bide üstüme yumoş sabahlık tarzı bişeyle örgü yelek alırım üşürsem diye düşündüm

Canım ben artıştan bunu aldım lx, 160 boyundayım 83 kiloyum şuanda ama bana bu tombik halimle bile üst bedeni baya bol oldu.

Eklentiler

• 20241102_153939.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 94
Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70X110 cm
https://app.hb.biz/oVn7SUN9LH9t elele madre alan var mı bebek10 koduyla 3779 a dusuyor iyi fiyat aslında aklım daha portatif biseydeydi araştıran var mı
Çok araştırmadım ama ben de bunu almayı düşünüyordum. Daha indirim gelmez mi acaba önceden takip eden var mı fiyatı

Amin canım Allah razı olsun seninde babacığının mekanı cennet olsun inşallah gerçekten çok zor çok acı. Bende karnımdakine tutunmaya çalışıyorum. Doktorum her seferinde hatırlatıyo onun için besleniceksin onun için uyucaksın diye. Dediğin gibi rabbim sabırlı olabilmemiz için evlatlarımızı göndermiş bize. Çok zor rabbim sabırlar versin sizede bizede.

Kızlar sizinde bu haftalarda akıntınızda artış oldu mu özellikle yürürken veya ayakta durunca?

Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70X110 cm
https://app.hb.biz/oVn7SUN9LH9t elele madre alan var mı bebek10 koduyla 3779 a dusuyor iyi fiyat aslında aklım daha portatif biseydeydi araştıran var mı
Kendi sitesinde 3900 civarında biseylerde birkaç aya kadar daha dusuktu ordada yükselmiş bende ona bakıyorum ama kararsızım belki daha uygunu vardır

Canım ben artıştan bunu aldım lx, 160 boyundayım 83 kiloyum şuanda ama bana bu tombik halimle bile üst bedeni baya bol oldu.
Ben de şuan 75 kiloyum 162 boy o zaman ben de Xl mı alsam ne dersin ? Yoksa L mi ?
Doğumda en az 80 82 kilo olurum bence ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…