İyi bari onlarda yok sandım bir anBebek arabası puset mama sandalyesi tamam yatak la dolabı var alınacak buyuk
Onlar var diyemi rahatız bilmiyorumİyi bari onlarda yok sandım bir an
Canım owlinuyku gurusu pazarlamada en düşük görünüyor normal fiyatını bilmiyorum ama orda indirimli diye gördümSon bir uyku gurusu kaldı onuda aldım mı bitmiş oluyor listedarısı başınıza inşallah
Senin çok var mı daha
Benimkiler yoğun bakımdayken alışmıştı bende açıkçası vermek istiyordum bunda da vereceğim emzikBiberon oğlumda kullanmadım sürekli emdiği için.sadexe sagarken kullandım.simdi bilmiyorum alsam mı.ama emzik hala alamadım.bu bindirimin indirimi bitince normale döner ozamn bakayim bari.oglmda emzikte vermemistim ama kızımda vermeyi düşünüyorum.
Beyza güzel canım bende nebülizatörü var çok memnunumEvet benim de takip ettiğim kadarıyla herkes bundan alıyor bundan alayım madem ben deTeşekkür ettim tekrardan
Merhaba, bende şimdi indirimden Mochinin eller serbest aldım kablosuz ,çekiş gücü kapasitesi, sessizliği, az parçalı olması, kolaylık sağlayacağını düşünüyorum.Kızlar süt sağmak için makine aldınız mı hangi marka alcağma karar veremiyorum bebebao bakıyodum ama kararsızım ondanda daha önce alıp kullanan arkadaşlar varsa aydınlanalım indrim zamanı
Bence yok ya . Ama Kraft daha sağlam gibi geldi banaBende Elele bakiyodum ama çoğunun özellikleri aynı gibi ilk bakışta farkları varmı acaba önemli olan
sade güzelmiş canım bnde hep ince aldım odalar sıcak oluyormuş bide üstüme yumoş sabahlık tarzı bişeyle örgü yelek alırım üşürsem diye düşündümKızlar bu model nasıl sizce Ocak ayı için ince mi olur hastanede . Kışlık bulamıyorum ben .
Bir de artış ın bedenleri nasıl acaba bedene karar veremedim .
bu modelde pratik gözüküyor inceleyeyim teşekkürlerMerhaba, bende şimdi indirimden Mochinin eller serbest aldım kablosuz ,çekiş gücü kapasitesi, sessizliği, az parçalı olması, kolaylık sağlayacağını düşünüyorum.
Canım ben artıştan bunu aldım lx, 160 boyundayım 83 kiloyum şuanda ama bana bu tombik halimle bile üst bedeni baya bol oldu.Kızlar bu model nasıl sizce Ocak ayı için ince mi olur hastanede . Kışlık bulamıyorum ben .
Bir de artış ın bedenleri nasıl acaba bedene karar veremedim .
Çok araştırmadım ama ben de bunu almayı düşünüyordum. Daha indirim gelmez mi acaba önceden takip eden var mı fiyatıElele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70X110 cm
https://app.hb.biz/oVn7SUN9LH9t elele madre alan var mı bebek10 koduyla 3779 a dusuyor iyi fiyat aslında aklım daha portatif biseydeydi araştıran var mı
Amin canım Allah razı olsun seninde babacığının mekanı cennet olsun inşallahcanım benim başın sağolsun babacığının mekanı cennet olsunbende babamın tedavi sürecinde hamileymişim cenazesinden sonra öğrendim hamile olduğumu. Bebeğin sağlığı kaybı olmasın diye acımı bile tam yaşayamadım Allah tarafından sabırlı olmak için bir emanet diyorum oğlum için artık. Sende bebeğin için daha sabırlı güçlü olacaksın unutulmuyor tabi ki çok zor ama sabrını sana evladının doğumu verecektir
Kendi sitesinde 3900 civarında biseylerde birkaç aya kadar daha dusuktu ordada yükselmiş bende ona bakıyorum ama kararsızım belki daha uygunu vardırElele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70X110 cm
https://app.hb.biz/oVn7SUN9LH9t elele madre alan var mı bebek10 koduyla 3779 a dusuyor iyi fiyat aslında aklım daha portatif biseydeydi araştıran var mı
Kendi sitesinde 3900 civarında şuan bir kaç aya kadar daha dusuktu yukseltmisler bende beklemedeyimÇok araştırmadım ama ben de bunu almayı düşünüyordum. Daha indirim gelmez mi acaba önceden takip eden var mı fiyatı
Ben de şuan 75 kiloyum 162 boy o zaman ben de Xl mı alsam ne dersin ? Yoksa L mi ?Canım ben artıştan bunu aldım lx, 160 boyundayım 83 kiloyum şuanda ama bana bu tombik halimle bile üst bedeni baya bol oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?