Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Hepsinurada da biberon indirimi vardı avent kızlar bende biberon var ama uçlarını değiştirmek için uç aldım sadece 2 li 170 lira uçların

Evet komposto da işe yarıyor.ben makinami goturmemistim.oglum emiyordu sık sık emzirdim.cikinca da hemn duş aldım goguslerime masaj yaparak.
Ee ona demeden nasıl yapacaktın yavrumsen okuyamazsin ki.babalardan ağzı sıkı olan birine söyle o okusun bari.yanina başka bı isim daha koy madem eşin ağzı durmaz mesela Muhammet Mustafa gibi ...iki isimli göbek adı olmuş olur.tabi 2isim oluyor mu göbek adı onu da bilmiyorum da

Hepsinurada da biberon indirimi vardı avent kızlar bende biberon var ama uçlarını değiştirmek için uç aldım sadece 2 li 170 lira uçların
Biberon oğlumda kullanmadım sürekli emdiği için.sadexe sagarken kullandım.simdi bilmiyorum alsam mı.ama emzik hala alamadım.bu bindirimin indirimi bitince normale döner ozamn bakayim bari.oglmda emzikte vermemistim ama kızımda vermeyi düşünüyorum.

Bebişin zaten 2 adı var 1 tane de göbek adı koyacam. Eğer 2 göbek ad olursa İspanyol ismine döner: Juan Manuel Real Espinoza Sanchos Manchos

Bebişin zaten 2 adı var 1 tane de göbek adı koyacam. Eğer 2 göbek ad olursa İspanyol ismine döner: Juan Manuel Real Espinoza Sanchos Manchos
Sabah sabah ne güldüm ama göbek adı sürekli tekrarlanan bı ad olmicak ki.sakli kalcak.ilerde çocuğun kendi bile bilmese daha iyi yanı.esinin de ağzı sıkı değilse sadece sen ve okuyan bilecek yani eşin demiş ya keşke bana demesydin herkese söylerim fln die eşin bilmesin die.yada başka bı isim düşünmelisin eşinin bilmediği

Kulağa iki kere isim okunabiliyor mu ? Yani mesela bir kere eşimin babası okusa bir de farklı bi isim daha ekleyip bi hocaya okutsak oluyor mu ?

Aynen haklısın ya değiştiririm ya da başka eklerim. Kendi babam okur.

O kadar sevindim ki. Çok iyi olacak Allah in izniyle.

Allah rahmet eylesin babanıza mekanı cennet olsun inşallah , rabbim size ve ailenize sabır versin

Bebişte çok iyi boyu kilosu 27+4 te bizimde 1108 gr 36 cm di

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babacığınin.allah sabır versin sana da ailene de cnm.

Başın sağolsun arkadaşım babacığının mekanı cennet olsun rabbim sizlere sabırlar versin

Allah hepinizden razı olsun kızlar

Ne güzel yurt dışı avantajı olunca süper oluyor şanslısın Ateş ölçer de almadım daha ya sen hangisini aldın
Aynen yurtdışı seçeneği güzel oluyor gerçekten.
Nexus marka aldım ben. Etrafımda bunu kullanan arkadaşlarım var hep doğru sonuç veriyor ve fiyatı da braun kadar yüksek değil.
Direct Nexus Dual Kulaktan ve Alından Ateş Ölçer

Evet benim de takip ettiğim kadarıyla herkes bundan alıyor bundan alayım madem ben de Teşekkür ettim tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…