Progestanı bir çok doktor vajinal fitil olarak kullandırır , kullanımını bi tekrar sorun benceAyy maşallah canımm inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeben de mide bulantısı yok şu an ama Progestan diye bi ilaç verdi doktorum sabah akşam içiyorum onu içince çok fena baş dönmesi yapıyo o zaman da mide bulantım oluyo
Evet ben de vajinadan kullanıyorum her akşam uyumadan önce uyguluyorum eğer baş dönmesi falan yapıyorsa da uykuda oluyorumProgestanı bir çok doktor vajinal fitil olarak kullandırır , kullanımını bi tekrar sorun bence
Hem vajinal daha etkili hem de baş dönmesi tarzı yan etkileri hissedilmesin diye vajinal veriyorlar , sende baş dönmesi olmuyordur zatenEvet ben de vajinadan kullanıyorum her akşam uyumadan önce uyguluyorum eğer baş dönmesi falan yapıyorsa da uykuda oluyorum
Aynen bi sor yan etki gördüğünü de söyle vajinal kullanmanı söyler belkiBana sabah akşam iç dedi görümcem de kullanmıştı o da ağızdan alıyodu iki türlü de kullanılıyormuş sanırımyarın gidicem kontrole ilacı da sorarım yine inşallah kese falan oluşmuştur ya çok korkuyorum bi aksilik olcak diye
canımm hamilelik varr bencee çünkü ikinci çizgi silik te olsa kırmızıKızlar ben dün erken gebelik testi yapmıştım ve çok silik 2. Çizgiyi görmüştüm. Şimdi kaset test yaptım ve bunda da çıktı ikinci çizgi
Eki Görüntüle 3423133
Bat 14 Mayıs ama benim ki tüp bebek o yüzden bat ile pek işim yokcanımm hamilelik varr bencee çünkü ikinci çizgi silik te olsa kırmızıbat ne zamann?
Çok yeni ama var 4 haftaya yakın hayırlı olsunnnnnnKızlar ben dün erken gebelik testi yapmıştım ve çok silik 2. Çizgiyi görmüştüm. Şimdi kaset test yaptım ve bunda da çıktı ikinci çizgi
Eki Görüntüle 3423133
Yaaa çok teşekkür ederimmÇok yeni ama var 4 haftaya yakın hayırlı olsunnnnnn
Amin canımAyyy hadi inşallah canımm benimm sen de yaşarsın bu güzel duyguyu bi an önce
Amiiin kuzum amiin napıcaksın şimdi peki 11 Mayıs’ı mı bekliceksin yineYaaa çok teşekkür ederimm
Amin canımAllah isteyen herkese versin çok zor süreçler
Evde çokça kaset testim var her gün test yapıp koyulaşmayı takip edeceğim , 9 Mayıs ve 11 Mayıs da kan vereceğim orada da artışa bakarızAmiiin kuzum amiin napıcaksın şimdi peki 11 Mayıs’ı mı bekliceksin yine
İnşallah Rabbim çabalarını görüp nasip etmiştir kuzum bu sefer sıkıca tutunur bebeklerimiz bırakmaz bizi Allah hepimizin yardımcısı olsun buraya da yaz sonucu mutlaka merak ederim benEvde çokça kaset testim var her gün test yapıp koyulaşmayı takip edeceğim , 9 Mayıs ve 11 Mayıs da kan vereceğim orada da artışa bakarıztest gününden 10 gün sonra falan kese görmeye çağırmışlardı daha önce gene öyle olur muhtemelen
Tamam canım haber edeceğim mutlaka , Allah kimsenin çabalarını boşa çıkarmasınİnşallah Rabbim çabalarını görüp nasip etmiştir kuzum bu sefer sıkıca tutunur bebeklerimiz bırakmaz bizi Allah hepimizin yardımcısı olsun buraya da yaz sonucu mutlaka merak ederim ben
Çok sevindim gerçektenBat 14 Mayıs ama benim ki tüp bebek o yüzden bat ile pek işim yok29 Nisan da transfer olmuştu normalde test günüm 11 Mayıs ama ben dayanamadım erken yaptım
kızlar benide ekleyebilirsiniz inşallah bende ocak ayı annesiyim
Merhaba.. bugün adetim iki gün gecikince gebelik testi yaptım. Sürpriz bir şekilde gebe olduğumu öğrendim.. korku ve kaygı içerisindeyim uyku bile tutmuyortahmini doğum 10 Ocak gösteriyor…
Ben tüp bebek transferi oldum sonuç bekliyorum ama erken test yapmıştım çift çizgi çıktıtabi kesin sonuç 11 Mayıs da belli olacak
Hepinize hayırlı olsunKızlar ben dün erken gebelik testi yapmıştım ve çok silik 2. Çizgiyi görmüştüm. Şimdi kaset test yaptım ve bunda da çıktı ikinci çizgi
Eki Görüntüle 3423133
Teşekkür ederiz , sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah yavrularımızıHepinize hayırlı olsunsağlıkla gelsin kuzular