Merhaba kızlar umarım hepinizin gebeliği sağlıklı ilerler.Ben evde yaptığım erken gebelik testlerinde silik çizgi gördüm adet günüm yarın bugün sabah test yaptığımda ikinci çizginin daha hızlı ve koyu olarak belirginleştiğini gördüm.Siz önce sağlık ocağında beta takibi mi yaptınız yoksa direk kadın doğuma mı göründünüz ?
Merhaba hanımlar, tecrübesiz bir anne adayı olarak konuyu takip edip bir şeyler öğrenmek için ben de geldim aranıza Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba.. bugün adetim iki gün gecikince gebelik testi yaptım. Sürpriz bir şekilde gebe olduğumu öğrendim.. korku ve kaygı içerisindeyim uyku bile tutmuyor tahmini doğum 10 Ocak gösteriyor…
Merhaba.. bugün adetim iki gün gecikince gebelik testi yaptım. Sürpriz bir şekilde gebe olduğumu öğrendim.. korku ve kaygı içerisindeyim uyku bile tutmuyor tahmini doğum 10 Ocak gösteriyor…
11 mayısta kan vericeksiniz herhalde benimde bat 12 mayıs 11 gibi test yapmayı planlıyorum ilk gebeliğimdeki belirtiler var inşallah yanılmıyorumdur buraya gelmek nasip olur
Kızlaar biz dee bugün 5+4 olduk çok şükür beni de ekleyebilirsiniz inşallah hepimiz sağlıklı bi gebelik geçirip hayırlısıyla bebişlerimizi alırız kucağımıza
11 mayısta kan vericeksiniz herhalde benimde bat 12 mayıs 11 gibi test yapmayı planlıyorum ilk gebeliğimdeki belirtiler var inşallah yanılmıyorumdur buraya gelmek nasip olur
Kızlaar biz dee bugün 5+4 olduk çok şükür beni de ekleyebilirsiniz inşallah hepimiz sağlıklı bi gebelik geçirip hayırlısıyla bebişlerimizi alırız kucağımıza
çok tesekkür ederim canım inşallah bende reglime 7 gün kala 4.2 betayla öğrendim grip olmuştum ilaca başlamadan gidip bakayım dedim hayatımda ilk defa bu beta yı görünce bekleyim dedim çok şükür artış gösterdi miniğim inşallah devamıda gelir
Kızlarr öncelikle Allah hepimize bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah mide bulantısı başlayan oldu mu? Biz 5+4 haftalığız ve 3 gündür başladı çoğu şeyden tiksiniyorum uzanınca oturunca geçiyo ama ayağa kalkınca falan başlıyor gene mide bulantısı çok kötü ya ama yine de diyorum çok şükürr çünkü ocak ayında 6-7 haftalık bebeğimi düşürmüştüm gelişimi durmuştu ve bulantıların falan hiç bir şey yoktu şimdi diyorum belki sağlıklıdır diye böyle yapıyor
Ayy maşallah canımm inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize ben de mide bulantısı yok şu an ama Progestan diye bi ilaç verdi doktorum sabah akşam içiyorum onu içince çok fena baş dönmesi yapıyo o zaman da mide bulantım oluyo