- 27 Ağustos 2022
- 4.130
- 7.066
Çikolata da yiyorum ama yine hareket yok. Biraz yoğun geçti bu günler, inşallah ondandırYoruldun mu biz yorulunca bebiş de yoruluyor belki ondan azalmıştır.Kahve içip minik bir çikolata yiyebilirsin.Sol tarafına yatıp dinlen
Yorulunca öyle oluyor canım , geçen haftada ben çok yorulmuştum hareketleri azalmıştı, resmen 2-3 gün dinlenmeyle bebek de bende kendimize geldikÇikolata da yiyorum ama yine hareket yok. Biraz yoğun geçti bu günler, inşallah ondandır
Yarın hemen sabah muayeneye gideceğimYorulunca öyle oluyor canım , geçen haftada ben çok yorulmuştum hareketleri azalmıştı, resmen 2-3 gün dinlenmeyle bebek de bende kendimize geldik
Bu durumun tıbbi bir açıklaması varsa ben de aşırı merak ediyorum. Sanki biri mıncırıyormuş gibiBenim bide göğsümun hemen altı tenimde yaniyor bazen kıl.koklerim açıyor sanki resmen böyle bı durum olan varmı migdemin yanması dışarı vuruyomus gibi
Bana doktorum 4 saat hareket etmezlerse endişelen 7-8 saat hareket etmezlerse haber ver bana dedi. Ama minnacık bir hareketi bile hareket sayarız dedi. Hiçbir şey hissetmiyorsanız yarını beklemeyin benceÇikolata da yiyorum ama yine hareket yok. Biraz yoğun geçti bu günler, inşallah ondandır
Arada hafif seğirme oluyor ama kas seğirmesi mi bebek hareketi mi anlamıyorum. Normalde baya tekmeliyordu.Bana doktorum 4 saat hareket etmezlerse endişelen 7-8 saat hareket etmezlerse haber ver bana dedi. Ama minnacık bir hareketi bile hareket sayarız dedi. Hiçbir şey hissetmiyorsanız yarını beklemeyin bence
Soğuk süt denedim dün akşam bir kaç yudum iyi geldi gibi sanki bugün olursa gene denicem bakalım tahin aklıma yeni geldi onuda denicem etkinederse söylerim sana bütün tuşlara basiyorumSüt denemedim, tahin de denemedim. Hepsini deneyeyim madem. Sen denedin mi?
Hiç sanmam ama benim de bazı günler çok az seğirme gibi oluyor. Sonra başlıyorlar yine. Dr değilim tabi ama bence endişelencek bir şey yok. Yine de içiniz rahat etmesi için gidebilirsinizArada hafif seğirme oluyor ama kas seğirmesi mi bebek hareketi mi anlamıyorum. Normalde baya tekmeliyordu.
Normalde çay kahve içmiyorum. Şu 2-3 gündür içmiştim, zararı olmuş olabilir mi
Benimki de cayır cayır yanıyor kıl koklerim mi sökülüyor sanki anlamadım ağda yapmış gibi bir acıBu durumun tıbbi bir açıklaması varsa ben de aşırı merak ediyorum. Sanki biri mıncırıyormuş gibi
Normalde yanlış bir şey ama telefondan sesli bir müzik açıp karnınıza yakın tutabilirsiniz. Ürküp hareket ediyorlar. Keşke fetal doppler olsaydı. Kalbini kontrol ederdiniz.Arada hafif seğirme oluyor ama kas seğirmesi mi bebek hareketi mi anlamıyorum. Normalde baya tekmeliyordu.
Normalde çay kahve içmiyorum. Şu 2-3 gündür içmiştim, zararı olmuş olabilir mi
Müziği deneyebilirim. Doppler almadığıma pişman oldum ben deNormalde yanlış bir şey ama telefondan sesli bir müzik açıp karnınıza yakın tutabilirsiniz. Ürküp hareket ediyorlar. Keşke fetal doppler olsaydı. Kalbini kontrol ederdiniz.
Saç kurutma çalıştırınca da hareket ediyor bizimkisi onuda tavsiye ederimMüziği deneyebilirim. Doppler almadığıma pişman oldum ben de
Bende forumdan görmüştüm gecen hafta cok derinden cok azdı telefonun ışığını açıp karnınıza yaklaştırın o derinden olan hareket o zaman geliyorsa bebiştir bide bunu deneyin bu haftalarda oluyormuş doktorum öyle söyledi uyku düzeni oturması bebegin pozisyonu falan etkisiMüziği deneyebilirim. Doppler almadığıma pişman oldum ben de
Bunu da deneyeyim inşallah. Annelik psikolojik olarak çok zorBende forumdan görmüştüm gecen hafta cok derinden cok azdı telefonun ışığını açıp karnınıza yaklaştırın o derinden olan hareket o zaman geliyorsa bebiştir bide bunu deneyin bu haftalarda oluyormuş doktorum öyle söyledi uyku düzeni oturması bebegin pozisyonu falan etkisi
Ay bende böyle kadife arıyorum diğer herşey çok ince geliyor nerden aldınız acabaKızlar bizim bebeler kış bebeleri olacak, dün bi kaç şey aldım ama düşündüm de ince almışım. Başlangıçta battaniyeleriyle duracak olsalar da şöyle kadife bi takım da buldum ki mağazayı 2.gezişimde denk geldim her yer mevsimlik kıyafet dolu bunlar kadife daha kalın , böyle 2 takım ve tulumlar da var. 10 lu hastane çıkışı da almıştım onun yine iyi kumaşı. Gezmeyip online sipariş verecekseniz aklınızda bulunsun kumaşlar
Ben de geçen mutfak robotu çalıştırdım, düğmeye bastığım gibi öyle bi tekme attı ki galiba korktu ve sıçradı anidenSaç kurutma çalıştırınca da hareket ediyor bizimkisi onuda tavsiye ederim
Haha ben de geçen ilk defa markete gitmiştim. Herkes göbeğime bakıyor gibi geliyordu. "Zeynep sakin ol dışarda hep hamile kadınları görürdün ya, şimdi sen onlardan birisin" diyordum. Eşime dönüp "ben hamileyim ya" dedim. Durup yüzüme baktı.Aylar sonra doktor kontrolü dışında ilk defa bugün dışarıya sahile gittim. Gezmeyeli şehir değişmiş bir tuaf oldum