Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
MaşaAllah canım , sağlıkları yerinde olsunda doğduklarında bol bol görürüz bizde şimdi yoldayız gidiyoruz bakalım

Maşallah canım az kaldı yakında canlı kanlı görcez inşallah boy kilo durumu nasılmış bebişin, bizimki bu ara az kilo almış önden gidiyordu şimdi haftasını yakalamış bu aralar öyle olabiliyormuş 32 den sonra daha hızlı büyücek dedi doktorumuzda

MaşaAllah canım , sağlıkları yerinde olsunda doğduklarında bol bol görürüz bizde şimdi yoldayız gidiyoruz bakalım
Ay aynen iyi olsunda bebelerimiz doğduklarında doya doya görürüz inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz
Çokta geç kalmadık canım telaşlanma , bir çok insan 34. Haftadan sonra hazırlıyor
Ay gerçekten çok az kaldı yaaa bugün 28+4 ultrasona göre 30 hafta çıktık boy 41,7 cm kilosu 1538 gram olmuş

Benimde çoğu şey yok canım alışveriş yaparsinda yok bu sıra benimde bende düşündümce bazen panik oluyorum sanki erkenden doguruvercem gibi geliyor.

Kızlar akşam 10 dan beri bebek çok hareketli tekme atıp duruyor güçlü tekmeler ama gece hiç uyumadım beş dk bile durmadı hala devam ediyor böyle olan var mı bunun için acile gitsem gülerler bana zaten eşimde bunun için götürmez farkli bir şey de yemedim

Maşallah kuzucuk bu ya herkes çalışabilir raporu alcak heralde.grubun geneli de öğretmen sanırım

Bu arada ben de şimdi baktım MHP 4 gün önce doğum sonrası 8 haftayı 24 hafta yani 6 aya çıkarmayı planlıyormuş teklif vermiş umarım görüşülür bizim doğumumuza kadar iznimiz bitmeden gerekirse etkinlik yapsak kadınlar kulübündeki annelerler Kasım aralık Ocak şubat mart Nisan anneleri katılsa yine baya olur katılım

Ben de bebişin eşyalarını ve kendim için gereken bazı şeyleri almadım kasımda indirim olucak diye bekliyorum toplu almak için.Umarım indirim gerçekten olur ve gece kalmamHastanede giymek için de şunları aldım elbise gibi olanın tipini çok sevmedim ama iade etmedim.

Eklentiler

• IMG_1834.png
    225,8 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_1833.png
    203,7 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_1832.png
    199,4 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…