- 2 Mart 2024
- 650
- 116
Ondan olabilir evet son zamanlarda ağır işler yapma eğilme tırmanma falan daGaliba benim plesentanın önde olmasının da etkisi var. Ama çok göremedik bebişi. Ultrasona göre 30 haftalık çıktı. 32 den sonra iyice azalacak görüntü dedi
aa benim doğum günümBizde geçen muayenede konuştuk, normal tarih 20 ocak ama bi aksilik olmazsa 10 ocak gibi alırız dedihedef 39 u görmek, ağrı sancı varsa durdururum dedi bakalım
MaşaAllah canım , sağlıkları yerinde olsunda doğduklarında bol bol görürüzGünaydınnn kızlar
Biz çıktık şimdi kontrolden , her şey yolunda çok şükürbebiş artık büyüdüğü için plesentaya temas halinde olduğu için net görüntü alamayız dedi doktor , tam göremedik bebişi o yüzden
Maşallah canım az kaldı yakında canlı kanlı görcez inşallahGünaydınnn kızlar
Biz çıktık şimdi kontrolden , her şey yolunda çok şükürbebiş artık büyüdüğü için plesentaya temas halinde olduğu için net görüntü alamayız dedi doktor , tam göremedik bebişi o yüzden
Ay aynen iyi olsunda bebelerimiz doğduklarında doya doya görürüz inşallahMaşaAllah canım , sağlıkları yerinde olsunda doğduklarında bol bol görürüzbizde şimdi yoldayız gidiyoruz bakalım
Çokta geç kalmadık canım telaşlanma , bir çok insan 34. Haftadan sonra hazırlıyorBen bugün tam 30 haftalık oldum hala kendime bir türlü gecelik sabahlik pijama alamadım. Hiçbirini de beğenmiyorum. Kendi çantamı bir türlü hazırlayamadım. 31 32 haftalık ani dogumlari görünce de geç kalmış hissine kapılıyorum.
Ay gerçekten çok az kaldı yaaaMaşallah canım az kaldı yakında canlı kanlı görcez inşallahboy kilo durumu nasılmış bebişin, bizimki bu ara az kilo almış önden gidiyordu şimdi haftasını yakalamış bu aralar öyle olabiliyormuş 32 den sonra daha hızlı büyücek dedi doktorumuzda
Aynı durumdayım yalnız değilsinBen bugün tam 30 haftalık oldum hala kendime bir türlü gecelik sabahlik pijama alamadım. Hiçbirini de beğenmiyorum. Kendi çantamı bir türlü hazırlayamadım. 31 32 haftalık ani dogumlari görünce de geç kalmış hissine kapılıyorum.
Benimde çoğu şey yok canım alışveriş yaparsinda yok bu sıra benimde bende düşündümce bazen panik oluyorum sanki erkenden doguruvercem gibi geliyor.Ben bugün tam 30 haftalık oldum hala kendime bir türlü gecelik sabahlik pijama alamadım. Hiçbirini de beğenmiyorum. Kendi çantamı bir türlü hazırlayamadım. 31 32 haftalık ani dogumlari görünce de geç kalmış hissine kapılıyorum.
Tam bir bal yanak.Eki Görüntüle 3495704
Bizim de cumartesi kontrolümüz vardı. Sata göre 32 haftalık olduk çalışabilir raporu aldım. Seminerler de uzaktan olduğu için devam etme kararı aldım. Kızım 2 kilo olmuş boyu da 43 cm çok şükür şu anlık her şey yolunda
Oyyy masallahhhEki Görüntüle 3495704
Bizim de cumartesi kontrolümüz vardı. Sata göre 32 haftalık olduk çalışabilir raporu aldım. Seminerler de uzaktan olduğu için devam etme kararı aldım. Kızım 2 kilo olmuş boyu da 43 cm çok şükür şu anlık her şey yolunda
Yanlış yazmışımBiz de çıktık kontrolden çok şükür herşey yolunda26+6 1200 gram, 37 cm olmuş kızım çok şükür bin şükür
Evet ya tam böyle sevmelik hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalımTam bir bal yanak.
Maşaallah tombiş bi kızçe galibaBiz de çıktık kontrolden çok şükür herşey yolunda26+6 1200 gram, 37 cm olmuş kızım çok şükür bin şükür
Maşallah kuzucuk bu yaEki Görüntüle 3495704
Valla ben müdür yardımcısıyım ama okul 1200 kişi artı 3 kat in çık yapıyorum çok yoruluyorum Kasım son hafta çıkıcam aralık da 1. Hafta iznim başlayacakMaşallah kuzucuk bu yaherkes çalışabilir raporu alcak heralde. grubun geneli de öğretmen sanırım
Ben de bebişin eşyalarını ve kendim için gereken bazı şeyleri almadım kasımda indirim olucak diye bekliyorum toplu almak için.Umarım indirim gerçekten olur ve gece kalmamBen bugün tam 30 haftalık oldum hala kendime bir türlü gecelik sabahlik pijama alamadım. Hiçbirini de beğenmiyorum. Kendi çantamı bir türlü hazırlayamadım. 31 32 haftalık ani dogumlari görünce de geç kalmış hissine kapılıyorum.