Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bazen banada oluyor özellikle beli.lastikli bişey giyip dışarı çıkınca olmuştu evdeyken de bazen oluyor ben bebe yağı sürüyorum karnıma nemlendirmek için bazen nemlendirici kremde sürüyorum kaşıntı olunca dayanamayıpKızlar karnımda ve göğsümde aşırı kaşıntı hissi var kaşımamak için kendimi tutuyorum ama çok tatlı kaşınıyor dünden beri şuan çatlak yok ama çatlamadan önce kaşıntı oluyor diye duymuştum kremde sürüyorum aslında sizde de oluyor mu böyle
Bide kasimayinva biseyler isiriyormus gibi oluyordu bana mecbur kasiyordum ben bebe yağı sürüyorum ama oda hemen tisortume geçiyor emiyor kıyafet ona napsam bilemedim nemlendirici kremi alsam acaba diyorjm evde oturduğum yerde surerdim sürekliondanda çıktı bnde göğsümün kenarında ama bu sıcak kaşıntısı değil gibi içten geliyor
Ben dün baktım biraz ama anladığımdan değil göz kararı bir şeyler baktım sanki her şey minicik diyorum bebiş nasıl sığacak bunaEn son hiç kıyafet almadığım için bir şeyler alayım dedim aldım.Üçlü takımı 3 ay aldım diğerleri 6 ay diye hatırlıyorumKızlar h&m deki bedenlerden anlayan var mı ?
Beden kısmında 3 ay 6 ay falan yazmıyor aşağıdaki gibi yazıyor anlayamadım hiçBen dün baktım biraz ama anladığımdan değil göz kararı bir şeyler baktım sanki her şey minicik diyorum bebiş nasıl sığacak bunaEn son hiç kıyafet almadığım için bir şeyler alayım dedim aldım.Üçlü takımı 3 ay aldım diğerleri 6 ay diye hatırlıyorum
parantez içindekiler month(ay) olarak yazılıyorBeden kısmında 3 ay 6 ay falan yazmıyor aşağıdaki gibi yazıyor anlayamadım hiç
Ben 3 tane 1-2 aylık beden 5 tane 2-4 aylık beden almayı düşünüyorumBeden kısmında 3 ay 6 ay falan yazmıyor aşağıdaki gibi yazıyor anlayamadım hiç
Canım mağazada 0 ay yazanları görmüştüm onlar yenidoğanlar mı oluyor.Baştaki sayıları da cm olarak düşünmüştümBen 3 tane 1-2 aylık beden 5 tane 2-4 aylık beden almayı düşünüyorum
Onlar yenidoğan oluyor ama onlar hastane çıkışında vs de var ya. Kalıplarına bakıp bir de belki bebeğin doğum kilosunu öğreneceğim vakte gelince 2 tane falan alabilirim onlardan da. O yüzden önce 1-2 ve 2-4 almak istedim. HM'de eski kıyafetlerini bir torba içinde götürüp ürün başı yüzde 15 indirim alabiliyorsun bir de HM member olup. Haberin olsun senin de.Canım mağazada 0 ay yazanları görmüştüm onlar yenidoğanlar mı oluyor.Baştaki sayıları da cm olarak düşünmüştüm
Canım benim 19. Haftaya girdi daha bir kere hissedemedim. Ben de tedirgin oluyorum bu haftaya kadar nasıl hiç hissetmedim diye. Grupta geneli hissediyor. İlk gebeliğim benim de .Yok kuzum 2. Gebeliğim benim. Genelde doktorlar 20. Haftadan sonra diyorlar ama ne bileyim.
Onlara son aylarda bakabilirim o zaman bir iki tane lazım olabilir diye sonra ihtiyaç olursa alırız.Evet indirim olayı çok güzelmiş değerlendiririzOnlar yenidoğan oluyor ama onlar hastane çıkışında vs de var ya. Kalıplarına bakıp bir de belki bebeğin doğum kilosunu öğreneceğim vakte gelince 2 tane falan alabilirim onlardan da. O yüzden önce 1-2 ve 2-4 almak istedim. HM'de eski kıyafetlerini bir torba içinde götürüp ürün başı yüzde 15 indirim alabiliyorsun bir de HM member olup. Haberin olsun senin de.
Normalmiş zaten canımCanım benim 19. Haftaya girdi daha bir kere hissedemedim. Ben de tedirgin oluyorum bu haftaya kadar nasıl hiç hissetmedim diye. Grupta geneli hissediyor. İlk gebeliğim benim de .
Ben de hala hissedemedim kişiden kişiye değişir bence doktorum 18 24 arası hissedebilirsin demişti.Annem de ilk gebeliğinde çok geç hissetmişCanım benim 19. Haftaya girdi daha bir kere hissedemedim. Ben de tedirgin oluyorum bu haftaya kadar nasıl hiç hissetmedim diye. Grupta geneli hissediyor. İlk gebeliğim benim de .
Maşallah arkadaşımPeeinataloji baktı şimdi. "Sen su geldi demesen ben anlamazdim. Değerler gayet iyi. Bu haftalarda basit yırtıklar olabilir ve duzelebilir, terminasyon istemezsen 10 gün sıkı kontrol edelim. Durumda düzelme olursa taburcu ederiz" dedi. Yalnız aklıma takılan ense kalınlığı normal ve ikili test iyiydi. Ama doktor nazal kemiği göremedim, dedi. Sanırım nipt yaptıracağım.
İnşallah biz de bu hafta hissederizBen de hala hissedemedim kişiden kişiye değişir bence doktorum 18 24 arası hissedebilirsin demişti.Annem de ilk gebeliğinde çok geç hissetmiş
İnşallah ben de 19 hafta 5 günlük oldum merakla bekliyorumTatlı şeyler yedikten sonra elim karnımda sürekli bakıyorumİnşallah biz de bu hafta hissederiz
ayy ewt sanki karıncalar geziyor karnımın içinde öyle tatli kaşınıyor ki ben hiç yağ sürmedim ama kremlemeyi artırıcam sende yağ sürceğn zamn ewde göbeğni açık gez zaten çok sıcak kıyafetlerde yağlanmaz işte canımBide kasimayinva biseyler isiriyormus gibi oluyordu bana mecbur kasiyordum ben bebe yağı sürüyorum ama oda hemen tisortume geçiyor emiyor kıyafet ona napsam bilemedim nemlendirici kremi alsam acaba diyorjm evde oturduğum yerde surerdim sürekli