- 21 Aralık 2023
- 1.096
- 2.292
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana 21 de gel dedilerKızlar tetenoz aşısi kaçıncı hafta olunuyor acaba ?doktora gidince sormayı unutmuştum
Evet canım ama ıhlamur içebilirsin diye biliyorumBen iki gün azıcık yürüdüm ve dün biraz sıcakta kaldım. Akşam saat 7'de uyudum dün sabah 9 da ancak uyandım. Bayılır gibi uyumuşum. Eşim bitki çayı yapmayı önerdi az daha evet diyordum. Hala bitki çayları zararlı değil mi bizim için?
Detayli yida oyle yaptiracaksin.randevusuz mu?Canım cerrahpaşada gideceğin gün bile randevı alabiliyorsun bir bak istersen ben orada yaptıracağım.
Ya arkadaşım bana da öyle dedi dr.sivi aldır desek aldırır misin dedi bende yok dedim.ayrintiliya randevu aldırdı.sukur bsy çıkmadı.sadexe yaş riskin var dedi cunku diğer sonuclarim normaldi..sen ayrintiliya bı gir istersen.Kızlar hastane ile görüştüm çıkan test sonucunu gönderdim, bi gel kontrol edelim dediler, olmadı karından sıvı alırız dediler ( Allah'ım neler yaşıyorum ben)
Aa anladım tüh ya yönlendirmedi bir de sıra bulamazsak neyse 2 hafta sonra gel demiştik zaten o zaman gideyim tekrar randevu isteyim teşekkür ederim
Cnm önce kadın doğuma randevu alion o yeşil alan açıyor sonra perinatoloji ye gidiyorsun.direk alamionAa öyle mi peki önce normal kadın doğuma mı randevu almam lazım yoksa direkt detaylı için randevu alabilir miyim?
Teşekkür ederim canımYa arkadaşım bana da öyle dedi dr.sivi aldır desek aldırır misin dedi bende yok dedim.ayrintiliya randevu aldırdı.sukur bsy çıkmadı.sadexe yaş riskin var dedi cunku diğer sonuclarim normaldi..sen ayrintiliya bı gir istersen.
Cnm önce kadın doğuma randevu alion o yeşil alan açıyor sonra perinatoloji ye gidiyorsun.direk alamion
Tansiyon takibi mi yapmamız gerekiyormuşBenide bugün aradılar tansiyon takibi falanda dedi şaşırdım
Fiyatı ne kadardı canım benim ikşliBen panorama test yaptırdım canım. Doktorum en doğru sonucu onların verdiğini söyledi. Sonuçlar 10 gün içinde çıktı.
Nipt testi otomatik klavye saçmaşamışFiyatı ne kadardı canım benim ikşli
Testime devlet hastanesi normal dedi ama orta
Riskli çıkmıö perinatolojiye gittim nispet yapalım dedi doktorun önerdiği laboratuvar Euro üzerinden yapıyor ve fiyatı 16-17 bin civarı bana açıkçası fazla geldi biraz
Laboratuvarın adı mı panorama canım ben merkeze uzağım gelip almazlar sanmıyorum ama pazartesi doktora gideceğim o zaman gidip yaptırabilirim yeri nerede bu laboratuvarın biliyor musunMerhaba ben panaroma yaptırdım izmirde gelip evde aldılar kanı
Korkma canım eğer koyu kıvamlı ise normal akıntıdır benimde şeffaf afedersin uzayan akıntım oluyor sanki yumurtlayacakmışım gibi amniyon sıvısı bildiğin su gibi oluyormuş yine de çok tereddüt ediyorsan yanlış hatırlamıyorsam turnusol kağıtları var onunla ayırt ediliyor gelen sıvının ne olduğu ondan alıp kullanabilirsin ama ben gebeliğe bağlı olduğunu düşündüm çok geçmiş olsun tekrarSerklaj oldum. Aslında iyiyim ağrı yok kanama yok. Fakat arada şeffaf kokusuz bir akıntı geliyor. Normal vajinal akıntıma hiç benzemiyor. Ama serklaj sebepli mi yoksa amniyon sıvısı mı bilemiyorum.
Kuzum ikili test sonucunu buraya da atma şansın var mı bizde bakabilir miyizKızlar hastane ile görüştüm çıkan test sonucunu gönderdim, bi gel kontrol edelim dediler, olmadı karından sıvı alırız dediler ( Allah'ım neler yaşıyorum ben)
Ya aslında değişik bir şey. Su gibi, kivamsiz bir akıntı oluyor avuç içi kadar yeri ıslatıyor. Ortasında mesela bir lira büyüklüğünde bir yer, rengi pembe-sari gibi, kıvamı olan, kokusuz akıntı oluyor. Al sense ped alacağım da test edene kadar içim içimi yedi. Daha 4 gün oldu serklaj olalı.Korkma canım eğer koyu kıvamlı ise normal akıntıdır benimde şeffaf afedersin uzayan akıntım oluyor sanki yumurtlayacakmışım gibi amniyon sıvısı bildiğin su gibi oluyormuş yine de çok tereddüt ediyorsan yanlış hatırlamıyorsam turnusol kağıtları var onunla ayırt ediliyor gelen sıvının ne olduğu ondan alıp kullanabilirsin ama ben gebeliğe bağlı olduğunu düşündüm çok geçmiş olsun tekrar
Ben de şu şapkaları beğeniyorum Tinylamb'deki. Ama kaç beden alsam yine bilemedim.Kızlar giysi alışverişine yeni başladım hb da tiny lamb de indrim var bi takım aldım ben şöyle bişey
0-6 büyük mü olur ki bnde hep arada kalıyorum pamuk yıkanınca bi tık çeker amaBen de şu şapkaları beğeniyorum Tinylamb'deki. Ama kaç beden alsam yine bilemedim.
Yani onu bilmiyorum cerrahpaşa online randevu yaz çıkıyor kadın hastalıkları ve doğumu seçiyorsun sonra orada çıkan alt sekmelerden perinatolojiyi seçip randevu tarihlerine bakabilirsin öyle almayı dene olmazsa ilk gebe polikliniğinden randevu alırsın bi muayene olursun sonra perinatolojiden alırsın canım.Aa öyle mi peki önce normal kadın doğuma mı randevu almam lazım yoksa direkt detaylı için randevu alabilir miyim?
Yok canım online sitesinden randevu alıp gidiyorsun ben eylül 11 gibi gidicem 20+4 falan oluyorum ozaman.Detayli yida oyle yaptiracaksin.randevusuz mu?