Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    144
Yani onu bilmiyorum cerrahpaşa online randevu yaz çıkıyor kadın hastalıkları ve doğumu seçiyorsun sonra orada çıkan alt sekmelerden perinatolojiyi seçip randevu tarihlerine bakabilirsin öyle almayı dene olmazsa ilk gebe polikliniğinden randevu alırsın bi muayene olursun sonra perinatolojiden alırsın canım.
Tamam canım teşekkür ediyorum 😘
 
Ya arkadaşım bana da öyle dedi dr.sivi aldır desek aldırır misin dedi bende yok dedim.ayrintiliya randevu aldırdı.sukur bsy çıkmadı.sadexe yaş riskin var dedi cunku diğer sonuclarim normaldi..sen ayrintiliya bı gir istersen.



Cnm önce kadın doğuma randevu alion o yeşil alan açıyor sonra perinatoloji ye gidiyorsun.direk alamion
Canım ayrıntılı ultrasona zaten giricem, 3 hafta sonra ama canım çok sıkıldı 😢 Allah sağ salim dogmalarini nasip etsin inşallah
 
Ya baktım şimdi ve biberon konusundaki fikirlerim değişti 😂 normalde Dr. Browns almayı düşünüyordum sonra comotomo ya karar vermiştim hatta hepsiburadadan aldım şu an kargoda 😅 ama bu kadı comotomoyu önermiyor Dr. Browns dar ağız olanı önermiş 🤦🏼‍♀️ işler karıştı gene 😂
Dr.Browns kullanıyorum tekte kabul etti , antikolik bi de çok memnunum
 
kızlar hamilelik bebek bakımı için meşhur bi kitap vardı ismini hatırlayamadım görüntüde almamışım bilen var mı 🌸
 
Nasıl atlattın canım
Ben öncelikle doktora gittim kan tahlillerimi yaptırdum,daha sonra göğsüm sıkıştığı için kardiyolojiye gittim. Bişe çıkmayınca bunun psikolojik olduğunu kabullendim. Ve kendime dedim ki hiçbişey olmıcak sana ölmiceksin bu tamamen psikolojik. Beyninin sana bir oyunu. Bir ay boyunca annemin yanında kalmıştım o süre içersinde. Sonra da tekrarlamadı çok şükür.
 
kızlar hamilelik bebek bakımı için meşhur bi kitap vardı ismini hatırlayamadım görüntüde almamışım bilen var mı 🌸
n11'den Annelik Ve Bebek Bakımı ' seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Bana arkadaşım hediye etti evde okuyorum. Bu kitabı çok beğendim ama şu anda fiyatı en ucuz N11'de ve yine de pahalı. Ayşe Öner'in kitabı da meşhur.
 
n11'den Annelik Ve Bebek Bakımı ' seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Bana arkadaşım hediye etti evde okuyorum. Bu kitabı çok beğendim ama şu anda fiyatı en ucuz N11'de ve yine de pahalı. Ayşe Öner'in kitabı da meşhur.
ayyy keşke ilk baktığım zamanlar alsaydım diğer sitelerde fiyatlar uçmuş walla🙄 teşekkür ederm canım
 
Kızlar bişey sorucam bu nesttle nesfit kırmızı meyveli falan gevrekler varya yulaflı mulaflı süte katıp yenilenler. Gebelikte tüketilmesi uygun mudur?
 
Kızlar Ayşe önerin pazar günü ilk banyoyla ilgili eğitimi var. Ücretsiz bir eğitim , mail atıp katılmak istediğinizi yazmanız gerek pazar günü zoom için şifre gönderecekler.


En çok ihtiyacım olan eğitim olabilir. Benim annem hiç bizi yikamamis göbek kordonumuz varken, korkmuş. İş başa kaldı.
 
Kızlar selam kaç
Gündür canım sıkkındı ikili test yaptırmıştım devlet hastanesindeki doktorum bir sorun yok dedi ama özeldeki kontrolüm de orta riskli çıkmışsın amniyosentez yada nipt önerdi perinatoloji den randevu aldım detaylıca ultrasonda baktı inceledi ultrasonda hiçbir bulgu yok herşey yolunda gayet iyi ama yine de bi Nipt yapalım içimiz rahat olsun bişey çıkacağını sanmıyorum ama senin kafan rahat olsun dedi şimdi laboratuvar arıyorum bir yer ile görüştüm 16-17 bin lira dedi Fransa’ya gidiyormuş örnek pazartesi bu işi halletmem lazım 1 ay sonraya da ayrıntılı ultrason tarihi verdi 21. Haftaya giril yapmış olacağım o zaman
Canım geçmiş olsun inşallah bir şey yoktur.Ben 12.haftam dolduğunda eurofinse yaptırdım plus paketini ondan bir üst paket daha vardı doktorum ona gerek görmedi.Plus paketini 370 euroya yaptırdım İstanbul’dayım.Cumartesi aramıştım pazartesiye randevu verdiler eve gelip kan aldılar cuma günü de sonuç çıktı.
 
X