- 8 Aralık 2012
- 3.669
- 5.011
- 32
Valla bebek adamlarımız ne isterse o , yapacak bir şey yokBen de sallamak istemem. Annem beni ve erkek kardeşimi hiç sallamamış ama kız kardeşimi kimi görse battaniyesinin bir ucundan tutturup salladığı zamanları ben bile hatırlıyorum. Kız kardeşim beşiği bile kabul etmiyormuş. Bebeklerin hepsinin türlü türlü huyu var. Umarım bizimkiler sallanmak istemez. Park beşiğin de ara katı yani en kullanılabilir katı en fazla 9 kg alıyormuş. Arkadaşım Kraft'ın besiginde 4 yaşına kadar oğlunun yanında yattığını söylemişti. O zaman niye öyle yazıyor gerçekten anlamadım. Eşim de zaten biz beşik aldık ayrıca bunu aldık bir de sallanan mi alacağız isterse dedi. Dedim paşa keyfi bilecek artık bebek adamın
Hmm evet mantıklı görünüyor , alayım bendeKızlar hiç düşünülmeyen ve lazım olan bi ürün var puset mandalı
Bebişin arabasının üstüne örtü vs koymak gerekiyo bazen ışığı ve rüzgarı kessin diye ama onlar uçuşup duruyo söyle bi ürün buldum kenarlardan sabitliyorsunuz örtüyü cibinlil gibi oluyo
Günaydın canım , valla resimlerde ben bebeği göremedim o yüzden tahmin yapamayacağımHerkese günaydın Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz acaba ilk resim 17 hafta ikinci resim de 10 haftalik, dr cinsiyet goremiyorum diyor, ayrintili ultrasona da 4 haftamiz var epey merak ettim
Canım risk faktörüyse sadece bir şey olmaz allahım izniyle. Ayrıntılı ultrason yaptırmışmıydın? Orada da çıkıyor galiba bir sorun varsa.Kızlar aranızda 4'lü tarama yaptıran var mı? Ben 3 hafta önce cinsiyetini öğrenmek için devlet hastanesine gitmiştim (doktorumuz izinliydi) doktora 2 tarama yaptırdığımı 4'lü tarama yaptırıp yaptirmamam gerektiğini sordum. Öneriyorum yaptır dedi, yaptırdım ve bugün sonuç almaya gittim doktorum riskimin arttığını söyledi ve beni araştırma hastanesine sevk etti nasıl artmış dedim yaşa bağlı olabilir dedi, artma olmuş risk grubunda yani senin yaşında olup doğum yapan 160 kadından 1 inde down sendromu görülmüş dedi. Allah'ım nolur sağlıklı bir sekilde doğsun bebeğim, nolur dua edin kızlar