Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    155
İnsallah canım görsen krizlerdeyim ağlama nöbeti
Ben bebeğimi kaybetmedim ama benim de korkum var, düşük riskim var. Seni bir ölçüde anlayabiliyorum. Ama daha gençsin. Bebeğine kavuşacaksın inşallah. Yeniden hamile kalman için kendine dikkat etmen lazım. Her değeri kontrol etmek gibi bir huy bende de var. Doktor bunda bir sorun var demedikçe bence kendince yorumlamak doğru olmuyor. Çoğu kez kendi kendine gerilmiş oluyorsun. Ben de senin için baktım 7 mm ile 14 mm arası imiş normali. 6 mm kürtajdan sonra kötü bir tablo sayılmaz. Ayrıca cinnabon'un dediği gibi rahim kalınlığı ay içinde bile değişen bir şey. Rahatlamak için ağlayabilirsin ama üzüntüne yeni kaygılar ekleme. İnşallah bebeğine kavuşacaksın.
 
Doktor raporunda yazdı rahim duvarı ince diye diyorum ki 4,5 ay sonra çocuk olur mu bir şey diyemem dedi pazartesi tekrar gidicemm canım
 
Çok sağ ol canım dua edelim lütfen
 
Doktor raporunda yazdı rahim duvarı ince diye diyorum ki 4,5 ay sonra çocuk olur mu bir şey diyemem dedi pazartesi tekrar gidicemm canım
Doktorlar her zaman en olumsuz ihtimali söylerler. Çünkü hastanın bilmeye hakkı var. Doktor sana olur dese olmasa doktor teşhis edemedi deriz. O yüzden bence hemen gerilme. Birkaç doktora git. Bana sağlıksız gebelik dediklerinde aynı gün 4 doktora göründüm sadece sonuncusu sağlıklı olduğuna kanaat getirdi. O yüzden tek doktorla yetinme olumsuz bir şey duysan bile, umudunu diri tut.
 
Doktor raporunda yazdı rahim duvarı ince diye diyorum ki 4,5 ay sonra çocuk olur mu bir şey diyemem dedi pazartesi tekrar gidicemm canım
Canım anladığım kadarıyla doktorun iletişimi pek iyi değil. Doktorlar genelde düşükten sonra 4 ay galan dinlenmeyi öneriyor. Ama mesela arkadaşım ben kendimi iyi hissediyorum o kadar beklemek istemiyorum dedi düşük yaptıktan sonra ki ay tekrar hamile kaldı. Ama tabiki biliyorsun ki bu Allahın işi ve kimse bilemez. Belki senin 1 ay sonra olur belki 1 sene doktor o yüzden bir şey dememiştir.
Bak seni sakinleştirmek için söylemiyorum gerçekten rahim duvarın çok ince değil bunun için telaş yapma. Kürtaj da sonuçta içerde bi kazıma işlemi yapılıyor. Rahim duvarı yumurtalama döneminde 7 mm - 14 mm arası oluyor adet döneminde ince oluyor. Bu ay içerisinde değişen bir şey.
Kürtaj olduğun için üzülüp ağlıyorsan ağla ama bu ağlanacak bir şey değil. İnsanların ne dertleri var senin şu an gerçekten hiç bir problemin yok bir daha çocuğum olmaz mı diye dertlenip kendini yıpratıyorsun. İçine sinmiyorsa başka doktora git.
 
Bnm prilam geçirmedi.prizin diye bsy yazdı o da geçirmedi.simdi atmıyorum hap.oyle alık alık evde pinekliyorum.yarin nasıl yapcam bakalım .raporum bitiyor okul var.
11-6 tansiyon normal mi sence arkadasim
Normal.bnm 10/7, 9/6 durur.
İnşallah canım hepimizz alalımmm daha doğumdan sonrasını konuşcaz Allahın izniyle
Doğumdan sonra kimse uğramıyor artık burlara.oglumda da bı gruptaydim ilk bı iki ay bı kaç kişi yok süt glmedi yok pişik için krem vs ondan sonra onlar da kesiliyor.
Kuzum öncelikle hayırlı olsun bebislerin.bnm eski bı arkadaş vardı.4tane transfer yaptırmış biri tutmamış.3tane tutmuş.daha sonra hamilelik ilerledikçe sıkıntılar da olmaya başlamış.bsy yiyip icmiyormus.dr demiş.cocuklar çok fazla kilo almasın diye sanırım.erken doğum yapmış ve biri doğar doğmaz ölmüş.digerleri de aylarca kuvezde kalmislar.ilceden ile 2saat sürekli süt vermek için gitmişler.simdi çıkmışlardır.ama evde de kimseyi kabul etmiyorlarmis diye duymuştum.onlarda da risk varmış sanırım.o yüzden şimdiden o dediğin işlemin yapılması daha hayırlısıdır belki.
 
Kızlar kalp atışını duyduktan sonra doktor bir sonraki kontrol için ne zamana tarih verdi kaçıncı haftanıza geliyor
2 Hafta sonra gel dedi 12. Haftaya kadar 2 hafta sonra 3 haftada bir cagiriyor benimki son 1 ay her hafta gidiyoruz nst icin ilkinde oyle yapmıştı
Ay nasil yapiliyor o canim
 
Sagol canim teşekkür ederim dramine gunluk 1 verdi ama oda etki etmiyor gercekten hic mutlu degilim
 
Canim allah yardimcin olsun cok zor bir durum ya arkadaşimda tedavi ile hamile kaldi 2 yumurta transfer edildi kendi aralarında bolundu 4 tane oldu hic birinden vazgecemedi 26 haftalik dogdu bebekler 1 i oldu ama 3 u sapasaglam cikti kuvezden rabbimin mucizesi oldu aklima geldi paylasmak istedim oyle.
 
Doğumdan sonra kimse uğramıyor artık burlara.oglumda da bı gruptaydim ilk bı iki ay bı kaç kişi yok süt glmedi yok pişik için krem vs ondan sonra onlar da kesiliyor.
ay uğrarız ayol neden uğramayalım bebelerimizi konuşacağız daha ablamın kızı 10 yaşında hala görüşüyor buradaki grubuyla
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…