Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Biz de 1.5 aylık olduk. Başladım ben tummy timea. Oyun halısına yüz üstü koydum kollarıyla kendini çekiyo öne doğru ağlaya ağlaya emekleyecek sandım valla sonra emzirme yastığını destekleyerek koydum karşısına kartları koydum kafasını dik tutabildiği kadar bi 5 dk kaldık öyle. Her gün yapamasam da 2 günde bir yapıyorum. Bizimki boynunu baya dik tutabiliyo doktor da şaşırdı. Ondan erken başlatmış olabilir

Oyun halim yok şuan nereye koyabiliriz sert bir zemin mi olması lazım bir iki kere o şekilde yatağa koydum bizimkide gitmeye çalıştı

Oyun halim yok şuan nereye koyabiliriz sert bir zemin mi olması lazım bir iki kere o şekilde yatağa koydum bizimkide gitmeye çalıştı
O konuda bi bilgim yok ama sanırım sert olması daha iyi. Denge sağlayamıyolar kol bacak gömülünce. İlk koltukta denedim ben de yampir yampir düştü sürekli

Çay koydum 2 bardak içtim hemen uyandı bebiş. Kucak istiyor, yattığı an ağlıyor.
Cnm iste o kucakta uyuyunca hdp oyke devam etmek istiyor. Bebisler nasip uyursa o sekilde kalmak isterlermis. Yataga alisabilse keşke. Bu konuda biraz calisma yap istersen. Bu sekilde nereye kadar devam edecek. Buyudukce yeni birseye alistirmak daha zor olur
Cnm arkadasin attigi ana kucagi ni tavsiye ederim. İnanilmaz iyi birsey.
5bin TL başvurusu ankarada başlamış eşim dün gitti ama nereden yaptı bilmiyorum
Nereye yapmis lutfen ogrenip soyker misin. Ben de ankaradayim

Yatağında uyuyan bebek var mı gerçekten, bana efsane gibi geliyor

Kızlar bebeğin üst gazını nasıl çıkarıyorsunuz ben bir türlü çözemedim o yüzden de çıkarmadan uyuyunca sürekli bir saati bulmadan uyanıyor

Ankara valiliği mamak sosyal hizmet merkezi yazıyor kağıtta size yakın sosyal hizmet merkezi de olur tabi 40 50 gün sürer yatması demiş bana yaticakmis öncesinden 300 emzirme parası mı ne yatcakmis
Kızlar bebeğin üst gazını nasıl çıkarıyorsunuz ben bir türlü çözemedim o yüzden de çıkarmadan uyuyunca sürekli bir saati bulmadan uyanıyor
Bebeğini omzuna al belinden yukarı yukarı okşa sırtını

Merhaba kızlar sütüm yetmediği için mama aldım kendi kafama göre hipp organik sadece geceleri vereceğim memeyi bırakır mı mama verince bebeğim gazı da var mestil gaz damlası aldım çok yorgunum beslenemedğim ve dinlememedipim için sütüm artmıyor mama versem mi alışma yapar mı acaba 46 günlüğüz sadece gece vereceğim bilgilendirir misiniz

Emzirdikten sonra hemen omzuma alıyorum sırtına pıt pıt vuruyorum hemen çıkartıyor artık 2 aylık olması yakın eğer çok fazla omzumda tutarsam bu sefer kusmaya başlıyor karnına baskı olduğu için eğer çok fazla omzumda tutarsam bu sefer kusmaya başlıyor karnına baskı olduğu için

Kızlar bizim bebeyi uyutuyorum ana kucağına yatıyorum ama ,5 dk sonra uyanıyor ağlamaya başlıyor doymadimi acaba

Yatağında uyuyan bebek var mı gerçekten, bana efsane gibi geliyor
Valla tracy hogg olduğunu söylüyor ben onun yalancisiyim
Tabiki takdir senin diyerek basliyorum ki yukarida bir arkadas iki sefer biberon kullanincaeme reddi oldugunu yazmisti. Sut artirici rezene dereotu gaz yapsa da birazcik bulgur vs kullanabilirsin ve sut azaltan gidalardan mısır gibi dikkat edersen sutun inşallah artar. Mamaya illa ihtiyaç duyuyorsan da golden goat sindirimi hipp e gore daha rahat. Hipp biraz yorabiliyor bebisi

Ben bazen sütümü sağıp biberonla veriyordum çok şükür meme reddi yaşamadık 1.5 aydır benim merak ettiğim sadece gece mama versem doyup uyur dinlenirim sabah ve gün içinde mememi verince sütümü rededer mi yani sütü istemeyip mama ister mi sadece bebek hep mama vermek zorunda kalmiyim sonra

Bende bayadir mama veriyorum 2aylik olduk hem mama hem anne sütü alıyor bir sorun olmuyor canım hatta şuan uyuyup geri uyanıyor 5 dk sonra mama vermeyi düşünüyorum son çarem

Emzir yatır aynı dongudeyim şuan bir kere daha uyutup koydum bakalım bekliyorumuyanırsa mama vercem artik
Mama verdim onu da damla damla içmedi. Ama aç bence, karnı da şişti. Gazdan ememiyor, doyamıyor sanırım. Sütüm de yok gibi hissediyorum. Haftada bir kere falan böyle bi günümüz oluyor

Mama verdim onu da damla damla içmedi. Ama aç bence, karnı da şişti. Gazdan ememiyor, doyamıyor sanırım. Sütüm de yok gibi hissediyorum. Haftada bir kere falan böyle bi günümüz oluyor
Aglamiyorsa birwz masaj yap karnına canım pirtlama hareketleri yap bizimkinin portları bu ara kokmaya başladı nornalmi acaba

Bende bayadir mama veriyorum 2aylik olduk hem mama hem anne sütü alıyor bir sorun olmuyor canım hatta şuan uyuyup geri uyanıyor 5 dk sonra mama vermeyi düşünüyorum son çarem
Sen hangi mamayı kullanıyorsun canım kaç ölçek yapmalıyım 46 günlük gece ilk kez vereceğim galiba nasıl yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…