Canım sen neden mama verdin sütün varsa bilmediğimden soruyorum yanlış anlama beni ben tam doymadığı için uyumuyor diye vericemBende bayadir mama veriyorum 2aylik olduk hem mama hem anne sütü alıyor bir sorun olmuyor canım hatta şuan uyuyup geri uyanıyor 5 dk sonra mama vermeyi düşünüyorum son çarem
Aptamil kullanıyordum o bitti şimdi hip organik keçi sütlü olan aldık ben şuan 90ml veriyorum 2 ayligiZ biz 60 ml verebilirsin yetmezse bakarsın duruma göre yenidoğan 30 ile başladım sonra arttırmıştım canım 2=ölçek yani 60 ml yap benceSen hangi mamayı kullanıyorsun canım kaç ölçek yapmalıyım 46 günlük gece ilk kez vereceğim galiba nasıl yapayım
Tamam canım teşekkür ederim 60 ml e başlayim ben hem çok alışmasın ardından meme vereyimBi
Aptamil kullanıyordum o bitti şimdi hip organik keçi sütlü olan aldık ben şuan 90ml veriyorum 2 ayligiZ biz 60 ml verebilirsin yetmezse bakarsın duruma göre yenidoğan 30 ile başladım sonra arttırmıştım canım 2=ölçek yani 60 ml yap bence
İlk emzir sonra mama veriyorum ben canım gene uyumazsa memeTamam canım teşekkür ederim 60 ml e başlayim ben hem çok alışmasın ardından meme vereyim
Mama verince hemen uyuya kalıyordu ilk zamanlar.simdi oda yok büyüdükçe değişiyor demek bebelerTamam canım teşekkür ederim 60 ml e başlayim ben hem çok alışmasın ardından meme vereyim
Bu şekilde mama kaç günde bitiyor sendeİlk emzir sonra mama veriyorum ben canım gene uyumazsa meme
Ben düzenli vermiyorum canım meme veriyorum ağlarsa mama veriyorum bazen günde 2bazen 1 bazen 3 kere verdiğim oluyor baya gidiyor bana o yüzdenBu şekilde mama kaç günde bitiyor sende
Hip mamanın üzerinde açılınca 28 gün kullanım süresi yazıyordu ona dikkat edin benceBen düzenli vermiyorum canım meme veriyorum ağlarsa mama veriyorum bazen günde 2bazen 1 bazen 3 kere verdiğim oluyor baya gidiyor bana o yüzden
Ben 3,5 haftalıktan beri mama veriyorum. Sütüm yetersiz geldi malesef. Takviye gıdalar aldım, sağdım yine de dişe dokunur bir artış olmadı. 2 gündür bebeğim hasta sütüm nerdeyse yok denecek kadar azaldı. Hem stresten hem de doğru düzgün ne dinleniyorum ne besleniyorum. Ben emdikten sonra değil de öğün olarak veriyorum. 4 ölçek yapıyorum o da 135cc oluyor. Bazen hepsini bitiriyor bazen kalıyor. Normalde öğlen 12 gibi bir öğün gece uyumadan bir öğün veriyordum. Şimdi düzen değişti yeterli beslensin diye 4 5 öğüne kadar veriyorum. Hippin arkasında haftalara göre kaç ölçek kaç öğün olarak verilebileceği tablosu var. Biz hipple başladık daha doğrusu bir akşam acil olarak mama almıştık eşim hipp bulabilmişti. Sonra golden goata geçtik gaz sorunu daha az oluyor dendi ama ben çok bi fark hissetmedim açıkçası. Kuzenimde Aptamil almış golden goat bitince onu da deneyeceğim. Bizde meme reddi olmadı çok şükür. Bebekten bebeğe farkediyor. Bana da başta emzirme danışmanı biberon alınca memeyi almaz demişti ama çok şükür öyle bir sıkıntımız olmadı. Çalışırken gündüz sağıp biberonla verip akşam gece emziren çok arkadaşım var.Merhaba kızlar sütüm yetmediği için mama aldım kendi kafama göre hipp organik sadece geceleri vereceğim memeyi bırakır mı mama verince bebeğim gazı da var mestil gaz damlası aldım çok yorgunum beslenemedğim ve dinlememedipim için sütüm artmıyor mama versem mi alışma yapar mı acaba 46 günlüğüz sadece gece vereceğim bilgilendirir misiniz
Mısır süt mü azaltıyor banada süt arttırıyor dediler kesin bilgiyse yemiycem ona göre :)Valla tracy hogg olduğunu söylüyor ben onun yalancisiyim
Tabiki takdir senin diyerek basliyorum ki yukarida bir arkadas iki sefer biberon kullanincaeme reddi oldugunu yazmisti. Sut artirici rezene dereotu gaz yapsa da birazcik bulgur vs kullanabilirsin ve sut azaltan gidalardan mısır gibi dikkat edersen sutun inşallah artar. Mamaya illa ihtiyaç duyuyorsan da golden goat sindirimi hipp e gore daha rahat. Hipp biraz yorabiliyor bebisi
Cok gecmis olsun :/Nasil su an Tuna bebis? Ben de hep mama takviyeli gidiyorum. Ne yaparsam yapayim sutum cok artmiyor. Sagdigim sutu biberonla da veriyorum cok sukur meme reddi yasamadim. Bn golden goat kullanıyorum memnunum bayagi.Ben 3,5 haftalıktan beri mama veriyorum. Sütüm yetersiz geldi malesef. Takviye gıdalar aldım, sağdım yine de dişe dokunur bir artış olmadı. 2 gündür bebeğim hasta sütüm nerdeyse yok denecek kadar azaldı. Hem stresten hem de doğru düzgün ne dinleniyorum ne besleniyorum. Ben emdikten sonra değil de öğün olarak veriyorum. 4 ölçek yapıyorum o da 135cc oluyor. Bazen hepsini bitiriyor bazen kalıyor. Normalde öğlen 12 gibi bir öğün gece uyumadan bir öğün veriyordum. Şimdi düzen değişti yeterli beslensin diye 4 5 öğüne kadar veriyorum. Hippin arkasında haftalara göre kaç ölçek kaç öğün olarak verilebileceği tablosu var. Biz hipple başladık daha doğrusu bir akşam acil olarak mama almıştık eşim hipp bulabilmişti. Sonra golden goata geçtik gaz sorunu daha az oluyor dendi ama ben çok bi fark hissetmedim açıkçası. Kuzenimde Aptamil almış golden goat bitince onu da deneyeceğim. Bizde meme reddi olmadı çok şükür. Bebekten bebeğe farkediyor. Bana da başta emzirme danışmanı biberon alınca memeyi almaz demişti ama çok şükür öyle bir sıkıntımız olmadı. Çalışırken gündüz sağıp biberonla verip akşam gece emziren çok arkadaşım var.
Ben de azaltıyor diye biliyorum. Nişastalı şeyler azaltıyor sütü. gdolu ürünlerin başında da mısır geliyor. Konserve mısırlar özellikle çok tehlikeli.Mısır süt mü azaltıyor banada süt arttırıyor dediler kesin bilgiyse yemiycem ona göre :)
Nette isledigim bir videoda adinin sut misiri olduguna bakmayin sut azaltir diyordu. Ben yemedim bilmiyorum. Ayrica nisaata da azaltir diyorduMısır süt mü azaltıyor banada süt arttırıyor dediler kesin bilgiyse yemiycem ona göre :)
Doğum günlerimiz aynı gibi bnde bı kaç gündür kaka yaptığını anlamaya başladım. Artık kokacak yavaş yavaş havalar da ısındı burda ondan da olabilir diye düşündümAglamiyorsa birwz masaj yap karnına canım pirtlama hareketleri yap bizimkinin portları bu ara kokmaya başladı nornalmi acaba
İyi olmak için uğraşıyoruz. Hastanedeyiz yine, inşallah daha iyi olacakCok gecmis olsun :/Nasil su an Tuna bebis? Ben de hep mama takviyeli gidiyorum. Ne yaparsam yapayim sutum cok artmiyor. Sagdigim sutu biberonla da veriyorum cok sukur meme reddi yasamadim. Bn golden goat kullanıyorum memnunum bayagi.
Benimki bazen uyuyor ama bir günü diğerini tutmuyorYatağında uyuyan bebek var mı gerçekten, bana efsane gibi geliyor
Canım farklı markanın vardı evde birkaç gündür kullanıyorum onun sayesinde evde iş yapmaya başladımCnm arkadasin attigi ana kucagi ni tavsiye ederim. İnanilmaz iyi birsey.
Bizim bayadır kokuyorAglamiyorsa birwz masaj yap karnına canım pirtlama hareketleri yap bizimkinin portları bu ara kokmaya başladı nornalmi acaba
En kısa sürede iyileşsinİyi olmak için uğraşıyoruz. Hastanedeyiz yine, inşallah daha iyi olacak
Canım bende aylardır mastitim İnanki napcam bilmiyom antibiyotik içtim kaç kere geçmiyor yaMastit kadın geldiAllah'ım ben yine bu sabah mastit oldum biraz elimle saldım kızın da uyuyası geldi emmedi şimdi zorla uyandırdım emziriyorum umarım ağrısı hemen geçer artık alıştım sanırım ama bu mastit olunca bir halsizlik oluyor ya vallahi başıma vurup yatıp uyuyasım geliyor güzel de dinleniyorum öyle olunca ama tabi bebişe kimmmmmm bakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?