Doktor bana kakasini degil çişini takip edin demisti. Yani bnce panik yapmayin kakasini hergun yapmayabilio.Kızlar benim 25 günlük bebeğim nerdeyse bir buçuk gündür kakasını yapmadı ve alttan gaz çıkartırken çok zorlanıyor gece sürekli masaj yapmama rağmen ıkınıp durdu ama gaz ve kaka çıkmadı. Sadecd anne sütü veriyorum ama niye oluyor olabilir ki
İş yerinde iki arkadaşının bizden önce bebeği oldu bı şey olunca onlara sorası geliyor bnde diyorum ki bizim ikinci çocuğumuz onlar arayıp sana birşey soruyorlar mi? Beni delirtmeKızlar sizin eşlerinizde bir değişiklik oldu mu bebekten sonra özellikle ilk bebeği olanlara soruyorum. Bebekle ilgili benim söylediğim, önerdiğim şeyler için sanki hep bi teyit arıyor gibi. Benim çevremin teyit etmesi de yetmiyor. Kendi ailesi ya da arkadaşlarının teyit etmesi gerekiyor. Bana güvenmiyor gibi geliyor nedense9,5 ay karnımda taşımışım ben bu bebeği, doğurmak için 20 saat sancı çekmişim. Herhalde ona zarar verecek bir şey istemem. Mamasından bez markasına, kedisinden oyuncağına kadar her şeyde bi kendi çevresinden teyit arıyor. 42 yaşında baba oldu o yüzden mi çok evhamlı acaba. İnstagramda da çok var bebek doğduktan sonra babalar çocuk doktoru kesiliyor onun bir tık ilerisi bizim baba.
Probiyotikler damlalar falan fayda etmiyor mu? Bacaklarını böyle tutup titreşim gibi salla aklına geldikçeAy en azından melek gibi olduğu anlar var şükret:) bizimki bir günde sadece yarım saat falan melekbahsettiğin şey kolik belirtisi sanırım. Bebek uyutucu diye bi uygulama var. İçerisinde uyku sesleri var ve kolik bebek için de ses var. Arkadaşımın bebeği bir tek o seste rahat uyuttu kolik bebeğini. Bizimki de kaka yapmıyor iki günü geçti. O rahatsız ediyo sanırım bu gün yine coştu
Probiyotik de kullanıyoruz. Sürekli masaj da yapıyorum. Pek fayda görmedim. Bi kere kulak çubuğuyla zeytinyağı sürdüm poposuna 10 dk sonra yaptı. Baya cıvık yani kabız da değil. Anlamadım neden yapmadığınıProbiyotikler damlalar falan fayda etmiyor mu? Bacaklarını böyle tutup titreşim gibi salla aklına geldikçe
Aynı şeyi benim eşimde yapıyor hadi arkadaşlarına sorması neysede mal görümcelerime soruyor ya cinnet geçiriyorum.Kızlar sizin eşlerinizde bir değişiklik oldu mu bebekten sonra özellikle ilk bebeği olanlara soruyorum. Bebekle ilgili benim söylediğim, önerdiğim şeyler için sanki hep bi teyit arıyor gibi. Benim çevremin teyit etmesi de yetmiyor. Kendi ailesi ya da arkadaşlarının teyit etmesi gerekiyor. Bana güvenmiyor gibi geliyor nedense9,5 ay karnımda taşımışım ben bu bebeği, doğurmak için 20 saat sancı çekmişim. Herhalde ona zarar verecek bir şey istemem. Mamasından bez markasına, kedisinden oyuncağına kadar her şeyde bi kendi çevresinden teyit arıyor. 42 yaşında baba oldu o yüzden mi çok evhamlı acaba. İnstagramda da çok var bebek doğduktan sonra babalar çocuk doktoru kesiliyor onun bir tık ilerisi bizim baba.
Aslında hergün kaka yapmalarına gerek yok, zaman geçtikçe daha az kaka yapacaklar ama tabi ağrı çekiyorsa kuzu bi çare bulmak lazımProbiyotik de kullanıyoruz. Sürekli masaj da yapıyorum. Pek fayda görmedim. Bi kere kulak çubuğuyla zeytinyağı sürdüm poposuna 10 dk sonra yaptı. Baya cıvık yani kabız da değil. Anlamadım neden yapmadığını
Ben de pimpirikliyim ama biraz abartıyor.Yok valla benimki öyle olsa sinir krizi geçirirdim. İlk çocuğumuz. Ben ondan daha pimpirikliyim belki ondan. Ben ne dersem onu yapıyoruz :)
Bizimki de aynı canım malesefben şunu alalım diyorum mesela o an almıyor sonra araştırıyor alalım tamam diyor ben şok, bu örnek başka şeylerde böyle yani bazen sinir oluyorum ama bişey demiyorum napim
Benimkinin dünyadan haberi yok, ben ne dersem o oluyor. Bazen karıştığı şeyler oluyor, çok nadir ama
İş yerinde iki arkadaşının bizden önce bebeği oldu bı şey olunca onlara sorası geliyor bnde diyorum ki bizim ikinci çocuğumuz onlar arayıp sana birşey soruyorlar mi? Beni delirtmesusuyor soruyorsada bana söylemiyor. Her konuda değil ama gerçekten bazen çok sinir oluyorum bu sorma işinene annesine sormaz bu arada çünkü çok afedersiniz cahiller onlara kalsa doktora götürmeden evde biz büyütelim biz çok abartiyoruz . Bunu diyen de iki aylık bebeğeline komşulari kısır verirmiş ağzına bı şey olmazmis gülerek anlatıyor. Yani özetle kendiisne yapılmış ses çıkarmamış şimdi istiyor her şeyi yapsın ses çıkarmayalim ama yanlış kapıda
Benim görümcem iyi Allahtan, benim tarafımdaAynı şeyi benim eşimde yapıyor hadi arkadaşlarına sorması neysede mal görümcelerime soruyor ya cinnet geçiriyorum.
benim kocam da bir değişiği hemen mama verelim biberon verelim emzik verelim gaz danlası verelim… hemen her şeyi verelim istiyor tamam da bir araştıralım ya da bizim ihtiyacımız var mı bir tartalım değil mi? ben durduruyorum. mesela memeden emiyor bebeğim doyuyor da diyor ki sağ biberonla ver memeden emmesi gaz yapıyor. tamam da memeden emen çocuğun neden aklını karıştırayım ya ilerde meme reddi olursaKızlar sizin eşlerinizde bir değişiklik oldu mu bebekten sonra özellikle ilk bebeği olanlara soruyorum. Bebekle ilgili benim söylediğim, önerdiğim şeyler için sanki hep bi teyit arıyor gibi. Benim çevremin teyit etmesi de yetmiyor. Kendi ailesi ya da arkadaşlarının teyit etmesi gerekiyor. Bana güvenmiyor gibi geliyor nedense9,5 ay karnımda taşımışım ben bu bebeği, doğurmak için 20 saat sancı çekmişim. Herhalde ona zarar verecek bir şey istemem. Mamasından bez markasına, kedisinden oyuncağına kadar her şeyde bi kendi çevresinden teyit arıyor. 42 yaşında baba oldu o yüzden mi çok evhamlı acaba. İnstagramda da çok var bebek doğduktan sonra babalar çocuk doktoru kesiliyor onun bir tık ilerisi bizim baba.
Ay ben buraya ne zaman kaka yapmıyor yazsam kaka yapıyor. Beline göbeğine kadar doldurdu biraz önce. Mutluluktan ağladım bu sefer de. Bu lohusalık bitecek inş böyleAynı şeyi benim eşimde yapıyor hadi arkadaşlarına sorması neysede mal görümcelerime soruyor ya cinnet geçiriyorum.
Benimki de yaptı çok şükürAy ben buraya ne zaman kaka yapmıyor yazsam kaka yapıyor. Beline göbeğine kadar doldurdu biraz önce. Mutluluktan ağladım bu sefer de. Bu lohusalık bitecek inş böyle
Bebiş yapmadıkça sen yaz buraya o zamanAy ben buraya ne zaman kaka yapmıyor yazsam kaka yapıyor. Beline göbeğine kadar doldurdu biraz önce. Mutluluktan ağladım bu sefer de. Bu lohusalık bitecek inş böyle
Canım plastik bsy var mı yani plastik biberon fln.ondan olsa bsy olur mu ki bilemedim.Kızlar şimdi biraz süt sağdım ama elimde süt sağma poşetlerinden yok buzluğa koymalık bunu nasıl muhafaza edebilirim iki kat buzdolabı poşetine koyup buzluğa koysam olur mu
Canım emzirince makineyle sağım yap bide göğüs uclarina hemn lansinoh krem sür.gecen benim oluyordu hemn kızımı emzirdim ve lansinoh krem sürdüm geçti şükür.oglumda çok olurdum bende.15gunden bı oluyordum ne çekmiştim ozamnlarKızlar ben yine mastıt oluyorum bu sefer diğer göğsüm of neden oluyor bu bebiş emiyorda anlamıyorumlahana koyacam şimdi inşallah ilerlemeden gecer
Ben de pimpirikliyim ama biraz abartıyor.
Hahhahha senle mama konusunu konuşmuştuk zaten mamayı kendi çevresi onaylayana tepkiliydi. Şimdi her fırsatta mama ver diyor
Ne güzelmiş.
Bizde geçen bebekleri olan bi arkadaşıyla konuştuk onların tavsiyelerine göre beni onayladı
Benim görümcem iyi Allahtan, benim tarafımda
Ay bende kaç kere oldum sayamadim öğretmenimCanım plastik bsy var mı yani plastik biberon fln.ondan olsa bsy olur mu ki bilemedim.
Canım emzirince makineyle sağım yap bide göğüs uclarina hemn lansinoh krem sür.gecen benim oluyordu hemn kızımı emzirdim ve lansinoh krem sürdüm geçti şükür.oglumda çok olurdum bende.15gunden bı oluyordum ne çekmiştim ozamnlar
Rica ederim arkadaşım em güzelini bebeğin annesi bilir içinden nasıl geliyorsa öyle davran inan ki en doğru olan oKıyamıyorum zaten istediği zaman vermeye devam ediyorum. İnan kendimi suçladım her istediğinde verilmez her huysuzlandığında meme vermişsin bu şekilde olmuş böyle devam etme falan dedi. Ama hiç öyle değil bebeğim acıktığında belli ediyor kendini ve o zamanlar veriyorum yine de aldı yapabilecek bir şey yok. Huzuru yerinde olsun da önemli olan o. Sadece bir gün arayı açmaya çalıştım resmen huyu değişti neredeyse hiç ağlamayan bebek yırttı kendini . Ertesi gün eski düzenden devam ettim. Aramızdaki güven bağını da zedelemek istemiyorum. Teşekkürler yanıtın için içimi rahatlattın
Vallahi öyle yapıcamBebiş yapmadıkça sen yaz buraya o zaman
Ay şükür yapsınlar yapsınlarBenimki de yaptı çok şükürvalla çok sevindim sizin adınıza da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?