Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Kizlar suyum geldi. Hastaneye geciyorum dua edin. Kolay geçsin
Allah kolaylık versin canım sağlıkla gelsin bebeğin
Maşallah size kaç kilo doğdu canım? Sütünde gelmiş süper valla. Bana belirtin var ben de tık yok diyordun hatırlatırım bir ben kaldım burda 40 haftalık.

Kızlar bugün kontrolüm vardı.. 10-15 gündür yüksek tansiyonum var ve sürekli böbrek ve karaciğer değerlerini takipteydik. Tam doktorla salı gününü kararlaştırmıştık ki idrar sonucum geldi protein kaçağı varmış… yarın sabah aldık doğumu biz şok tabi.. eve geldik hazırlanıyorum.. gece yarısı gidip hastaneye yatış yapıp sabah 9da da sezeryanla oğluma kavuşacağım.. dua edin benim için de

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Benimde pazartesi kontrolüm var şöyle bir sürprizle karşılarım diye çok heyecanlıyım ayy hadi sağlıkla geçsin inşallah sagsaglim kucağa almak nasip olsun

Amin inşallah kavuşursunuz en kısa zamanda. Dualarım sizinle…
Bana perinatoloji doktoru 3 hafta sonra tekrar bakalım şuan için çok erken dedi. Keşke kesin gördüğünde söyleseydi. 21. Haftada çağırdı tekrar. Bu görüntü değişebilir ilerleyen haftalarda dedi. İnşallah ta değişir ve birşey yoktur. Zaten yatmalı bir hamilelik geçiriyorum. Ve kafam rahat olsun istiyorum. İnşallah feraha çıkarız.

Ben Haziran annesiyim. Fakat ilk oğlumu 28 ocakta kucağıma almıştım. Rabbim sağlıkla kolay doğumlar nasip etsin size inşallah. Bebekleriniz de çok sağlıklı olsun.

asu320 ne yaptın canım haberdar et bizide
Kızlar yazamadım buraya . Perşembe öğlen doğum yaptım . Biraz zor oldu ama bebeğim iyi şükürler olsun .
Atoni (rahim gevşekliği ) diye bir şey varmış bende . Neredeyse rahmimi alacaklardı. Ameliyat bir saat sürdü . Kan kaybı da çok oldu .
O yüzden iyileşme sürecim de uzun sürecekmiş .
Ama bebeğim iyi şükürler olsun

İnşallah bundan sonrası senin için çok güzel geçer canım ❤ Allah analı babalı büyütsün bebişini sende kolayca toparlan İnşallah

Kizlar bebis gelmeden surecimden bahsedeyim bekleyenlere bilgi olsun. Hem dua da edin. Benim suyum geldi. Hastaneye geldik. Sancim yoktu. Muayene ettiler aciklik da yok dediler. Su geldigi icin yatis yapildi. Doktor on iki saat dogal sancinin gelmesini beklicez gelmezse suni sanci vercez o da olmazsa sezeryan yapicz dedi. İlk dogumumda su geldi diye hemen suni sanci verilmisti. Ama bu kez doktor dogal sancimi bekliyor. Sancilarim da basladi zaten. Dualarinizi bekliyorum

Çok teşekkür

Çok teşekkür ederim ya valla biraz içim rahatladı ilk doğumum 2 aile tarafındada ilk torun ben dahil herkes bi panik atak geçiriyordu

Benim doktorum bunun bedenini ayarlamak zor olur diye önermedi

Doğum yapan güzel anneler sağ Salim büyütün yavrularınızı inşallah
Benim de dün akşam sütüm geldi doğuma 10 gün var göğsüm sızladı ve şöyle bi sıktım bir baktım beyaz süt gibi bişey geldi çokta kurcalamadım ama göğüslerim ateş gibi yanıyor sebebini de anlamadım

Geçmiş olsun canım, hayırlı uğurlu olsun

Kızlar bebekte böbrek genişlemesi yaşayan var mıydı?10 mm üzeri olursa bebek erken mi alınıyor bilgisi olan var mı ? Doktor konuştuğunda eşim böyle anlamış ben hatırlamıyorum
Merhaba böbrek genişlemesi için doğum dan sonra bir şey denildimi bizimde genişlemesi var ve çok korkuyorum bebeğiniz sağlikli dünya gelmiştir inşallah Rabbim size bağışlasın

Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim oğluşunla bu süreci sağlıkla ve çabucak atlatmanı nasip etsin
Canım Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin, güzel haberlerini bekliyoruz

İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur bebeğin
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım.benim oğlumda da bı kulağı geçmemişti.iki ucgun sonra geçmişti.kizimda 10.gun yaptırdılar hastanede olduğum için.onda maşallah ikisi de geçti. Sık sık yürü cnm.bide karnını kaldirarak yürümeye çalış.yoksa aciyor.4.gun bsyin kalmaz.ama bunyeden bünyeye değişiyor.eger sık yurumezsen baya geç iyilesirsin.ben baya sık yürüdüm maşallah diyim hemn ayaklandim.benle aynı doğum yapan biri vardı.adim atamiyordu.bide benden gençti.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Sağlıcakla gelsin inşallah canım
Merhaba böbrek genişlemesi için doğum dan sonra bir şey denildimi bizimde genişlemesi var ve çok korkuyorum bebeğiniz sağlikli dünya gelmiştir inşallah Rabbim size bağışlasın
Sünnet duymuştum.bi sorun isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…