Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Sirke ile gargara yap bol su iç bogazini terlet sar pekmeze limon sık bir tik kaynat boğazında beklet başka geçmiyor geçmiş olsun umarım hızla iyilesirsin

İşte o beyaz çıkıntı varya sizde bendede orası 18de bembeyazdı ama bir yık daha inikti çubuk gibi değilde top gibi
varsa atin bir resmini şöyle olabiliyor bazı kız bebislerin vulvalari etli klitorisleri yüksek olabiliyor ondan erkeğe benzetilebiliyor. 3 çizgi şeklinde görünüyor.

Canım normal istiyordum ama bebiş hala aşağı inmedi şuan 39+2 bu vakitten sonra da çok zor gibi beni genel bir uykusuzluk tuttu boş düşüncelere daldım
Canım hiç korkma benim nişan geleli 1 haftayı geçti bebiş yolunu daha bulamadığı için gelmedi hatta benim sancım ara ara 50 60 80 bile oldu gelmeyince gelmiyor

varsa atin bir resmini şöyle olabiliyor bazı kız bebislerin vulvalari etli klitorisleri yüksek olabiliyor ondan erkeğe benzetilebiliyor. 3 çizgi şeklinde görünüyor.
Maalesef yok kafasını vücudunu çekip vermiş doktor. İşte bende klitoristi şiştir diye düşünüyorum ama bilemedim doktor da anlamazsa bunu forumdakiler daha bilgili gerçekten doktorlardan

Bebeğimin ismi Ata Deha canım hastalıgı da Aort Koarktasyon ve biküspit aort kapak ama bu ikinci hastalıkta ilerleme olmazsa bi sıkıntı yaratmaz doktor dedi zaten benm diğer oglumda da var doguştan bu rahatsızlık sadece düzenli olarak kontrole gidiyoruz

Maalesef yok kafasını vücudunu çekip vermiş doktor. İşte bende klitoristi şiştir diye düşünüyorum ama bilemedim doktor da anlamazsa bunu forumdakiler daha bilgili gerçekten doktorlardan
Ya aslında biz daha cahil cesareti ile bu böyledir diye kesin konusabiliyoruz sanırım. ama doktorun 18. haftada emin olamaması da ne bileyim garip geldi

Ya aslında biz daha cahil cesareti ile bu böyledir diye kesin konusabiliyoruz sanırım. ama doktorun 18. haftada emin olamaması da ne bileyim garip geldi
Evet banada acaba erken alışveriş yapmıyim diye mi öyle dedi diyorum ama sanmıyorum doktor birler görmeden kız veya erkek demez birde 18de baya baktı erkek gibi geldi bana diyip durdu 1 ay sonra tekrar bakalım dedi gibi sözcüğü bile çok sinir bozucu :)

Ata Dehaya acil şifa diliyorum. Benim de oğlum var. Karnımdaki bebeğim de oğlan. Rabbim oğullarımıza sağlık versin inşallah. Sağlıkla kavuşmanızı diliyorum Atanıza…

Allah şifa versin yavrucak’a Zaten kontrollü olacak siz de tecrübeliymişsiniz bir an önce gönlünüz ferahlar inşallah

Ata Dehaya acil şifa diliyorum. Benim de oğlum var. Karnımdaki bebeğim de oğlan. Rabbim oğullarımıza sağlık versin inşallah. Sağlıkla kavuşmanızı diliyorum Atanıza…
Benim 3. Oğlum inşallah en yakın zamanda sağlıkla kavusurum bebeğime.
Canım ama doktor öyle bir ihtimal bile söylediyse mutlaka ama mutlaka dogar dogmaz ya eşin alsın kardiyoloji doktoruna götürsün yada imkanınız varsa hastaneye getirtsin cünkü anne karnında yüzde yüz tanı konamıyormus bende doktorum dediki öyle değilmiş gibş devam et hayatına bende öyle yaptım ama yine de doktor cagıralım dedik eşimle iyi ki de çağırmısız sizde ihmal etmwyin lütfen maalesef ihmal yüzünden kayıplar çok yaşanıyormuş

Kızlar bugün tam 39 haftaya girdik. Hicbirsey yok bebeğin karinda sertlesmeleri disinda bu doğum ağrısı birden mi gelecek gün gün mü belirti verecek önceden erken dogmasindan korkuyordum şimdi de böyle hissediyorum

Oğlumda 39 da hiç bı şey yokken gece suyum gelmişti ya bu tamamen bebeğe bağlı bı durum doktorun ne demişti en son ne zman gitmiştin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…