Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Biz buggun kontrole gittik sarılık çıktı kan verdik duruma göre yatış yaoabilirmer dua edin bize kızlar

cinnabon çok sevindim canım iyi olmanıza darısı başımıza inşallah Milan ve sana kocaman inşallah annesini bol bol emer paşa çok heyecanlı ya gerçekten kucağa almak çok değişik bir duygudur eminim

Biz buggun kontrole gittik sarılık çıktı kan verdik duruma göre yatış yaoabilirmer dua edin bize kızlar
İnşallah iyi olur annesi ilk başlarda sarılığı atmak için mama vermekten çekinmeyin diyorlar yapacak bir şey yok önemli olan bebeğin tuvaletini yaparak sarılığı atması hep mama vereceğimiz anlamına gelmez ben mama da almadım artık hastane merkezi bir yerde diye

Benim 4 cm ama pasifte kalmiş heralde nazlı gelmiyor

Canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün

Valla bende anlamadım. Oysa ki yürüdükçe daha da rahat ediyorum ama ben mi abarttım ki. Temizlik filan da yaptım ben

Bu arada ben randevulu şekilde sezaryene geldim ama iki kere açıklık muayenesi yaptılar o canımı çok yaktı ne gerek vardıysa

Amin Allah razı olsun.
Bakalım neler olacak, zamanında ve sağlıkla gelsinler

Ayy canım çok sevindim, Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin , maşaAllah size

MaşaAllah size, Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütsün, darısı başımıza

İnşallah geçeriz bizde yakın zamanda o sohbetlere Tuniş ultrasonda teyzesine çok benziyordu. Bakalım öyle mi olacak. Eşim sarışın renkli gözlü ben kahverengi gözlü saçlıyım bakalım kime benzeyecek. Sağlıkla gelirler inşallah

Bu arada ben randevulu şekilde sezaryene geldim ama iki kere açıklık muayenesi yaptılar o canımı çok yaktı ne gerek vardıysa
Ultrasonla baktı mı dr peki? Bende randevulu gideceğim her şey yolunca giderse ama son bi usgyle bakar mı merak ediyorum

Cok sukur kavustun bebisine senin ve bebegin de iyi olmasi sevindirici. Spinal +epidural kismi nasil gecti? Musait oldugunda benim gibi bu durumu merak eden bacılarıni bilgilendirirsen sevinirim. Benim de 16 günüm kaldi doğuma

Kızlar benim bebe sürekli uyuyor ya gece zaten uyuyor gündüz de uyumaya başladı yemek saatinde kalkmiyo önceden kalkardı ses verince anca kalkıyor veya elleyince kendi isteğiyle zor kalkıyor

Çevremde herkesin bebeği babaya benziyorBen de sanki hep ona benzeyecek gibi düşünüyorum.O minnak elleri ayakları ay bir gelseler sağlıkla

Canım hayırlı uğurlu olsun maşallah Milan bebişe uzun boylu olmuş en son kaç kg demişlerdi ultrasonda. Emzirme benim korkulu rüyam inşallah kolayca hallederiz hepimiz
Çevremde herkesin bebeği babaya benziyorBen de sanki hep ona benzeyecek gibi düşünüyorum.O minnak elleri ayakları ay bir gelseler sağlıkla
Babanın, benim ve kardeşimin mükemmel bir karışımı olur inşallah hem fiziksel hem de huy olarak

Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Sezaryen benim ilki çok zordu ondan ben çok paniktim ama bu çok rahat geçti inşallah hepinizin öyle rahat geçer
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün bu arada planlı sezaryende neden açıklığa baktılar ki o korkuttu beni benim de planlı olacak ama yarın kontrolüm var tarih netleşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…