Sağlıkla gelsin bebeğin sürecin çok güzel geçsin inşallahKızlar bende yarın sabah doğuma girecem heyecan korku herşey var dualarınıza talibim
Hadi canım sağlıkla kolaylıkla geçsin inşallahKızlar bende yarın sabah doğuma girecem heyecan korku herşey var dualarınıza talibim
Ay keşke öyle olsa canım da, ben 1 haftadır bu açıklıkla duruyorum, ama bebek kanala inmiyordu şimdi inmeye başlamış karnımda aşağı düşmeye başladı belki bir kaç güne ben de doğururumCanım bende gittiğimde 1 parmak açıklık vardı sancım da vardı ertesi günü doğurdum
Sağ sağlim kavuşursun inşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruz yarınKızlar bende yarın sabah doğuma girecem heyecan korku herşey var dualarınıza talibim
Benim açılmam yoktu geçen hafta ama rahim agzın yumuşamış baya demişti. Çarşamba yine gidicem bakalım ne diyecekAmiin amiin canım şuan benim yine başladı karın ağrısı eşliğinde tuhaf karın sertleşmesi geçen hafta 1.5 cm açılmam vardı heralde o büyüyor ondan böyle
Bende 3 cm ke bir haftadır bekliyorumAy keşke öyle olsa canım da, ben 1 haftadır bu açıklıkla duruyorum, ama bebek kanala inmiyordu şimdi inmeye başlamış karnımda aşağı düşmeye başladı belki bir kaç güne ben de doğururum
Evet canım son iki gün kaldıAy son 2 o zamann cok heyecanlııı
Sen hangi hastaneye gidiyordun canım?Bu arada zam gelmiş 45 bin normal dogum epidural olursa 55 gebeligin basında 29du ne ara buralara geldi
Hiç sorma canımBende 3 cm ke bir haftadır bekliyorumnazlı çıktılar
Evde gaviscon yoksa bnce bol su icmeye calisin.Midem o kadar yanıyor ki boğazıma kadar geliyorsüt içtim geçmedi, gaviskon falan da yok evde hiç olmamıştı bu hamileliğimde çünkü, tahin ye bı kaşık dedi annem onu denemedim ne iyi gelir buna ya
Klinige gidiyorum ama dogum medicana ankaraSen hangi hastaneye gidiyordun canım?
Belirsizlik vardı simdi zaman belli her sey gönlünce olsunEvet canım son iki gün kaldı
İçime bir hüzün çöktü ben de anlamadım . Ama korkuyorum
İşte tişörte degmemesi gerek.tisort emer kremi ve kurutur memeyi.ben krem artı kalkanla çare buldum.Kuzum lansinoh krem eşime aldırdım kalkan almadım kremden fayda olmazsa bide öyle denicem kremi sürüyorum üstüne tişörtümü indiriyor bişey takmaya gerek varmı göğüs oedi falan .kremi tam sürüyorum bebiş ağlıyor meme istiyoracısı gerçekten çok kötü kahve kisminida vermeye çalışıyorum da çoğu zaman almıyor ya deniyorum genede
Bende vardı şişlik indi.masallah 7 8 kg verdim ben.gobekte az bsy kaldı.korse taktim ilk bi kaç günden sonra.cok yapmadım ama.yogun bakımda kızımın yanında kalınca korseyi takamadim.eve çıktık yine yapmadım.korseyi tak hmn.ben yine takmaya baslicam .Doğum yapan anneler sizinde ayakve bacaklarda şişme oldumu yarın kontrol var doktora sorucam genede bide göbekler nezaman iner
Cnm benim bilgim yok peçete cok saglikli olmayabilir. Hava aldirmaz yani. Pamuklu atlet eskisi falan koysan daha iyi olmaz miMerhabalar hanımlar.. 5 gün önce sezeryan oldum ve estetik dikiş atıldı. Bugün doktor kontrolüne gittiğim de doktorum iltihap kaptığını söyledi ve enfeksiyon ilaçlarımı 2 katına çıkardı. Doğumdan sonra 2 günlüğüne bebeğimi kuvöze aldıklarını için hiç yatmadım ve uyumadım. Sürekli oturdum yada iş yaptım. Nedeni olarak hiç yatmadığım için olduğunu söyledi.. şu an dikiş yerlerımden sarı ve kanlı su gelıyor. Bende peçete ile kapattım. Doktoruma yarın soracağım ama durumun normal olup olmadığıyla ilgili bilgisi olan var mı? İltihap ve kan gelmesi normal mi?
İnşallah sağlıkla doğar bebiş sen de iyi olursun. Hepimiz bir bir dökülüyoruz benim de çarşamba net tarih belli olacak Cuma ya da pazartesi olacak gerçekten heyecan korku her şeyi düşünüyormuş insan Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Sağlıkla gelsin bebeğin sürecin çok güzel geçsin inşallah
Hadi canım sağlıkla kolaylıkla geçsin inşallah
Çok teşekkür ederim kızlar sağolun herkese sağlıklı güzel doğumlar dilerim görüşmek üzereSağ sağlim kavuşursun inşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruz yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?