Reçetesiz almıştık bizGaviscon reçeteyle mi satılıyor
Ay son 2 o zamann cok heyecanlıııKızlar ben de çıktım kontrolden. İlk defa çatı muaynesi yaptı. Hiç acımadı hissetmedim bile . Doktor benim elim çok hafiftir acımaz dedi gerçekten de öyleymiş . Çatın çok güzel doğuma müsait dedi .
Ama bebeğin kilosu çok çıktı . Normalde benim doktorum normal doğuma zorlayan biri ama bana riske atmayalım dedi .
Yarın hemen alalım dedi . Ben annem gelecek diye perşembe dedim . Yarın kesinleşecek inşallah.Beyiss
Şimdi doktorum reçete yazdı. Ay çok kötü bu aralar midem hamileliğimin başından beri yanıyordu ama ilk defa bu kadar kötüReçetesiz almıştık biz
Gözünüz aydın canım inşallah bebek ve sen iyisinizdir. Sağlıkla anneli babalı büyüsün BebişKızlarr ben doğurdummmm
Rennie iyi geliyor bana bi de dik oturmak, yatınca daha kötü oluyorumMidem o kadar yanıyor ki boğazıma kadar geliyorsüt içtim geçmedi, gaviskon falan da yok evde hiç olmamıştı bu hamileliğimde çünkü, tahin ye bı kaşık dedi annem onu denemedim ne iyi gelir buna ya
Aa hadi gözünaydın sancın falan yoktu sanki noldu birden mi geldiKızlarr ben doğurdummmm
Neeeeee kız daha dün konuştuk maşallahKızlarr ben doğurdummmm
Gözün aydın canım nasılsın bebiş nasılKızlarr ben doğurdummmm
Şimdi doktorum reçete yazdı. Ay çok kötü bu aralar midem hamileliğimin başından beri yanıyordu ama ilk defa bu kadar kötü
Ben 3-4 günde bir gaviskon şişesini bitirdiğimi biliyorum, kaçıncı şişedeyim saymadım bileMidem o kadar yanıyor ki boğazıma kadar geliyorsüt içtim geçmedi, gaviskon falan da yok evde hiç olmamıştı bu hamileliğimde çünkü, tahin ye bı kaşık dedi annem onu denemedim ne iyi gelir buna ya
Gözün aydın canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlarr ben doğurdummmm
Kuzum lansinoh krem eşime aldırdım kalkan almadım kremden fayda olmazsa bide öyle denicem kremi sürüyorum üstüne tişörtümü indiriyor bişey takmaya gerek varmı göğüs oedi falan .kremi tam sürüyorum bebiş ağlıyor meme istiyorCanım lansinoh kesinlikle dene.gumus kapak yada kalkan aldıysan onları da muhakkak dene.bide sadece göğüs uçlarını değil kahve kısmı bebeğin ağzına vermeye çalış.ilk bebeklerde tecrubesizlik mi nedir oluyor.ben oğlumda tepinerek ağlayarak emzirdim bı kaç gün.sana dediklerimi yaptım hemn geçti.bide zeytinyağı yada tahinin üstünde olan yağı var ya onu da deniyorlar.ayva çekirdeğini az bı suda beklet jel gibi oluyor onu da deneyebilirsin.ben denemedim ama faydasını görenler varmış.bide geceleri fln uyandır emzir ki benim bebe gibi sarılık olmasn cnm.
Teşekkürler canım darısı herkesin başınaYaaaa o kasılmalar boşa değilmiş demekki dışarı çıkmak istiyormuş prensesgözün aydın canım , hoş geldi bebeğin sağlıkla büyüt inşallah
Kaçıncı haftada doğmuş oldu ? Boy ve kilo nasıl ve bebeğin ismi nedir tabloya ekleyelim
Canım bende gittiğimde 1 parmak açıklık vardı sancım da vardı ertesi günü doğurdumBizim de kontrolümüz vardı bugün, çok şükür kanala yerleşmeye başlamış, ikinci kez çatı muayenesi oldum açıklığa da baktı bir parmak açıklık var dedi, 38+5iz bugün.
51.5 cm 3650 kg olmuş kızım ama dr %10 yanılma payı var ultrason ölçümlerinin dedi.
1 Hafta daha bekleyelim normal doğum için dedi bakalım o arada birşey olmazsa
Ay hepimiz adına çok heyecanlıyım kızlar, hepimiz sağlıkla alalım bebelerimizi kucaklarımıza
Cok sevindim canım sağlıkla büyüsün inşallahKızlar bebeği emzir yatır emzir yatır derken buralara çok göremedim bide açık var dikislerim zorluyor biraz doğuran oldumu acaba bu arada
Canım ne yaptın doğurdun muAmiinnnnnn, çok teşekkür ederimya bende çok heyecanlıyım ama bir yandan da çok uykum var. Çünkü nedense dün heyecandan uyuyamadım yatacağım o yüzden şimdi
İnşallah sağlıkla doğar bebiş sen de iyi olursun. Hepimiz bir bir dökülüyoruz benim de çarşamba net tarih belli olacak Cuma ya da pazartesi olacak gerçekten heyecan korku her şeyi düşünüyormuş insan Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsinKızlar bende yarın sabah doğuma girecem heyecan korku herşey var dualarınıza talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?