Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Ay son 2 o zamann cok heyecanlııı

Kızlar ben gebelik şekerinden dolayı normal doğumu bekleyemeyeceğim sanırım çerşamba günü muayenem var muhtemelen sezeryan için gün alacağım eğer olursa 23 ü ya da 25 ine gün alacağım.

Midem o kadar yanıyor ki boğazıma kadar geliyor süt içtim geçmedi, gaviskon falan da yok evde hiç olmamıştı bu hamileliğimde çünkü, tahin ye bı kaşık dedi annem onu denemedim ne iyi gelir buna ya
Rennie iyi geliyor bana bi de dik oturmak, yatınca daha kötü oluyorum
Kızlarr ben doğurdummmm
Aa hadi gözünaydın sancın falan yoktu sanki noldu birden mi geldi

Midem o kadar yanıyor ki boğazıma kadar geliyor süt içtim geçmedi, gaviskon falan da yok evde hiç olmamıştı bu hamileliğimde çünkü, tahin ye bı kaşık dedi annem onu denemedim ne iyi gelir buna ya
Ben 3-4 günde bir gaviskon şişesini bitirdiğimi biliyorum, kaçıncı şişedeyim saymadım bile malesef en iyi gelen o canım süt falan hafifse rahatlatıyor biraz o kadar

Kuzum lansinoh krem eşime aldırdım kalkan almadım kremden fayda olmazsa bide öyle denicem kremi sürüyorum üstüne tişörtümü indiriyor bişey takmaya gerek varmı göğüs oedi falan .kremi tam sürüyorum bebiş ağlıyor meme istiyor acısı gerçekten çok kötü kahve kisminida vermeye çalışıyorum da çoğu zaman almıyor ya deniyorum genede

Teşekkürler canım darısı herkesin başına 38+5 e girerken işte 4 tr gece hastaneye gittik çok sancı çektim ama çok kızımızın ismi ALMİLA boy 50 cm kilo 3100

Canım bende gittiğimde 1 parmak açıklık vardı sancım da vardı ertesi günü doğurdum

Kızlar bebeği emzir yatır emzir yatır derken buralara çok göremedim bide açık var dikislerim zorluyor biraz doğuran oldumu acaba bu arada

Kızlar bende yarın sabah doğuma girecem heyecan korku herşey var dualarınıza talibim
İnşallah sağlıkla doğar bebiş sen de iyi olursun. Hepimiz bir bir dökülüyoruz benim de çarşamba net tarih belli olacak Cuma ya da pazartesi olacak gerçekten heyecan korku her şeyi düşünüyormuş insan Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…