• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Ay maşallah 🧿 ya doktorun ne kadar güzel ve olumlu konuşmuş. Nerede yaşıyordun ?
Istanbulda yaşıyorum canım evet doktorum çok tatlı biri süreç içerisinde beni tedirgin edecek şekilde konuşmadı hiç. Ama bazen bana fazla rahat geliyo sizlerin paylaşımlarını okudukça 😅 mesela benim bir sonraki kontrolüm 2 hafta sonra yani 39. Haftada olacak 🤷‍♀️ akışına bıraktık bakalim hayirlisi olsun

Evet zorla da olsa çalıştım 🥰🥰Özellikle son iki hafta sürünerek gittim diyebilirim . Dersim de az değildi eşim çok dedi gitme diye . Ama biz ailemizden uzaktayız bebeğime sonra bakacak kimse yok olabildiğince ben durayım yanında istedim .
Özellikle WC olayı okulda beni çok zorladı her teneffüs WC de geçti 😅😅
en azindan 13 hafta yaninda kalacaksınız ben şansımı zorlayıp heyet raporu peşinde kosucam biraz ücretsiz ayrılma pek olası görünmüyor

Istanbulda yaşıyorum canım evet doktorum çok tatlı biri süreç içerisinde beni tedirgin edecek şekilde konuşmadı hiç. Ama bazen bana fazla rahat geliyo sizlerin paylaşımlarını okudukça 😅 mesela benim bir sonraki kontrolüm 2 hafta sonra yani 39. Haftada olacak 🤷‍♀️ akışına bıraktık bakalim hayirlisi olsun
Benim doktorum da çok rahat , bazı doktorlar gereksiz panik yapıyor. Ama seninkinin konuşma tarzı ekstra hoşuma gitti 😍 bizimki de son gittiğimizde 2 hafta sonraya vermişti ben bi bahane bulup arada gene gittim 😂

en azindan 13 hafta yaninda kalacaksınız ben şansımı zorlayıp heyet raporu peşinde kosucam biraz ücretsiz ayrılma pek olası görünmüyor
Bizim de imkansız ücretsize ayrılmak . Benim o kadar çalışmama rağmen dönemi kapatamıyorum. Eskiden doktorlar kolayca heyet vs rapor veriyorlardı . Bu yenidoğan çetesi soruştumalarından sonra bulunduğum şehirde rapor almak çok zorlaştı.
O zaman ne yapıcam bilmiyorum ama hayırlısı. Şuan tek istediğim kolayca sağlıkla kucağımıza alabilmek 🤲🏻🧡

Bizim de imkansız ücretsize ayrılmak . Benim o kadar çalışmama rağmen dönemi kapatamıyorum. Eskiden doktorlar kolayca heyet vs rapor veriyorlardı . Bu yenidoğan çetesi soruştumalarından sonra bulunduğum şehirde rapor almak çok zorlaştı.
O zaman ne yapıcam bilmiyorum ama hayırlısı. Şuan tek istediğim kolayca sağlıkla kucağımıza alabilmek 🤲🏻🧡
Gayretinizi takdir ettim ben de 36.haftaya kadar çalıştım 1 hafta daha devam etmek eziyet gibi olacakti özellikle gece uyuyamadığım için sabah 6da kalkmak çok zor olmaya baslamisti 😐 ben rapor olayını doktoruma açıkça sordum , iznim nisan ortasi gibi bitecek o haftalarda okula dönmek istemiyorum rapor verme durumunuz olur mu diye. Heyet raporu veremiyoruz ama senin durumunda olanlara 5 gün, 10 gün olacak şekilde pespese verip yardimci oluyoruz dedi. Insallah o vakit geldiğinde bu sekilde hallederiz zaten tam donem arasi okula dönmemiz kimsenin işine gelmez benim yerime ücretli öğretmen aldılar.mesela

Onu da o zaman düşünürüz benim de yetmiyor ara tatil sonrası başlamam.lazim ve sadece iki buçuk aylık olacak. 🫤🫤

Evet zorla da olsa çalıştım 🥰🥰Özellikle son iki hafta sürünerek gittim diyebilirim . Dersim de az değildi eşim çok dedi gitme diye . Ama biz ailemizden uzaktayız bebeğime sonra bakacak kimse yok olabildiğince ben durayım yanında istedim .
Özellikle WC olayı okulda beni çok zorladı her teneffüs WC de geçti 😅😅
Benimde son bı haftam haftaya Çarşamba son gerçekten son iki haftası zor geçiyormuş geçen hafta bu kadar değildi... Keşke doğum sonrası izinler biraz uzun olsa da bu durumu yasamasak😒

Gayretinizi takdir ettim ben de 36.haftaya kadar çalıştım 1 hafta daha devam etmek eziyet gibi olacakti özellikle gece uyuyamadığım için sabah 6da kalkmak çok zor olmaya baslamisti 😐 ben rapor olayını doktoruma açıkça sordum , iznim nisan ortasi gibi bitecek o haftalarda okula dönmek istemiyorum rapor verme durumunuz olur mu diye. Heyet raporu veremiyoruz ama senin durumunda olanlara 5 gün, 10 gün olacak şekilde pespese verip yardimci oluyoruz dedi. Insallah o vakit geldiğinde bu sekilde hallederiz zaten tam donem arasi okula dönmemiz kimsenin işine gelmez benim yerime ücretli öğretmen aldılar.mesela
Hocam şey olmaz mı mesela benimde Nisan ortası bitiyor doğum iznim. Hazirana kadar bı buçuk aylık ücretsiz izin alabiliyor muyuz. Bunu nereye sorabiliriz idareme sordum net bilgim yok dedi. Rapor vs işi de alamam hiç tandiik yok riskli bide.

Kızlar su modellerden Yenidoğan uyumlu ve yumuşak pamuklu alıp memnun olan varsa linkleyebilir mi. Yorumlar dan gördüğüm kadarıyla çocuğu kumas pamuklu gelmiyor bı turlu bulamadım bu bonelerden
Screenshot_2024-12-30-23-32-55-962_trendyol.com.jpg

Benim yerime de ders tamamlamak için başka okuldan gelecek öğretmen . Ama benim doktorum vermiyor . Ne iyi sizinki inşallah işinizi kolaylaştırır 🤲🏻🧡

Hocam şey olmaz mı mesela benimde Nisan ortası bitiyor doğum iznim. Hazirana kadar bı buçuk aylık ücretsiz izin alabiliyor muyuz. Bunu nereye sorabiliriz idareme sordum net bilgim yok dedi. Rapor vs işi de alamam hiç tandiik yok riskli bide.
ücretsiz izine basvuruyorsun dilekçe ile 8inden önce başvurmaya dikkat etmek lazım canım. sonra maaş geri ödemesi olmasın diye. istediğin zaman bozdurabilirsin iki defa 1bucuk ay sonra bozdurursun. 🫣🫣🫣

Kızlar ben de 34. Haftaya kadar çalıştım. Öğretmen değilim, savunma sanayiinde mühendisim ve işimiz hep sahada. Bazen günde 150 km yol yapmam gerekiyordu. Doğum sonrası kısmı zamanlı çalışma diye bir şey varmış ilk doğumda 60 gün diyor, bunun için şansımı deneyeceğim.
Yarın piyango bileti bize çıkarsa işi bırakırım ama 😂😂

Kızlar ben de 34. Haftaya kadar çalıştım. Öğretmen değilim, savunma sanayiinde mühendisim ve işimiz hep sahada. Bazen günde 150 km yol yapmam gerekiyordu. Doğum sonrası kısmı zamanlı çalışma diye bir şey varmış ilk doğumda 60 gün diyor, bunun için şansımı deneyeceğim.
Yarın piyango bileti bize çıkarsa işi bırakırım ama 😂😂
Bir ara doğum sonrası 6 ay izin olsun diye bir yasa teklif edilmisti. öylesine palavra mi attılar ne yaptılar merak içindeyim de

Canım hayırlı olsun tekrar. Bebek ve sen nasılsınız ? Ne zaman olmuştu doğum 😍

Ya evet bazı doktorlar fazla abartıyor bence. Benim annem 4,5 kg ablamı kesik falan olmadan normal doğum yapmış mesela

Ya benim ablam 4.5 kg normal doğumla doğmuş kesik falan da atılmamış. Annem öğretmendi öyle tarlada falan çalışmadı , evde otomatik makinesi vardı çamaşırlar orada yıkanırdı falan. Bizler kadar rahat değildi ama rahattı gene yani.

Oy maşallah tombişe. Benim bebiş de 37+2 de 3400 çıkmıştı. Tosuncuk doğuracağız hepimiz 😍

Ay inşallah hızla düşer sarılığı 🙏🏻 ya göğüslerin çok açıyordur eminim. Ödem ve gaz neden oluyormuş ki acaba , ilacı falan yok mu

Benim 38+4 de yani 6 ocakta olacak inşallah. Dikiş direk sezaryande alınacak. Sen şimdi kaçıncı haftadasın ?

Oy maşallah 🧿 bahsettiği damla neymiş acaba bizede yazsana öğrenince

Ağzını sevsinler onun 😍😍😍 maşallah 🧿

Bizim hastanede de 1 gece bizim doktorun sezaryan ücreti 65K imiş. Özel sigortamız var o ödeyecek allahtan 😅

40 güne kadar sürebilir canım bir şey yoktur bence endişelenme. Zaten 40 muayenesine de gideceksin değil mi ?

Ay maşallah 🧿 ya doktorun ne kadar güzel ve olumlu konuşmuş. Nerede yaşıyordun ?

Owli uyku gurusu aldım ben onu giydireceğim içine de alt üst takım giydiririm. Bizim ev şuan 22-23 derece bebiş gelince 24 e çıkartırız diye düşündük.

Nişan her zaman kanlı olmuyormuş , kontrolün ne zaman bi doktora sor gittiğinde
Yazarım muhakkak canım 🥰

Hadi hayırlısı canım damlayı öğrenince bizimle de paylaş ayrıca bel fıtığı için anestezi doktoru bana da sakıncası yok giremezlerse uyuturlar dedi inşallah sorunsuz bi şekilde dünyaya gelirler
Yazarım ismini muhakkak canım 🥰 bakalım kısmet allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰

Back