• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
canim ben devlette hocaya başlamıştım. sukur hep hoca bakiyor asistanlar bilgileri vs giriyor.. özele gore muayene de dogumda fiyat olarak yari yarıya. özel fiyatları ankarwda cok yuksek diye boyle yaptik bakalim .bir de hocanın eli iyi dediler tanıdıklar. 3. sezaryan olunca da korkuyorum insALLAH güzel geçer.
Canım hangş hastanede gidiyorsun hocaya

Aşkım kimsenin aile yapısına karışmak istemiyorum ama bu konu benim için hassas. Belki geçmişten dolayı. Ben misal duşunu aldırıp giydiriyorum. Babasına yolluyorum babası saçlarını kurutup tarıyor. Sadece özel alanda uzak tutman yeterli gerisi zaten babayla herşeyleri ortak.
Anladım canım ben bi araştırayım aynen. 👍

Evet canım başlarda konuşuyorduk ☺️ hatırladım aynen ☺️ ay valla yasaktan sebep cevap veremedim yasak kalktı bir sürü evrak için koşturdum anca gelebildim. Eski sayfalardan başladım cevap vermeye çok yorgun olduğumdan uyumuş kalmışım bitmedi 😂 sabah saat 04.48 uyandım ilk iş mesajlara kaldığım yerden devam. 🤣 aynen benim de sağ taraf kütük gibi oluyordu bazen adım atamıyordum bebek pozisyonu o sinire yapılan baskı fena accik kımıldasa yan gitse rahatlıcak insan 😆
Ben sanırım azıcık kımıldattım onu yer değiştide rahat ettim 😂 yoksa halim perişandı. Bende gece 2:09da bir uyandım uyanış o uyanış 6da uyumuşum tekrar.

33.haftayım. Kız bebeğimiz olacak ve hala isme karar veremedik. Hep bir değişkenlik oluyor. İsmin anlamı, özellikleri, numerolojisi, enerjisi sürekli bakıyorum ama hala içime sinen bir isim olmadı. Listemiz var ama onda bile değişiklik oluyor. Liste Alya- Melisa-Melis-Aden- Larin-Lavinya-Akya . Herkesin isimler hazır mı? Varsa böyle değişik ama anlamı kuvvetli tavsiye alabilirim.

33.haftayım. Kız bebeğimiz olacak ve hala isme karar veremedik. Hep bir değişkenlik oluyor. İsmin anlamı, özellikleri, numerolojisi, enerjisi sürekli bakıyorum ama hala içime sinen bir isim olmadı. Listemiz var ama onda bile değişiklik oluyor. Liste Alya- Melisa-Melis-Aden- Larin-Lavinya-Akya . Herkesin isimler hazır mı? Varsa böyle değişik ama anlamı kuvvetli tavsiye alabilirim.
İkiz kızlarım olacak Allah’ın izniyle
İnci & Alya isimlerine karar verdik.
Hangisi İnci Alya onu bile ayarladım 🥹 hareketlerine göre karnımda öyle seviyorum 🥹

benim kızımın bir ismi İnci olacak inşALLAH . İnci ismine içim çok ısınıyor :KK200:
İsimlerini severim onların :anne: Benimde öyle çok nahif geliyor canım
tüp bebek zamanlarımda Tarkan’ın sabret inci tanem dinledikçe dedim o benim inci tanem:KK200:
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

İsimlerini severim onların :anne: Benimde öyle çok nahif geliyor canım
tüp bebek zamanlarımda Tarkan’ın sabret inci tanem dinledikçe dedim o benim inci tanem:KK200:
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
amin canım inşaLLAH . saglıkla vaktınde kavusalım kuzulara . bize de detaylı ultrasonda söylenen olumsuzlardan sonra sürekli daha gidecek cok yolumuz var güzel yarim diye sarkı dinleyip söylüyodum ona. bugümüze şükürler olsun.

Ameliyattan çıktı çok şükür başarılı geçmiş 🙏🩵 güzel temizlemişler o bölgeyi kitleyi tamamen almışlar damarlara bi hasar vermemiş. Olumlu konuştu başka bir sorun çıkacağını düşünmüyorum dedi doktor. Ayılmaya başlamış zaten. Şimdi ciğer solunumunun düzelmesini istiyoruz en kısa sürede dedi. Şükürler olsun oğlum bizi bırakmadı. Rabbim bize bağışladı. 🤲🏻 Allah tüm şifa bekleyen bebeklere şifa versin.

Bizde karar vermekte çok zorlandık bir isim hoşumuza gidiyor araştırıyorum nereden gelmiş kökeni ne net bir sonuca varamiyorum. Yani çoğu isim sonradan uydurulmuş gibiydi. Onlara dikkat etmek lazım bence anlamı doğru ve güzel olması gerekiyor. Yoksa bu yazdıklarınızın soylenisi filan güzel duruyor ama anlamları nasıl ona bakmak lazım 😊

Ameliyattan çıktı çok şükür başarılı geçmiş 🙏🩵 güzel temizlemişler o bölgeyi kitleyi tamamen almışlar damarlara bi hasar vermemiş. Olumlu konuştu başka bir sorun çıkacağını düşünmüyorum dedi doktor. Ayılmaya başlamış zaten. Şimdi ciğer solunumunun düzelmesini istiyoruz en kısa sürede dedi. Şükürler olsun oğlum bizi bırakmadı. Rabbim bize bağışladı. 🤲🏻 Allah tüm şifa bekleyen bebeklere şifa versin.
Çok sevindim yaa geçmiş olsun inşallah eskisinden daha iyi olcak çabuk toparlanacak kuzucuk 🙏

gözlerim doldu okurken. Rabbime şükürler olsun. çok sevindim canım. artık güzel günler sizi beklesin inşALLAH :KK200:

Ben daha hamileligimi ogrendigimde kiz olursa Leyla erkek olursa Bilgehan hazirdi. Cinsiyeti ogrendigimde isim nakisli hastane cikislarini aldim, 2 ay once isimli kapi susunu, tarak falan aldim. Biraz aceleci davrandim gerci ama simdiden 2.cocuk olursa da ismi hazir 🙂

Allahım en kısa zamanda sağlıkla eve gelmesini nasip etsin inşallah , çok çok gecmiş olsun görmemişe dönmeyi nasip etsin canım🙏🥲🧿

Yaa o küçücük halleriyle bile nasıl güçlüler maşallah 🧿 hızlıca toparlanır kavuşur artık sana annesi. Allah bundan sonrasında hep mutlu haberlerini almayı nasip etsin çok geçmiş olsun canım

Back