Yaahahha sesli güldümKızlar son bir saatim çok zor geçti. Gece zaten uyumadım. Grip nezle gibi bir şey olmuşum burnum tıkalı sürekli hapşuruyorum hapşurdukça ağrı giriyor karnıma. Açım, yemek hazırlamaya çalışıyorum. Yemek yiyeyim de bi ilaç içeyim derdindeyim. İlaç da parol. Bi ara baya doğuracağım sandım. Ayakta durdurmuyordu sancılar. Tabi ben o sırada yine iş peşindeyim. Tunişin beşiğin yan şeylerini ilk geldiğinde yıkamıştım, aklımda bu hafta yine yıkamak vardı. Aha dedim doğurursam kalacak bunlar, sancıyla boğuşurken onları makinaya atmaya çalışıyorum. Ocakta yemek var, hapşurdukça bağırtıran ağrı giriyor. Tüm bunlar yaşanırken eşim salonda telefona bakıyor. Eşimde mükemmel bir insandır maşallah diyeyim de nazar değmesin. İmkanı olsa o hamile kalırdımala bağlamış o sırada. Sinir krizi geçirecektim nerdeyse. Kıvrana kıvrana yemeği hazırladım en son bi domates doğruyorum iyi misin diye geldi yanıma. Orda doğursam haberi olmayacak. Yemeği yedim yatacağım diyorum bir şey mi oldu diyor. Oğlum olacak ama erkeklerin gerçekten zekaları biraz kıt şükür şimdi iyiyim. 20-30dk içinde 4 5 sancı girdi. Muhtemelen peşpeşe çok hapşurunca oldu ama o an sadece doğum sancısı diye düşünebiliyordum. İnşallah bu hafta kolay geçer.
Bizde de bugun temizlik vardı bi hızla bütün evi süpürdümYaahahha sesli güldümgerçekten bazen anlamıyorlar açık açık söylemek lazım . Bnde bugün evin önünde minik bı bahçem var babam marul fidesi almış onları ektim annem yukardan diyor ki kızım tarlada doğuracaksin eğilip kalp sancı girdi karnıma çaktırmadim herkes kızardı yoksa
olduğu
Sütüm de yok yarım saat elektrikli pompa ile sağınca bir çay kaşığı ancak çıkıyor. Ödemlerim de geçmedi gaz tuvalet sorunum var bebek de yanımda olmadığı için paniğe kapıldım ama senin mesajın iyi geldi canımHayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm biraz kuvezde kalıp verirler.bnm de aynısı oldu.iki tane miyom alindi.erken dogum olduğu için cigerleri gelismemis.cigerleri tam gelişmediği için kuveze aldılar 10gun kaldı.kilosu düştü.sarilik oldu. şükür geçiyor hepsi.
Hayırlı olsun ve geçmiş olsun.tez zamanda sağlığına kavuşur inşallahdualarımız bebisinle
Oğlum İstanbul'da özelde olmuştu.cocuk Kardiyoloji Dr u yoktu bizde doğumda disardan getirtmistik.ayrintilida soylenmemisti bize kalbinde üfürüm yada delik olduğu.kizimi devlette yaptım.butun Dr lar var.allah zeval vermesin devletimize
Cnm korkma.benim kaç gundur sarılık.emzirip mama veriom.hastanede mavi ışık aldı bide.kuvezde 10gun kaldı sarilik oldu o arada.kuvezde mavi ışık vermek için alıyorlar.
Canım çok teşekkür ederimGözünüz aydın canım sağlıkla büyütün
Miniğinede geçmiş olsun eminim çok hızlı atlatacaktır
Çok geçmiş olsun canım umarım çok hızlı bi şekilde atlatırsınız
Geçmiş olsun canıımvalla en korktuğum şeydir benimde kızımın hastalanması. Çok şükür 1. Sınıfa başladı başlayalı daha hiç hasta olmadı. İnşallahta olmaz. Allah bize iki çocuğada bakıcal gücü vericek ben inanıyorum
Kardeşimle makinayla sagdik.damlasi makinanın içinde kalmasın die kardeşim damlasını dahi telef etmemek için okadar uğraştı ki anlatamam.ilk bı iki gün çay kaşığı yemek kaşığı fln geldi.sonra sonra artmaya başladı.masallah suann iyi. sarılık olunca mama da veriyorum günde bı kez.saglikli olsun da bı iki hafta mama verirsin cnm.hic dokunmadan görmeden kuveze alındı günde bı kez 5dk görüyordum.hergun ağlıyordum.ama bı yandan da sütüm cekilir die uzulmemeye çalıştım.. şükür geçti.seninde gecicek inşallah cnm.biliyorum elinde değil ama uzulmemeye çalış ki sütun gelsin.sicak suyla yıka.yada havluyu ısıt sar goguslerine.yada havluyu sıcak suyla ıslatıp goguslerine koy.rezene çayı iç .bunlar sütünü getirir.odemlerin de bı kaç güne giderSütüm de yok yarım saat elektrikli pompa ile sağınca bir çay kaşığı ancak çıkıyor. Ödemlerim de geçmedi gaz tuvalet sorunum var bebek de yanımda olmadığı için paniğe kapıldım ama senin mesajın iyi geldi canım
Ben sureklı aynı seyı yaşıyorum. O ankı reflex le itiyorum. Bu seferde üzülüyorumGünaydın kızlar, demin oğlum mememe o kadar bastırdı ki çığlık atacaktım acısından ve sonrasından 2 3 damla süt geldi ıslaklığı hissettimde baktım kazağıma kadar gelmiş. Neyseki 36+6 yım erken olsa endişelenirdim biraz
Canım benim de çok sütüm gelmiyir iki çay kaşığı kadar geliyor Bebiş de sürekli emmek istiyor bende mecburen mama takviyesi yapıyorum aç kalmasın diye. Sütüm artsın diye her şeyi yiyorum ama hala akışkan bir şut elde edemedim. Bu süt ne zaman artar acaba sürekli emzirmeye de çalışıyorum stres yapmamaya çalışıyorum ama 6. Gün olduKardeşimle makinayla sagdik.damlasi makinanın içinde kalmasın die kardeşim damlasını dahi telef etmemek için okadar uğraştı ki anlatamam.ilk bı iki gün çay kaşığı yemek kaşığı fln geldi.sonra sonra artmaya başladı.masallah suann iyi. sarılık olunca mama da veriyorum günde bı kez.saglikli olsun da bı iki hafta mama verirsin cnm.hic dokunmadan görmeden kuveze alındı günde bı kez 5dk görüyordum.hergun ağlıyordum.ama bı yandan da sütüm cekilir die uzulmemeye çalıştım.. şükür geçti.seninde gecicek inşallah cnm.biliyorum elinde değil ama uzulmemeye çalış ki sütun gelsin.sicak suyla yıka.yada havluyu ısıt sar goguslerine.yada havluyu sıcak suyla ıslatıp goguslerine koy.rezene çayı iç .bunlar sütünü getirir.odemlerin de bı kaç güne gider
İlk Bebek mi cnm senin.ilklerde biraz geç gelme durumu olabilir belki.süt gelmese de emzir bence.bnm az da olsa 6.gunde gelmişti.yemek kaşığından biraz fazla.yogun bakımdaki hemşire bol bol sağ getir diyordu.bende çay kaşığı kadar anca çıkıyor dedim.olsun biz onu 2kere de verdik demişti çok iyi hatirliyorum.2 saate bı sag demisti.. elle sağ demişti makinayla onermioz dedi.ilk bı iki gün makinayla sağım yapmıştım çünkü..uçları yara olur kanar süte bulaşır ozaman işimize yaramaz o süt demişti.elle yaptım daha sonra.belki elle yapınca faydası olmuştur valla bilmiyorum cnm.ama biberona da alıştırmalar yoğun bakımda. o yüzden biberonla da içiyor sütü mecbur mama da veriyorum sarılığa faydası oluyor die.Canım benim de çok sütüm gelmiyir iki çay kaşığı kadar geliyor Bebiş de sürekli emmek istiyor bende mecburen mama takviyesi yapıyorum aç kalmasın diye. Sütüm artsın diye her şeyi yiyorum ama hala akışkan bir şut elde edemedim. Bu süt ne zaman artar acaba sürekli emzirmeye de çalışıyorum stres yapmamaya çalışıyorum ama 6. Gün oldu
Canım ballı ıhlamur içine çok minikte karabiber atarsan iyi gelir birde şöyle güzel bi tavuk çorbası yedirebilirsen kasesine bide sarımsak rendele bide bi duş üstünede ekşi meyvelerden bi tabak. Hemen toparlar inşallah ben kızıma öyle yapıyorum bu gibi durumlarda.Kızlar oğlum 5 yaşında hasta oldu atesleniyor sulu sulu öksürüyor var mı bildiğiniz öksürüğe iyi gelen bı seyler
Çok çok teşekkür ederim inan bu sözler çok kıymetliKardeşimle makinayla sagdik.damlasi makinanın içinde kalmasın die kardeşim damlasını dahi telef etmemek için okadar uğraştı ki anlatamam.ilk bı iki gün çay kaşığı yemek kaşığı fln geldi.sonra sonra artmaya başladı.masallah suann iyi. sarılık olunca mama da veriyorum günde bı kez.saglikli olsun da bı iki hafta mama verirsin cnm.hic dokunmadan görmeden kuveze alındı günde bı kez 5dk görüyordum.hergun ağlıyordum.ama bı yandan da sütüm cekilir die uzulmemeye çalıştım.. şükür geçti.seninde gecicek inşallah cnm.biliyorum elinde değil ama uzulmemeye çalış ki sütun gelsin.sicak suyla yıka.yada havluyu ısıt sar goguslerine.yada havluyu sıcak suyla ıslatıp goguslerine koy.rezene çayı iç .bunlar sütünü getirir.odemlerin de bı kaç güne gider
Yaptım ama hep geçici toplarladi bütün gece uyumadık .. hamileyken hele son haftalarda daha zormus hasta bebe.Canım ballı ıhlamur içine çok minikte karabiber atarsan iyi gelir birde şöyle güzel bi tavuk çorbası yedirebilirsen kasesine bide sarımsak rendele bide bi duş üstünede ekşi meyvelerden bi tabak. Hemen toparlar inşallah ben kızıma öyle yapıyorum bu gibi durumlarda.
Nebul var mı kuzum balgamlı öksürüyorsa daha çok öksürtüp balgamını attırmayı sağlarsın birazda nefes yolları açılır rahatlarYaptım ama hep geçici toplarladi bütün gece uyumadık .. hamileyken hele son haftalarda daha zormus hasta bebe.Sağlık ocağına götürecem birazdan
Ay valla ilk gebeligimde sütüm gelecekmi diye cok endiseleniyordum foşur foşur süt geldi sezaryen olmama ragmen bil bakalim ne oldu bebem emmediGöğüslerim inek gibi olsa da ben süt gelmeyecek diye çok korkuyorum. Ebe ile görüşmemde göğsünüze kimseyi dokundurmayım dedi. Benim anladığım anneler kvler falan süt var mı diye bakıyor herhalde. Doğumdan sonra ilk yarım saatte gelir süt dedi ama bilmediğim bir şey olduğu için panik halindeyim bu konudahamileliğe de tam alıştım sonuna gelmişiz
Bisolnatur ve Quicck bitkisel şurup iyi oluyor canim iburamin zero da etki ederKızlar oğlum 5 yaşında hasta oldu atesleniyor sulu sulu öksürüyor var mı bildiğiniz öksürüğe iyi gelen bı seyler
Dogumdan sonra iyice mala bagliyor kocalarKızlar son bir saatim çok zor geçti. Gece zaten uyumadım. Grip nezle gibi bir şey olmuşum burnum tıkalı sürekli hapşuruyorum hapşurdukça ağrı giriyor karnıma. Açım, yemek hazırlamaya çalışıyorum. Yemek yiyeyim de bi ilaç içeyim derdindeyim. İlaç da parol. Bi ara baya doğuracağım sandım. Ayakta durdurmuyordu sancılar. Tabi ben o sırada yine iş peşindeyim. Tunişin beşiğin yan şeylerini ilk geldiğinde yıkamıştım, aklımda bu hafta yine yıkamak vardı. Aha dedim doğurursam kalacak bunlar, sancıyla boğuşurken onları makinaya atmaya çalışıyorum. Ocakta yemek var, hapşurdukça bağırtıran ağrı giriyor. Tüm bunlar yaşanırken eşim salonda telefona bakıyor. Eşimde mükemmel bir insandır maşallah diyeyim de nazar değmesin. İmkanı olsa o hamile kalırdımala bağlamış o sırada. Sinir krizi geçirecektim nerdeyse. Kıvrana kıvrana yemeği hazırladım en son bi domates doğruyorum iyi misin diye geldi yanıma. Orda doğursam haberi olmayacak. Yemeği yedim yatacağım diyorum bir şey mi oldu diyor. Oğlum olacak ama erkeklerin gerçekten zekaları biraz kıt şükür şimdi iyiyim. 20-30dk içinde 4 5 sancı girdi. Muhtemelen peşpeşe çok hapşurunca oldu ama o an sadece doğum sancısı diye düşünebiliyordum. İnşallah bu hafta kolay geçer.
Senin bebiş direk anaokulu yaşi gekince çıkacak herhaldeSelam herkese 40+4 kontrolüm var dua edin bana da doktorum bu hafta doğum için yatırmayı düşünüyor İnşaallah kendi sancısıyla gelir
Ay bende aynı şeyi merak ediyorumKizlar doguran oldu mu 2 gundur okuyamiyorum benimde bugun kontrolüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?