Evet ya ben de bugün düşündüm nasıl sığıyor kolunu bacağını rahat ettiriyor mu diyeNasıl sığıyorlar ya bunun plasentası var kendisi var ben daralıyorum onun yerine
ay hadi bakalım haberleselim yineBen de aynı durumdayım canım benim bebiş zaten önden gidiyor doktor 36 da muayenede hala normal doğum mümkün ama şekerli şeyler yeme ki kilo almasın bebek normal yapalım dedi .
38 de pazartesi günü bakacak kilosuna çatı muaynesi de yapar herhalfe .
Hareketlere salı günü başla ada çayı iç bol bol hareket et dedi ama bugün yapamadım . Ben açılma beklemiyorum ama inşallah vardır
Canım özelde haftada bir gidince muayene parası veriliyormu geneBenim gittiğim özel de devlet hastanesi de haftada bir çağırıyor
Yaaa gerçekten miay hadi bakalım haberleselim yineanlamazsın bile ben ilk dogumda ilk çatı muayenesinde sancım ağrım yokken 2 cm çıkmıştı
Verilmiyor muayneden sonra 10 gün içinde gidersen . Bizimkinin çok hastası oluypr . O yüzden sanırım 2 haftada bir çağırıyor .Canım özelde haftada bir gidince muayene parası veriliyormu gene
Bende pazartesi gidicemYaaa gerçekten mipazartesi benim de çıksın isterim ama yılbaşı geçene kadar dursun 2025 bebişi olsun inşallah
Pazartesi gidince yazarım canım senin muayne ne zaman ?
Ay kesin bizimkide 2 haftada bir çağırır çok yoğun bir doktor çünkü bende bir kere gittimVerilmiyor muayneden sonra 10 gün içinde gidersen . Bizimkinin çok hastası oluypr . O yüzden sanırım 2 haftada bir çağırıyor .
Ama bir kere peş peşe gittik ağrım olunca . Gıcık gıcık konuştu doktor . Ben bir kaç soru sordum peş peşe . Boyunu kilosunu falan. Zaten kontrol için geldiniz bir sürü şeyine baktık dedi çok soğuttu kendinden . Sanki kontrol hakkımız değilmiş gibi
Halledersin canım illa ki . Ama bizim için sıkıntı doğumdan spnra ne yapıcaz dikişle falan kendimiz halledemeyiz jilet olduğu için fe hemen uzarBende pazartesi gidicembir haftadır jilet yapmadım ağda yaptırırım diye ama kuaföre gidesim yok ağda banyo almayı düşünüyorum okadar bekledik inşallah halledebilirim kendim
Benim gittiğim hastanede alınmıyor ayrı ücret canım ama zaten 36 ya kadar hiç nst de istemedi . Şimdi bir de 38 de ister o kadarAy kesin bizimkide 2 haftada bir çağırır çok yoğun bir doktor çünkü bende bir kere gittimnstye ayrı ücret alınıyor dimi özelde hiç nstye baglanmadim devlette baglandik
Ay bende pazartesi çatı muayenesi yapar diye tedirgin oldum ondan hafta sonu halledeyim dedimHalledersin canım illa ki . Ama bizim için sıkıntı doğumdan spnra ne yapıcaz dikişle falan kendimiz halledemeyiz jilet olduğu için fe hemen uzar
Ben pazartesiden sonra bekletip spnra bebiş beklerse bir hafta sonra ağdaya gitmeyi düşünüyorum uzasın diye . İnşallah öyle yakalanmamşimdi denesem pazartesi çatı muayenesi yapacak mecbur halletmem lazım .
Ahahahha bende valla ayy bi de özlüyorum yavrumuGecen doktorda aynisini diyor iki uc ayda bir gidenler varmis sen neden sık gelmek istiyorsun stres yapma dedi ayy nasıl dayanıyorlar ben anlamadım eve nst ultrason cihazi falan koysak anca oyle rahatlarız
Yok zaten 4.5 gün sonra dogum oldu benim ama bazı doktorlar 2.3 cm le suni verelim diyorlar Benimde pazartesi randevumYaaa gerçekten mipazartesi benim de çıksın isterim ama yılbaşı geçene kadar dursun 2025 bebişi olsun inşallah
Pazartesi gidince yazarım canım senin muayne ne zaman ?
Ben bu ara hele sac rengi sacı goz rengi oralardayım ne olacak diyeAhahahha bende valla ayy bi de özlüyorum yavrumu
Yok canım ya şuan ağdayla uğraşacak kadar bir şey yok olmaz o yüzden .Ay bende pazartesi çatı muayenesi yapar diye tedirgin oldum ondan hafta sonu halledeyim dedimsend hafta sonu agdaya mi gidiceksin canim
Ben vermiyorum canım alınması da çok saçma geliyor laboratuvar işletiyolar sankiAy kesin bizimkide 2 haftada bir çağırır çok yoğun bir doktor çünkü bende bir kere gittimnstye ayrı ücret alınıyor dimi özelde hiç nstye baglanmadim devlette baglandik
Ayy evet benim bebe değişmiş bile her gittiğimizde yüzünü de gösteriyor sanki babasına benziyorBen bu ara hele sac rengi sacı goz rengi oralardayım ne olacak diye
Ay inşallah almazlar ya özelde hastaneler herşeyde ek ücret talep edebiliyor bakalımBen vermiyorum canım alınması da çok saçma geliyor laboratuvar işletiyolar sanki
Ayy evet benim bebe değişmiş bile her gittiğimizde yüzünü de gösteriyor sanki babasına benziyor
Senin babasıysa iyi benimkiler kayinvalideye benziyorBen vermiyorum canım alınması da çok saçma geliyor laboratuvar işletiyolar sanki
Ayy evet benim bebe değişmiş bile her gittiğimizde yüzünü de gösteriyor sanki babasına benziyor
Ben 200₺ veriyorum nst ye 10 günde bir gidince muayene ücreti almıyor ama nst ücreti alıyor bu sefer kan idrar bakacak dogumdan once son kezAy inşallah almazlar ya özelde hastaneler herşeyde ek ücret talep edebiliyor bakalım
Ben sipariş ettim 3 gün sonra gel trendyolu bu yüzden seviyorum instagram satıcıları çok geciktiriyorçok güzel fiyatıda baya uyguna gelmiş canım bende dikdörtgen kutuda 100 lü bin tl ye vermiştim doğurmadan gelir inşallah