Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Kizlar kontroldeyim ultrasyon guzel gecti sezeryan icin dosya hazirlandi ekg ve kan bunlar dogum ucretine dahil degil mi siz biliyormusunuz ek ucret verdikte
sezeryan içinde oluyor diye biliyorum canım ama gün için anlaşma yaptınız dimi öncesinde Bnde geçen hafta kan idrar verdim hazırlık için ekstra bişey çıkmadı benim sigortada doğum teminatı olduğu için karşılıyormuş

Gun aldik canim ama 2 ocak oldugu icin sabitleme yapmamiz gerekiyor onu daha yapmadik ondan mi acaba ek aldilar sabitleme yaptigimizda acaba odedigimiz miktari keserlermi ucrettten bilgin var mi ?

Ben de alabilirim link

O son dakikalar oluyo ama doğumun sonunda büyük tuvalet hissi yani son 1 saat gibi birşey

Bende oluyor o his arada canim korkma gecen birsey ise gecmiyor surekliligini koruyir ise bir dr ile gorus

Ayy kızlar bende bugün kontrole gideceğim tarih verecekler doğum için şimdiye kadar böyle bişey yoktu ama bu gece uyku girmedi gözüme insanın evde bi evladı olunca korkuyormuş
Anne kv abla kardeş vs... Evde çocuğuna bakan biri varsa hiç korkma cnm.bende doğumda oğlumu düşünmekten bı hal oldum.hatta ambulansla sevk olcagim zaman .oğlumda benle gelse olur mu dedim alamiyoz dediler.cok şükür bı şekilde kizkardeslerim baktılar saolsunlar.biraz eziyeti oldu ama kuzenleri fln olunca oyaladilar.sen doğuma odaklan sağlıcakla kucağına al bebeğini inşallah
Kavuşmak çok güzel ama hamilelikte güzel ya bizde inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız sende güzel gnlerde büyüt
Amin inşallah canım sağlıcakla gelsin minnaklar
Bizi 2 gunde bir cagirmisti dontor düsmeye basladigini ve kilo alimini begenince 1 aylik kontrolunde gorusuruz demisti

Bel agrisi ve buyuk tuvalet var gibi hissetmek doguma gitmek demek diyor ablam bana 3 tane normal dogum yapti
Cnm maşallah gram gram kilo alımı var.bakalim pazartesi bidaha gitcem.kendi çocuk Dr muz izinde olunca merkezden görevlendirme gelen bı Dr 1 ay sonra demiş.kendi Dr muz Çarşamba baktı pazartesi kontrol demişti.pazartesi de izine çıkmış .bu hafta pazartesi gelecek ozamn bidaha goturcem inşallah duser .
Anlıyorum seni canım, ben sağlıkçı olup bilmeme aşırı tedirgindim. Bez sayısı fazlaysa çok iyi hızla düşer inşallah zaten bebeğin ten renginden de belli olur artarsa
Evet yüzünün renginden belli oluyor.hatta eşim biraz düştü sanki dedi.ben sürekli bebekle olduğum için çok farkedemiom sanırım.
Doğum sonrası bana da bi kac gün kan sulandirici yaptılar hastanede..hatta nöbetçi Dr eve de reçete yazdı 10tane kan sulandirici.ama sezaryen yapan Dr yazmamış.hemsireye sordum neden kan sulandirici yapıyorsunuz die.dogumdan sonra yapılıyor dedi.ama oğlumda yapılmamıştı hiç.
Çok güzel görünüyor cnm ya.valla aldığı parayı hakeden insanlar var hala
Bende etmistim donus olmus mu bilgisi olan var mi insalah magduriyeti giderir
Evet bi arkadas konuşmuş parasını iade etcekmis.

Kızlar kadın engeli kaldırmış, paramı iade etmek istiyor, iban istedi. Paramı iade etmesini istemedim ben sadece daha dürüst çalışmasını isterdim yada ne bileyim kusura bakmayın dikkatsizligim falan demesi bile yeterdi beni engellemesi sinir bozucuydu gerçekten. Hepinize teşekkür ederim bana destek olduğunuz için ama para iadesi alsam da ürünleri gonderemem çünkü gerçekten yuruyemiyorum, çocuğu kreşten almaya bile eşim gidiyor. Hepinize teşekkür ederim SEVİLİYORSUNUZ

sen yeter ki kendini bebişini hiç üzme hep mutlu olun inşallah

Bu kadar mesaj , şikayet alınca utanmış olmalı bence paranın yarısını iade etmeli ama

Gözünüz aydın. Sağlıkla büyütün inşALLAH

Kızlar bebek hareketlerinizde azalma var mı, 37+2 deyiz hareket var ama eskisine göre azaldı.
Bu haftalarda hareketlerde azalma vs oluyormuş ama ne kadar oluyor bilemedim ki
2 Ocak ta randevum var, en son da 1 hafta önce kontrolüm vardı, sıkıntı yoktu suyunda vs.
Acaba bi acile gitsem mi ya

Bugün baş dönmesi ile uyandım ilk kez Tansiyonu ölçtüm normaldi bu saate kadar da geçmedi. Gece uyku sersemi tuvalete giderken de çok başım dönüyordu tutuna tutuna gittim. Başka yaşayan var mı ne yapsam iyi gelir ki acaba çok halsizim

Bebiş damarlara baskı yapıyor olabilir, sol yanınıza uzanıp dinlenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…