- 29 Mayıs 2024
- 396
- 260
- 30
İnşallah canım, bende Ocak annesi olmak istiyorum. İki hafta önce nst de bi tane 40 bi tane 75 sancım çıktı ebe bir iki haftaya doğurursun sen dedi, doktor iki hafta sonra kontrol için gel sancın düzenli olursada direk doğumhaneye gel demişti. Baya korkmuştum bebiş yolda erken gelecek diye çok şükür iyiyim gelen giden yokŞimdi kontrolden çıktık 3kilo olmuş bal Tuniş. Bi tane 80 üzeri sancım çıktı. Suyuma da bu sefer normal dedi. Haftaya tekrar kontrol. Ocak annesi olacağım inşallah
Sarılık ilk 10 gün riskli diye duymuştum sonrasında zararı yokmuş bebeğe. Yakın arkadaşım 5 ay önce 35. Haftada doğum yaptı ona doktoru söylemiş 10 gün sonrası riskli değil yavaş yavaş geçer demiş 2 buçuk ayda geçmiş. Şuan gayet iyi bebeği hatta baya tontik birşeye dönüştüEvet normalmis.cok yükselirse kanını değiştiriyorlarmis.allah korusun .bende uyandırıp emzirmeye çalışıyorum ama gündüzleri hep uyuyor.geceleri de 3saatte kendi uyanıyor maşallahinşallah bı an önce geçer ya.
Benimde geçen hafta 3 tane 60 üzeri çıkmıştı ama geçen hafta çok yormuştum kendimi. Ben 4 ocaktan sonra doğurmak istiyorum kardeşim o zaman gelebiliyor. Kardeşim gelsin de gerisi teferruatİnşallah canım, bende Ocak annesi olmak istiyorum. İki hafta önce nst de bi tane 40 bi tane 75 sancım çıktı ebe bir iki haftaya doğurursun sen dedi, doktor iki hafta sonra kontrol için gel sancın düzenli olursada direk doğumhaneye gel demişti. Baya korkmuştum bebiş yolda erken gelecek diye çok şükür iyiyim gelen giden yok
Bizim de 19.gun hala geçmedi hafif yükselme var aksine.anlamiyorum sık sık da emzirmeye çalışıyorum.Sarılık ilk 10 gün riskli diye duymuştum sonrasında zararı yokmuş bebeğe. Yakın arkadaşım 5 ay önce 35. Haftada doğum yaptı ona doktoru söylemiş 10 gün sonrası riskli değil yavaş yavaş geçer demiş 2 buçuk ayda geçmiş. Şuan gayet iyi bebeği hatta baya tontik birşeye dönüştü
Gebelerle ve yeni doğan yoğun bakım da çok çalışmış bir velim bana hocam şekerli su verin korkmayın demişti bakalım doğunca sarılık olursa bnde şekerli su vermeyi düşünüyorumKizlar bnm kizce gündüzleri sürekli uyuyor.sarilikta bı turlu geçmiyor.dr a gidiyoruz yüksek değil deyip gönderiyorlar.gecen Çarşamba 9 du pazartesi 11.5 olmuş.yuksek değil okadar deyip gönderdiler.nasil geçecek anlamıyorum.anne sütü sariligi olur mama ver dediler hipp marka mama aldık bugün.bi kere verdim onu da ağzından burnundan geri çıkardı.esimin okulundaki bayan hocalar şekerli su verin demişler dünle bugün çay kasigiyla verdik bakalım.
Jilet kullanıyorum ama öncesinde lazer yapıldığı için çok çok az var . Yani o yüzden aslında çok acıtmaz diye düşünüyorum. Biraz açık yazıcam afedersin canımUzun sure jiletten sonra agda acitmaz mi
Yani alttan muayane etmiyorsa jiletle alma bence bekle 37.haftada ağdaya git. Benimde haftaya 37 oluyor o zaman gideceğim işteZaten doğumdan sonrası daha büyük sıkıntı bence . Orada bir işlem yapamayız ki hele jiletle asla . Bir de sürekli kontrole gidicez nasıl olacak bilmiyorum.
Ama ben ağdaya gitmek istesem de hemen çıkıyor uzamıyor ki ağda alacak kadar. Pazartesi yine randevum var jiletle halletmem lazım . Sonrasında uzasın ağdaya gitsem diye bekletsem biraz bu seferde 38 . Haftayı geçmiş oluyorum acaba acil bir durum olur mu ki .
Teşekkür ederim canımSizde bizim gibi 10. Yılı evlilikle taçlandırmışsınız. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
Ay bir de dediğin gibi bir yerimizi kesme ihtimalleri de var gerçektenen iyisi ağda
Canım benim oğlumda uzamış sarılık vardı ABO kan uyuşmazlığından dolayı. Sütüm yetmediği için 3 aya kadar sürdü ama 2.ayda mamaya başladık çok hızlı bi şekilde düştü . Şekerli suyu bende bi kere vermiştim çünkü gündüz hiç uyanmıyordu ama oda sarılığı geçirmez anlık kan şekerini yükseltir sarılığın geçmesi için bol kaka ve çiş yapması lazım bilirubin bu şekilde atılıyor anca. Bi de 11 kötü bi değer değil korkma bol bol emzir hatta mama ver mama verirsen çok hızlı bi şekilde geçer . Mamayı kusuyorsa fazla gelmiş olabilir miktarrını yavaş yavaş arttırarak verKizlar bnm kizce gündüzleri sürekli uyuyor.sarilikta bı turlu geçmiyor.dr a gidiyoruz yüksek değil deyip gönderiyorlar.gecen Çarşamba 9 du pazartesi 11.5 olmuş.yuksek değil okadar deyip gönderdiler.nasil geçecek anlamıyorum.anne sütü sariligi olur mama ver dediler hipp marka mama aldık bugün.bi kere verdim onu da ağzından burnundan geri çıkardı.esimin okulundaki bayan hocalar şekerli su verin demişler dünle bugün çay kasigiyla verdik bakalım.
Benim arkadaşım ikiz doğum yaptı . Babası da doktor arkadaşımın . O da şekerli su vermiş torunlarına . Adam doktor olunca ben de bir düşünmedim değil aslında.Gebelerle ve yeni doğan yoğun bakım da çok çalışmış bir velim bana hocam şekerli su verin korkmayın demişti bakalım doğunca sarılık olursa bnde şekerli su vermeyi düşünüyorum
Ne iyi ebeymiş ya maşallah vallaAyy ağda işini halledin hemen kızlar ben ilk doğumunda hazırlıksız yakalandım 36+1 diye bekliyordum bi anda suyum geldi ben hastanede böyle asla doğuma girmem doktor erkek utanırım dedim ebeler boşver doktorlar alışkın dese de kabul etmedim sonra ebe jiletle aldıama yinede bende travma oldu sonra lazer yaptırdım şimdi çok az var ama hemen kısaltıyorum uzamasına fırsat vermeden
Canım benimde senin gibiydi tam. Acımadı ama bacağı aç kaldır falan zor oldu. 15 dk anca sürdü zaten alması.Jilet kullanıyorum ama öncesinde lazer yapıldığı için çok çok az var . Yani o yüzden aslında çok acıtmaz diye düşünüyorum. Biraz açık yazıcam afedersin canımama mesela üst bikini bölümünde neredeyse 5,6 tane ancak çıkıyor alt kısımlarda bir tık daha fazla .
Yok canim ozamn sen niye jilet ile kendini ugrastiriyorsun iki dk isin varmis agdaya git kesinlikle ozamnJilet kullanıyorum ama öncesinde lazer yapıldığı için çok çok az var . Yani o yüzden aslında çok acıtmaz diye düşünüyorum. Biraz açık yazıcam afedersin canımama mesela üst bikini bölümünde neredeyse 5,6 tane ancak çıkıyor alt kısımlarda bir tık daha fazla .
Aynen valla annem ben yaparım dediği halde ben hallederim üzülme yeter ki bunun için dedi moralimi çok yükseltmişti o hareketi tutumu sağolsun inşallah bu kez de böyle iyi niyetli sağlık personelleriyle karşılaşırız hepimiz deNe iyi ebeymiş ya maşallah valla
Bende kocamın askerden gelmesini bekliyorum, önümüzdeki hafta kayınvalidem gelecek ama eşimin yetişmesini çok istiyorumBenimde geçen hafta 3 tane 60 üzeri çıkmıştı ama geçen hafta çok yormuştum kendimi. Ben 4 ocaktan sonra doğurmak istiyorum kardeşim o zaman gelebiliyor. Kardeşim gelsin de gerisi teferruat
Ben de gidicem inşallahCanım benimde senin gibiydi tam. Acımadı ama bacağı aç kaldır falan zor oldu. 15 dk anca sürdü zaten alması.
Temiz bir yer bulmam lazım önce inşallah gidicem ben deYok canim ozamn sen niye jilet ile kendini ugrastiriyorsun iki dk isin varmis agdaya git kesinlikle ozamn
Benimde öyle canım jiletle alıyordum bir süredir gene ama bu sıralar biraz almim uzasın agdaya giderim dedik uzamiyor kısa kısa kaldinsuan agdaya gelmez daha diye düşünüyorum bekliyom bakalım direniyorum jilet yapmamayaJilet kullanıyorum ama öncesinde lazer yapıldığı için çok çok az var . Yani o yüzden aslında çok acıtmaz diye düşünüyorum. Biraz açık yazıcam afedersin canımama mesela üst bikini bölümünde neredeyse 5,6 tane ancak çıkıyor alt kısımlarda bir tık daha fazla .
Doğum sonrası için bizim de doğumdan önce ağdaya gitmemiz lazım canımBenimde öyle canım jiletle alıyordum bir süredir gene ama bu sıralar biraz almim uzasın agdaya giderim dedik uzamiyor kısa kısa kaldinsuan agdaya gelmez daha diye düşünüyorum bekliyom bakalım direniyorum jilet yapmamaya
Bu arada ağdacı abla normal doğumdan sonra 2 ay sezeryandan sonra 4 ay ağda olmaz dedi. 6. Aydan sora bir kaç seans lazere giderim yine biter diye düşünüyorum ama o da yine tam yaza geliyor. O arada da bir iki kere daha ağda yaptırırım herhalde.Doğum sonrası için bizim de doğumdan önce ağdaya gitmemiz lazım canım