Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar selam, beklenen adetim 30 aralık gösteriyo uygulama. Son adet de 4 aralık.
Ovulasyon testi 1 kere yapıp atmıştım buraya çatlamanın ertesi günü yaptığımı düşünüyorum. 7 kasımda düşük yapmıştım boş gebelik.
bu ay değerlendirdik ama hiç kasmıyorum aşırı akışındayım ve günlük hayatımdayım kendimizi de sakınmıyorum hiçbir şeyden.
2 gündür kasıklarımda batışma ve kramplar var. Acaba mı diyorum beynim ??? Sinyali veriyor batışınca ama ümitlenmek de istemiyorum. dün test aldım ama min 29una kadar beklerim diyorum.
Döngüsünü benim gibi olan ovulasyonu 14-15’inde olup pozitifi gören var mı?
13üydü benimde yarın sabah erken test yapacağım 🤗

İnnovıta 2gunde geldi bana ama bnce bosuna telaş yapıyorsun cnm zaten spremler 3 gün canlı kalıyor içerde sen anladığın gibi yap bence ateşte oluyorsun zaten az çokta tarihini biliyorsun yinede sen bilirsin cnm
Evet canm aslında öyle ama gördüm ki kv kp hıc WC'ye ble kalkmıyor gece ve derin uykudalar 🤣 benm göğüs ucuma dokunamasgm an catlamıs oluyor 😊. Problem etmyecegm ılskıyi

Ayy görmedim testinizi, hangi markaydı? Yarın yapacak mısınız test arkadaşı olalım 😇🥰
Freely diye bir markaydı bugün yaptığım kaset test bir gün öncede ovula adında erken gebelik testi yaptım oda ertesi gün kıl gibi ince çizgi olmuş kalmış öyle kendi kendine😂😂

Eklentiler

• IMG_20241226_012647.jpg
    IMG_20241226_012647.jpg
    153,6 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20241225_143645.jpg
    IMG_20241225_143645.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20241224_125521.jpg
    IMG_20241224_125521.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 18
Freely diye bir markaydı bugün yaptığım kaset test bir gün öncede ovula adında erken gebelik testi yaptım oda ertesi gün kıl gibi ince çizgi olmuş kalmış öyle kendi kendine😂😂
Bunlar nezaman oldular canım? Ben de görmedim ya burada değildim ya dün fln cızguler kac dk cktıııı

Kızlar merhaba durumumu paylaşmak istiyorum sizlerle yorumlarınıza ihtiyacım var.24 Kasım son adet tarihim bu ay 22-24 arası adet bekliyordum.bu güne kadar tüm adet belirtilerini yaşadım yogun bel ağrısı kasik ağrısı karın ağrısı seyirime rahimde ve kasıklarda ha oldum ha olacam diyorum geçiyor ara ara gene geliyor ama sidettli dün yani 25 Aralık sadece peceteye sildigimde gelen sadece bir kerelik akıntı geldi kahve gibi pembe gibi bu gün test yaptım negatif çıktı ve o adet agrilari nerdeyse yok denecek kadar azaldı böyle durumlar yaşayıp hamile kalan varmı?

Kızlar merhaba durumumu paylaşmak istiyorum sizlerle yorumlarınıza ihtiyacım var.24 Kasım son adet tarihim bu ay 22-24 arası adet bekliyordum.bu güne kadar tüm adet belirtilerini yaşadım yogun bel ağrısı kasik ağrısı karın ağrısı seyirime rahimde ve kasıklarda ha oldum ha olacam diyorum geçiyor ara ara gene geliyor ama sidettli dün yani 25 Aralık sadece peceteye sildigimde gelen sadece bir kerelik akıntı geldi kahve gibi pembe gibi bu gün test yaptım negatif çıktı ve o adet agrilari nerdeyse yok denecek kadar azaldı böyle durumlar yaşayıp hamile kalan varmı?
AdetiniZ sokulmeye çalışıyor bence 2gune olmazsanız birdaha test yapın

Şu an bende seninle aynı durumdayım anlamadım gitti

Kızlar selam, beklenen adetim 30 aralık gösteriyo uygulama. Son adet de 4 aralık.
Ovulasyon testi 1 kere yapıp atmıştım buraya çatlamanın ertesi günü yaptığımı düşünüyorum. 7 kasımda düşük yapmıştım boş gebelik.
bu ay değerlendirdik ama hiç kasmıyorum aşırı akışındayım ve günlük hayatımdayım kendimizi de sakınmıyorum hiçbir şeyden.
2 gündür kasıklarımda batışma ve kramplar var. Acaba mı diyorum beynim ??? Sinyali veriyor batışınca ama ümitlenmek de istemiyorum. dün test aldım ama min 29una kadar beklerim diyorum.
Döngüsünü benim gibi olan ovulasyonu 14-15’inde olup pozitifi gören var mı?
Adet günümüz aynı 15 Aralık'ta pik oldu 16 17 arası çatladı batmalar bnce gayet normal artık korunmuyoruz çünkü ve daha çok vücudumuzu dinledigimiz için fark ediyoruz aslında bende arada yaşıyorum geçiyor aklıma gelince tekrar kasiklarm agryor hepsi adet belirtileri aslında zaten dünden beri test yapıyorum ama kesin bir sonucum yok ama bnce yok benmkinde inşallah sizde vardır 🙏🏻

X