Merak etme ben 27 haftadan o kadar suyla 36 a geldim simdi de dogumu bekliyorum rabbim guzellikle kolaylikla bebesini kucagini almayi nasip etsinİyi şükürBeni de 1 hafta sonra yine çağırdılar. Bakalım
Haha bakalim bizimki nasil olucakBen 9 aydır 3-4 kere inip çıkıyorum ama bir işe yaramadı
Bende öyleydim tıka basa yemiştimKesinlikle bir amacı vardırama işte doğum da da annenin bı enerjiye ihtiyacı oluyor ya hep bana bı tezat geliyor bu durum
Error verdik zaten dünYa işi falan boşver artık , başak burcusun kendini durduramıyorsun ama bi durbak bebiş bile isyan etmiş anne bi dur artık diye vajinaya vuruyor
Yaa kimimiz sütlaç , kimimiz çikolata kimimiz kahve kokuyoruzçok ilginç
aaa normal mi acaba , doktoruna sordun mu ? Ben kilo almıyorum ama vermiyorum da
Ben aldım canım. Katıldığım eğitimlerde öneren doktorlar / hemşireler de var önermeyenler de var. Etrafımdaki arkadaşlarımın hepsi kullandı ve çok memnun kaldılar. Bende kullanacağım
Çok güzel olmuş
Düz kafa yastığı ihtiyaca göre alınıp kullanılacak bir şey diye biliyorum
Benim arkadaşin suyu azdi her sabah icti cogaltti ama gebelik şekeri olan birine yarar mi bilemiyorumKızlar havuç suyu deneyen oldu bebeğin suyunu arttırıyor diyorlar. Gebelik şekerimde var şekeri yükseltir mi acaba her gün bir bardak içeceğim deneyip etkisini gören oldu mu ?bizim suyumuz azalmış ama idare edermiş 1 hafta sonra amnisure dye bir test olacak ona kadar deneyim diyorum.
Ne güzel komşun yardim ediyor en azindan ben halilari yeni yikattim aslinda evi de yeni temizlettim ama olsun bi daha temizlensin yaza kadar detaya giremem benAy kuzum çok iyi anlıyorum seni benim kocamda öyle hep çamaşır çıkıyo nerdeyse hergün makine açıyorum ama yetişemiyorumbana kalsa bende bişey ellemicem ama bi komşum var kardeş gibiyiz bugün geldi mutfaktan başladı temizliğe sağolsun yarısı bitti mutfağın yarın kalanlarını yapıp mutfağı bitircek sonra sırasıyla diğer odalar basit haftasonuna ladar doğum temizliğimiz bitecek inşallah. Bende eşime cuma günü yatakları koltukları yıkatıcam makineyle. Halılarıda verdim mi yıkamaya bitiyor. Çantamıda tamamen kapatıp bagaja atarım bi daha doğumu beklemek kalır inş aksilik çıkmazsa. Ama bugün arkadaşım her ne kadar elletmesede onu bunu yaptım mahvoldum şuan çocuk çıkçak gibi hissediyorum vajinama baskı yapıyo oynadıkça
Çok güzel olmuş canım benim
Maşallah canım benim gözünüz aydın
Canım benim normal sancım başlamadı suyum geldi hastaneye gittim suni sancı bağladılar. Başlarda regl sancısıyla eşdeğerdi sonraları öyle bi artıyoki anlamaman imkansız zaten. Bel ve kasığa vuruyor değişik şiddet bi sancı ayırt edebiliyorsun merak etme.
Oyy geçmiş olsun canımbu aralar benimde midemde sürekli yanma ekşime var acı su geliyo ağzıma. İyi gelir tabi ister rennie ister gaviscon iç yatıştırsın
Doktorda öyle dedi doğumdan sonra bi tık artıyo 1 ay sonra falan azalarak kayboluyo dedi inşallah benimde öyle olur kuzum ya valla korkuyorum
Oo baya yüksek çıkmış sancı.kız iş yapacam derdine doğuruyordun az kalsınAy kizlar dün ekşın yaşadim resmen akşama digru sancim artti çamasirda da az islaklik gorunce doktora yazdim hemen hastaneye gel dogumhanedeyim zaten dedi gittim nst yaotilar sanci 140larda ama sorun yok acilma var mi diye alttan bakti geberiyordum bir kez daha anladim ki asla normal falan doguramazmişimiş vs yapmak yasak full yatiş verdi görümcem geldi bugun perdeleri halledecek yarinda temizlikci kadinlar gelcek sonrasinda kaynanamda takilcam doguma kadar ev batmasin diye tam 2 haftam var
Senin ev muhtemelen Kadir ezildinin , Cem Özkök’ün evi gibidirNe güzel komşun yardim ediyor en azindan ben halilari yeni yikattim aslinda evi de yeni temizlettim ama olsun bi daha temizlensin yaza kadar detaya giremem ben
10 ocak canim vallahi o kadar korktum ki agdaya da gitmemiştim rezil oldum yaOo baya yüksek çıkmış sancı.kız iş yapacam derdine doğuruyordun az kalsın
Senin tarih belli miydi ?
Aha canım dikkat et artık iş miş yapma otur dinlen. Bende dün bi enerji patlaması yaşadım azıcık evi tenizledim Sonra uzandım uyumuşum kalktım karnım taş gibi kasılmam var o an nst yr girsem 100 lerde çıkardı eminim, akşama kadar sürdü hatta gece de çok kötüydüm neyse şu an iyiym randevumu 2 gün öne aldım bundan sonra paso yatış 2.5 haftamız var erken gelsin istemiyorum bendeAy kizlar dün ekşın yaşadim resmen akşama digru sancim artti çamasirda da az islaklik gorunce doktora yazdim hemen hastaneye gel dogumhanedeyim zaten dedi gittim nst yaotilar sanci 140larda ama sorun yok acilma var mi diye alttan bakti geberiyordum bir kez daha anladim ki asla normal falan doguramazmişimiş vs yapmak yasak full yatiş verdi görümcem geldi bugun perdeleri halledecek yarinda temizlikci kadinlar gelcek sonrasinda kaynanamda takilcam doguma kadar ev batmasin diye tam 2 haftam var
Yeğenim 2 ay önce sezaryen oldu en zor ilk 2 gündü sonrası kolay diyor umarım seninde zorlandığın şeyler hemencik geçerÇok şükür teşekkür ederiz bugün çıkışımiz yapıldı eve geçtik tabii arada ağrılarım var ama çok değil oturup kalmak belki de zorluyor en zoru bebekle hep kendim ilgilenmek istiyorum ama çokta ilgilenemiyor insan sezeryandan yüzünden
Ay evet sağolsun valla ben demeden kendi geldi başladı direk yoksa temizlikçi tutacaktımNe güzel komşun yardim ediyor en azindan ben halilari yeni yikattim aslinda evi de yeni temizlettim ama olsun bi daha temizlensin yaza kadar detaya giremem ben
Ayy bu arada ağdaya ne zaman gidelim ben ne haldeyim göremiyorum bile10 ocak canim vallahi o kadar korktum ki agdaya da gitmemiştim rezil oldum yaebe diyor ki çorba kesilince ay ben hiç hazir degilim niye kesildin diyomusun bi sal kendini diyor doktora diyorum tamam bakmayin alttan valla dogurmayacam söz
Maşallah maşallah benim komşuda anca kardeşiyle kavga etsin aracı olarak beni telefonu kullansınAy evet sağolsun valla ben demeden kendi geldi başladı direk yoksa temizlikçi tutacaktımbu temizliğin üstüne derin temizliği bende bahara kadar daha yapamam canım bebişle zor olur evde bide 6 yaşında ergenusum var
Canın tebrik ederim gözünüz aydınKızzlar ben doğurdum 38+4 24 Aralık 19:27de sabah suyum geldi bayağı açılma sancı yoktu onda suni sancı verdiler sonra doğurdum epidural istedim vermediler mesai dışıydı Bilkent şehir hastanesinde doğurdum hastane çalışanları her şeyi harikaydı ama doğum kolau değiş Rabbim kolayca kurtulmayı size nasip etsin
Amaaaan kız otur oturduğun yere biz ocak annesi olucaz keserim bakAy kizlar dün ekşın yaşadim resmen akşama digru sancim artti çamasirda da az islaklik gorunce doktora yazdim hemen hastaneye gel dogumhanedeyim zaten dedi gittim nst yaotilar sanci 140larda ama sorun yok acilma var mi diye alttan bakti geberiyordum bir kez daha anladim ki asla normal falan doguramazmişimiş vs yapmak yasak full yatiş verdi görümcem geldi bugun perdeleri halledecek yarinda temizlikci kadinlar gelcek sonrasinda kaynanamda takilcam doguma kadar ev batmasin diye tam 2 haftam var
Ahaha ebe doğru demiş10 ocak canim vallahi o kadar korktum ki agdaya da gitmemiştim rezil oldum yaebe diyor ki çorba kesilince ay ben hiç hazir degilim niye kesildin diyomusun bi sal kendini diyor doktora diyorum tamam bakmayin alttan valla dogurmayacam söz
Ben pazartesi gitmeyi planlıyorumAyy bu arada ağdaya ne zaman gidelim ben ne haldeyim göremiyorum bile
Bende haftaya gidem ya şimdi gitsekte erken olacak gibiAhaha ebe doğru demişben en son ağdaya gitmeden muayene olduğum için stres olmuştum doktor bizim senin kıllarınla işimiz yok bizim için süslenmene gerek yok demişti , daha çok utanmıştım
Ben pazartesi gitmeyi planlıyorum
Evet evet bence de haftaya git şimdi erken olurBende haftaya gidem ya şimdi gitsekte erken olacak gibi