Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Kesinlikle bir amacı vardır ama işte doğum da da annenin bı enerjiye ihtiyacı oluyor ya hep bana bı tezat geliyor bu durum
Bende öyleydim tıka basa yemiştim çok şükür bi problem yaşamadım yememle ilgili. Bu sefer planlı olacağı için aç kalacağız

Ay kizlar dün ekşın yaşadim resmen akşama digru sancim artti çamasirda da az islaklik gorunce doktora yazdim hemen hastaneye gel dogumhanedeyim zaten dedi gittim nst yaotilar sanci 140larda ama sorun yok acilma var mi diye alttan bakti geberiyordum bir kez daha anladim ki asla normal falan doguramazmişim iş vs yapmak yasak full yatiş verdi görümcem geldi bugun perdeleri halledecek yarinda temizlikci kadinlar gelcek sonrasinda kaynanamda takilcam doguma kadar ev batmasin diye tam 2 haftam var

Error verdik zaten dün
Benim arkadaşin suyu azdi her sabah icti cogaltti ama gebelik şekeri olan birine yarar mi bilemiyorum

Ne güzel komşun yardim ediyor en azindan ben halilari yeni yikattim aslinda evi de yeni temizlettim ama olsun bi daha temizlensin yaza kadar detaya giremem ben

Oo baya yüksek çıkmış sancı.kız iş yapacam derdine doğuruyordun az kalsın
Senin tarih belli miydi ?

Oo baya yüksek çıkmış sancı.kız iş yapacam derdine doğuruyordun az kalsın
Senin tarih belli miydi ?
10 ocak canim vallahi o kadar korktum ki agdaya da gitmemiştim rezil oldum ya ebe diyor ki çorba kesilince ay ben hiç hazir degilim niye kesildin diyomusun bi sal kendini diyor doktora diyorum tamam bakmayin alttan valla dogurmayacam söz

Aha canım dikkat et artık iş miş yapma otur dinlen. Bende dün bi enerji patlaması yaşadım azıcık evi tenizledim Sonra uzandım uyumuşum kalktım karnım taş gibi kasılmam var o an nst yr girsem 100 lerde çıkardı eminim, akşama kadar sürdü hatta gece de çok kötüydüm neyse şu an iyiym randevumu 2 gün öne aldım bundan sonra paso yatış 2.5 haftamız var erken gelsin istemiyorum bende

Yeğenim 2 ay önce sezaryen oldu en zor ilk 2 gündü sonrası kolay diyor umarım seninde zorlandığın şeyler hemencik geçer

Ne güzel komşun yardim ediyor en azindan ben halilari yeni yikattim aslinda evi de yeni temizlettim ama olsun bi daha temizlensin yaza kadar detaya giremem ben
Ay evet sağolsun valla ben demeden kendi geldi başladı direk yoksa temizlikçi tutacaktım bu temizliğin üstüne derin temizliği bende bahara kadar daha yapamam canım bebişle zor olur evde bide 6 yaşında ergenusum var

Ayy bu arada ağdaya ne zaman gidelim ben ne haldeyim göremiyorum bile

Maşallah maşallah benim komşuda anca kardeşiyle kavga etsin aracı olarak beni telefonu kullansın

Canın tebrik ederim gözünüz aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Amaaaan kız otur oturduğun yere biz ocak annesi olucaz keserim bak ay bende plasenta previa olduğumu öğrendiğim gün öyle ağdasız gitmiştim doktor nasılsa aşşağıyla işleri yok diye bide devletti o gün randevum şansıma 10 kişi kızlı erkekli baktılar ağlıcaktım

Ahaha ebe doğru demiş ben en son ağdaya gitmeden muayene olduğum için stres olmuştum doktor bizim senin kıllarınla işimiz yok bizim için süslenmene gerek yok demişti , daha çok utanmıştım
Ayy bu arada ağdaya ne zaman gidelim ben ne haldeyim göremiyorum bile
Ben pazartesi gitmeyi planlıyorum

Bende haftaya gidem ya şimdi gitsekte erken olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…