Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Ay kızlar uyumuştum bir anda mide yanmasıyla uyandım ve kustum. Ben en son 12. Haftada falan kusmuştum çok iğrenç bir şeymiş bu şimdi rennie içsem iyi gelir mi sizce ?
gelir canim geçmiş olsun. bugün benim de boğazıma sıvı geldi geri yuttum kurmamak için serklaji etkiler o basınç diye korktum. daha kötü oldu

Bnde sağ elim özellikle geceleri çok oluyor tuvalete kalkınca peçeteyi tutamıyorum ilk gebeliğimde bnde de olmadi hiç. Magnezyum eksikliği olduğunu düşünüyordum
Dün gece varya 50 kere uyanmışımdır kol uyuşmasına. Sol elim kolum sadece gece oluyor ama sağ elim 7/24 uyuşuk. doktorum bana ödem + kalsiyum eksikliği dedi canım

Kilo veriyorum diyen arkadaş kimdi hatırlayamadım ama buradaki gebelik takibimdeki günlük notta bu yazıyor. Normalmiş kilo vermek.

Bebeğinizin büyümesi yavaşladı. Bebeğiniz doğum süreci için enerji tasarufu yapıyor olabilir. Aslında bu ay sizde kilo kaybı yaşamaya başladınız. Doğum yaklaştıkça ve bebeğin gelişimi tamamlandıkça 900-1350 gr. arası kilo kaybı nadir görülen birşey değildir. Bebeğinizin tırnakları muhtemelen tırnak uçları civarında.

Ben de onu içiyorum. kabız olmamak için ona rağmen bile demir ilaçları yüzünden yine de zorlandığım oluyor
Benim demir ilacım kabız yapmadı çok şükür. Hatta tuvalete bile çıkartıyor. Biraz daha dayanalım arkadaşım çok az kaldı. Sen doğum için tarih konuşmuşmuydun doktorla ?

Hanımlar 37 haftalık hamileyim. 36. Haftada doktorum ''artık her hafta nst için gelmen gerekiyor, 37. Haftanda da çatı muayenesi yapacağım'' dedi ama bu haftaya randevusu bitmiş. 38. Haftama randevu aldım. Sorun olur mu?

Ben de aynıyım yaa, bizim evdeki koltuklar da biraz alçakmış meğerse, oturunca nineler gibi elimle sehpadan destek alarak kalkıyorum

Magnezyumu içmeyi unutmuşum yatmadan içeyim dedim ağzıma attığmla çıktığı bir oldu son trimesterde hergün yeni bi olay ikincisi balayıymış gerçekten

Arkadaşlar, beni merak edip sorduğunuz için çok teşekkür ederim. Bugün hastaneye yatış için geldim. Bebeği yeniden ölçtüler ve büyük bebek normal doğum zor dediler. 4 kilo varmış bebek. 38+2 oldum bugün.Hocalarına sordular suni sancidan vazgeçtiler. Normalde bu hafta içinde bir güne alacaklardı. Ama sancım olduğu için hastaneye yatırdılar. Sonra da yarın sezaryen olacaksın dediler. 24 saattir açım ve susuzum. Bilerek aç geldim, onlar da her an doğum olabilir diye yedirmediler. Bugün de 3 kez açıklık kontrolü yaptılar sancım var normal doğum olur mu diye. Açıklık da yok hiç. Yarın sabah oğluma kavuşacağım inşallah. Hiçbir tedirginliğim yoktu, Nst o kadar çok yaptılar ki, bir ara Nst cihazı bozuldu galiba, uyarı vermeye başladı, iyi olduğum için tüm ailemi yemek yemeye göndermiş idim, yalnızdım. Bebeğin kalp atışları kısmının çalışmadığını fark ettim. Ödüm patladı. Bağırdım bağırdım, sesim içime kaçtı sanki kimse duymadı. Damar yolumu çıkardım, Nst'yi çıkardım bebeğe bir şey oldu diye aşırı gerildim koridora koşmaya başladım. Sadece cihaz hatası imiş bebek adam annesini çok korkuttu, kimseye de bu durumu anlatmadım ailemden. Bizimkiler aşırı duygusal çünkü. Ay size anlattım yine rahatladım. Dünyanın en zor hissi imiş bir iki dakikalığına bile olsa. Allah hepimizin evladına sağlık versin. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Kızlar aranızda yataşın junosunu alan oldu mu ben bu ara bakıyorum da olumlu da yorum var olumsuz da kararsız kaldım
Ben de aldım, gündüzleri yatırmayı düşünüyorum, hem ayak kısmındaki yükselti gaz için de iyi oluyor diyor kullananlar. Geceleri sert ve düz yatakta yatırmayı düşünüyorum bakalım

Yarın çok güzel bir gün olsun, sağlıkla oğluna kavuşacaksın inşallah, ağrısız acısız bol sevinçli bir gün olsun

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kavuş inşallah bebeğine, sabaha kadar aç mı bekleyeceksin

Hanımlar 37 haftalık hamileyim. 36. Haftada doktorum ''artık her hafta nst için gelmen gerekiyor, 37. Haftanda da çatı muayenesi yapacağım'' dedi ama bu haftaya randevusu bitmiş. 38. Haftama randevu aldım. Sorun olur mu?
Baska doktordan alsanız ya da sadece nst için bakmazlar mı iki hafta bu haftalar için uzun bir süre sizin fark etmediginiz sancılar olabilir

Canım benim.. Allah korusun rabbim yaşatmasın öyle bişey. Annelik bu işte daha kokusunu duymadan endişe başlıyor. Dilerim yarın senin için harika bir gün olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz

Güzel haberlerini bekliyoruz canım su gibi akıp gider inşallah doğumunda sağlıcakla kucağna alırsın bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…