- 16 Şubat 2020
- 1.868
- 1.810
Aynen zaten hastaneye girdigin gibi önlük giydiriyorlar bende almadımHastaneden çıkarken giymek için biseyler koyuyorlar ben kendime koymadım neyle gidersem onla gelirim dedim zaten arabayla gidip gelcez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen zaten hastaneye girdigin gibi önlük giydiriyorlar bende almadımHastaneden çıkarken giymek için biseyler koyuyorlar ben kendime koymadım neyle gidersem onla gelirim dedim zaten arabayla gidip gelcez
Bebeğe hastaneden çıkarken giydirmek için aldıysan dış kundak tarzı bir şeylerde koy bence. Bir de kendine terlikKızlar şimdi ben bi liste yazıcam buraya hastane çantası için. Eksiğimi yada fazlamı söylerseniz sevinirim.
Bebek için
*** 1 hemşireye verilecek mini hurç
(Alt üst takım, çıtçıtlı body, çorap, şapka, eldiven, ağız mendili, 1adet bez, 1adet pamuk, 1 adet battaniye)
*** 2 alt üst takım
*** 1 tulum
*** 4 adet çıtçıtlı body
*** çorap eldiven şapka ağız mendili
*** 20 adet bez
*** 1 paket bebek pamuğu
*** 1 paket ıslak mendil
*** pişik kremi
*** emzik
*** biberon
*** müslin battaniye
*** kalın ince battaniyeler
Anne için
*** 3 pijama takımı
*** 2 emzirme sütyeni
*** külot çorap
*** bakım malzemeleri
*** göğüs kremi
*** depend ( hastane hasta bezi verir diye ve sezaryende zor olur diye pek almak istemiyorum ama karar veremedim)
Eksiklerim fazlalarım neler?
Süt sağma mak götürmicem yük etmicem hastanelerin çoğunda oluyor ihtiyaç anında veriyorlar. Mamada koymıcam gerek olursa hastane verip sonra aldırıyor lazım olursa heryer market yük etmek istemiyorum.
Canım kendin için yelek alabilirsin ,ıslak mendil ,sade kahve,Kızlar şimdi ben bi liste yazıcam buraya hastane çantası için. Eksiğimi yada fazlamı söylerseniz sevinirim.
Bebek için
*** 1 hemşireye verilecek mini hurç
(Alt üst takım, çıtçıtlı body, çorap, şapka, eldiven, ağız mendili, 1adet bez, 1adet pamuk, 1 adet battaniye)
*** 2 alt üst takım
*** 1 tulum
*** 4 adet çıtçıtlı body
*** çorap eldiven şapka ağız mendili
*** 20 adet bez
*** 1 paket bebek pamuğu
*** 1 paket ıslak mendil
*** pişik kremi
*** emzik
*** biberon
*** müslin battaniye
*** kalın ince battaniyeler
Anne için
*** 3 pijama takımı
*** 2 emzirme sütyeni
*** külot çorap
*** bakım malzemeleri
*** göğüs kremi
*** depend ( hastane hasta bezi verir diye ve sezaryende zor olur diye pek almak istemiyorum ama karar veremedim)
Eksiklerim fazlalarım neler?
Süt sağma mak götürmicem yük etmicem hastanelerin çoğunda oluyor ihtiyaç anında veriyorlar. Mamada koymıcam gerek olursa hastane verip sonra aldırıyor lazım olursa heryer market yük etmek istemiyorum.
Valla hiç düşünemedim ben onu kızımda ne biberon ne başka bişey lazım olmamıştı bunu sırf olsun diye koyayım dedimBiberon nasıl koydun canım ?
Kaşık biberon olsa daha iyi olur sanki . Doktorlar biberonu istemiyorlar ya
Heh terlik temuda yakında gelir terlik ekliycem. Kahve dediğin gibi alıp atayım çantaya bi kaç çeşit sert kahve ozaman. Kağıt havlu hastane odasında olur sanki dedim ama bilemedimKağıt havlu bide kendim için elimi falan silerim diye ıslak mendil koydum sezeryan olanlar kahve falanda koyuyor diye duydum canım bide terlik koydum hastanede giymeye
Hmmm olmadı ben her ihtimale karşı alsam mı yeğenimde sezaryen oldu hasta bezi vermişlerdi hastaneden ben her ihtimale karşı alayım o halde.Bide sezeryan olan bazı.kisilere diğer gruplarda depent giydirmemisler öyle okumuştum canım ben almadım ya eşime söyledim lazım.olursa bundan alırsın dedim
Evet oda var bide şimdi genelde herkes pijama takımıyla çıkıyor hastaneden üstüne sabahlıkla en kötü gittiğim kıyafetleri giyerim bende çıkışta.Hastaneden çıkarken giymek için biseyler koyuyorlar ben kendime koymadım neyle gidersem onla gelirim dedim zaten arabayla gidip gelcez
Bakım malzemeleri diye yazdıklarımın içeriği o şekilde zaten canım bahsettiklerini koyacağım içine. Bebeği şöyle sıkı giydirip battaniyeye sarıp pusete yatırıp pusetide kalım battaniyeyle örtüp hızlı bi şekilde arabaya geçeriz diye planladım ama bilemedim üşür müBen bebege patikli alt koydum çıkarken içine giydirmeye havalar soğuk tek battaniye takımla üşür gibi geldi hırka aldım kendime diş fırca macun roll on en son da makyaj malzemesi ekleyecegim
Terlik eklicem unuttum canım. Aslında 3 aylık peluş bi dış giyim aldım ama olmadı yanıma alıp ona sokarım üstüne battaniyeBebeğe hastaneden çıkarken giydirmek için aldıysan dış kundak tarzı bir şeylerde koy bence. Bir de kendine terlik
Yelek hırka arabada sabit var o yüzden hiç düşünmedim onu. Evet sezaryende depend zor diye duymuştum o yüzden kararsız kaldım işte bende sende acıttı diyosun tecrübeli olarak. Benim 2 tane hamile küloduö var onları alırım o halde yanıma. Süt sağma mak hastanede oluyor genelde acil durumlarda veriyorlar hastane eve çok yakın gerekirse birine getirtirim diye düşündüm çantaya yük etmek istemedimCanım kendin için yelek alabilirsin ,ıslak mendil ,sade kahve,
Depend külot bezi sevmedim ben.dikislerimi acıttı.zaten hemşireler bı gün sonra iç çamaşırı giymemi ve normal kadın pedi koymami söyledi.oyle yaptım ama aşırı acı verdi iç çamaşırı.bnm iç camasirlarim normaldi.yani hamile iç çamaşırı almamıştım hiç.onlardan olsa çok iyi olurmuş aslında.dogum yapmış biri olarak aklıma gelenler bunlar. Süt gelmesi için bitki çayı fln da alabilirsin.sut sağma makinası da yanında dursun bence.
Ay inanırım ben de şekerli kokuyorum. Dediğin gibi külodum bile öyle kokuyo. Eşim de fırın sütlaç gibi kokuyorsun dedi ahahahaha. Ne garipKızlar ya bugün çok garip bir şekilde benim vücudum çikolata gibi kokmaya başladı sabahtan beri bu koku burnuma geliyordu eşim gelince ona da koklattım kendimi o da aynısını söylüyor çok şaşırdı. Yani çok afedersiniz idrarımı yaptıktan sonra sildiğim peçeteyi kokladım o bile çikolata gibi kokuyor ya kulağa çok saçma geliyor ama bu nasıl oldu anlamadık
Ya normalde pek çikolata yemiyorum ama bugün yedim bir kaç parça. Ama tenimi korkutur mu ki oayyy ne güzel işte hiç duymadım ama kakaolu kahveli bişeyleri çok mu tükettin bugun benim bazen kahve kokuyor ama hiç çikolata olmadım
Ya çok ilginç değil mi , neden böyle acaba yani kötü kokmaktan iyidir tabi ama çok ilginçAy inanırım ben de şekerli kokuyorum. Dediğin gibi külodum bile öyle kokuyo. Eşim de fırın sütlaç gibi kokuyorsun dedi ahahahaha. Ne garip
Valla ben de psikolojiktir dedim. Ama hem eşim hem ben de öyle alınca kokuyu anlam veremedim. Şimdi yazını okuyunca çok şaşırdım hadi sen çikolata yemişsin ben sütlaç falan da yemedim hatta süt bile içmedim gerçekten çok ilginç. Saçma sapan bişey kokmaktan iyidir dediğin gibi:)Ya çok ilginç değil mi , neden böyle acaba yani kötü kokmaktan iyidir tabi ama çok ilginç
Ya bence yediğimiz bir şey tenimizi , idrarımızı korkutuyor olamaz. Kendimi koklayıp koklayıp duruyorum bakalım yarın falan devam edecek miValla ben de psikolojiktir dedim. Ama hem eşim hem ben de öyle alınca kokuyu anlam veremedim. Şimdi yazını okuyunca çok şaşırdım hadi sen çikolata yemişsin ben sütlaç falan da yemedim hatta süt bile içmedim gerçekten çok ilginç. Saçma sapan bişey kokmaktan iyidir dediğin gibi:)
Ya kötü kokmuyorsundur sana öyle geliyordur bencevallahi ben de kötü kokuyorum malesef progestan alırken hormonlardan diyordum ama şimdi onu da almıyorum hayatımda hiç böyle kokmuyordum eşimden utandım sürekli duşa giriyorum günde en az 2 ama yok o yüzden çikolatasütlaçben hahahha! doğum yapınca geçer umarım
Ay çok ilginç ilk kez duydum ne güzel kız doğal parfüm inşallah hormonlar dengeni bozmuştur bundan sonra hep böyle kokarsın çikolata kokusuna bayılırım benKızlar ya bugün çok garip bir şekilde benim vücudum çikolata gibi kokmaya başladı sabahtan beri bu koku burnuma geliyordu eşim gelince ona da koklattım kendimi o da aynısını söylüyor çok şaşırdı. Yani çok afedersiniz idrarımı yaptıktan sonra sildiğim peçeteyi kokladım o bile çikolata gibi kokuyor ya kulağa çok saçma geliyor ama bu nasıl oldu anlamadık