Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Canim bulanti bicak saplanmasi bende de var cok sinir bozucu dr normal dedi bana 2 gunde idari izin falan alamiyormusun
Kız bulantı bi kaç gündür bende de var hatta dün gece kaç kez bulantıya uyandım neden oluyoki o 🙄
Kızlar su gelişi varmış bir tane test yapılmıştı amniosure diye o pozitif çıkmış doğuma giriyorum bş kaç saate güzel enerjilerinizi bekliyorum🐥🌸
Canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruz bizi merakta bırakma 🙏
Kızlar 36+1den merhaba dün NST de 80-100 arası düzenli düzensiz sancılarım çıktı doktorum yatış yapabiliriz dedi ama istemedim bir aksilik olursa geliriz evim yakın diye çıktım ama büyük bir korkuyla yaşıyorum. Henüz çok erken diye düşünüyorum doğum için açıklık da yok sadece sancı. Onun dışında enfeksiyonum gebeliğimin başından beri var düzenli aralıklarla monorol içtim ama her idrarda yeniden çıkıyor fayda etmiyor gebeliğe bağlı enfeksiyon dedi doktorum ama erken doğumu tetiklermiş
Aynı şeyleri yaşadığımız birileri var mı NST sancıları görünen
Canım bende de sürekli idrar enfeksiyonu çıkıyodu doktor toz şase veriyodu ama kısa süre sonra tekrarlıyodu en son antibiyotikli bi iğne yaptılar kalçadan maşallah o gün bugündür bi daha tekrarlamadı çok şükür
Kızlar bende doğum yaptım 12 aralıkta doğdu prensesim biraz erken geldi 36+2 de ama çok şükür iyiyz sadece bebeğimde hemonjiyom var belinde o korkutuyor beni
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın 🙏

Kızlar biz bugün 34+5 olduk. Sizin bebişlerde hıçkırık durumu ne? Benimki günde en kötü 5 kere falan min. 10 dk lık hıçkırık seansı yaşıyor. Bazende 20 dk ya kadar çıkabiliyor. İnternette araştırdığıma göre normalmiş aranızda hiç doktoruna bu konu hakkında danışan oldu mu 🥰

Evet malesef uyuttular beni dikerken doktorum öyle uygun gördü sanırım kesiye rağmen ben parçalanmışım dikişimi sorduğumda söylemiyim boşver dedi bilmiyorum bile kaç dikişim var
Bende sormadım ilk dogumda olur genelde dediler ama uzun sürdü bence, böyle dogumdan bahsedince korku heyecan basıyor inşallah güzelce atlatırız 🥹

Evet malesef uyuttular beni dikerken doktorum öyle uygun gördü sanırım kesiye rağmen ben parçalanmışım dikişimi sorduğumda söylemiyim boşver dedi bilmiyorum bile kaç dikişim var
Peki soruyorlardı bize ben uyumak istemiyom ya uyusturup dikse,😂

Ben normal dogum yaptım çıkarken hemsirelerin yardımıyla giydirmislerdi tekerlekli sandalyeyle de odaya goturduler ben vermemistim annemden almışlar yine lazım olursa isterler. İnstagramda da kıyafetleriyle kucaklarında bebekleriyle çıkanlar var sanırım onlar dikişsiz ve kesisiz 🤣
Aynen bebek kucağında çıkıyorlar genelde tekerlekli sandalyede falan bilmiyorum 😅

Bende sormadım ilk dogumda olur genelde dediler ama uzun sürdü bence, böyle dogumdan bahsedince korku heyecan basıyor inşallah güzelce atlatırız 🥹
Benim de ikinci ve ilkinden daha cok korkuyorum. İlki biraz cahil cesaretiymis🤦🤦. Bugün doktor ikinci dogum oldugu icin kesi bike atmayiz belki dedi. Bu guzel bir haber👍👍

Benim de ikinci ve ilkinden daha cok korkuyorum. İlki biraz cahil cesaretiymis🤦🤦. Bugün doktor ikinci dogum oldugu icin kesi bike atmayiz belki dedi. Bu guzel bir haber👍👍
Banada ebem dedi kolay olur diye güveniyorum inşallah 🤭 ama kesisiz çıkarsa dikis olmayinca genislik olur mu acaba vajinada kafamda deli sorular 🤣

Kızlar biz bugün 34+5 olduk. Sizin bebişlerde hıçkırık durumu ne? Benimki günde en kötü 5 kere falan min. 10 dk lık hıçkırık seansı yaşıyor. Bazende 20 dk ya kadar çıkabiliyor. İnternette araştırdığıma göre normalmiş aranızda hiç doktoruna bu konu hakkında danışan oldu mu 🥰
Ben danışmadım ama bizim de öyle oluyor canım . Hatta eşim çok üzülüyor niye bu kadar oluyor diye bence normal 😊biraz hareket ediyorum karnımı ovuşturuyorum düzeliyor bazen

Kızlar benim bebe bi kaç gündür aşırı hareketli ve sert hareket ettikçe altımdan bişey boşalcakmış gibi his geliyo🤨 hani yerleri daralıyodu az hareket ediyolardı bugun 36+1 olduk💁🏼‍♀️ Gündüz 15 dk yürüyüşe çıktım tam belimin altıyla poponun birleşimindeki kemikler çok sızlamaya başladı artık ağırlaştığmı hissettim bugun👶🏻

Kızlar bende doğum yaptım 12 aralıkta doğdu prensesim biraz erken geldi 36+2 de ama çok şükür iyiyz sadece bebeğimde hemonjiyom var belinde o korkutuyor beni
Hoşgelmiş prenses , sağlıkla büyüsün ömrü uzun şansı güzel olsun inşallah 🙏🏻🧿😍
Hemonjiyom nedir tam olarak ? Hayati riski olan bir şey değil , değil mi ?
Boy kilo neydi ve ismi neydi acaba ? Tablomuzu güncelleyelim 🌸

Yaaa bizimki de aynııı. Özellikle ben bir şey yedikten sonra hıçkırık tutuyor yavrumu. Gün içinde çok kere hıçkırıyor 😂

Amin kuzum benim bu sefer zorunlu sezaryen olucak bakalım başıma neler gelicek 🥹

Ben danışmadım ama bizim de öyle oluyor canım . Hatta eşim çok üzülüyor niye bu kadar oluyor diye bence normal 😊biraz hareket ediyorum karnımı ovuşturuyorum düzeliyor bazen
İnternette aksine iyi birşey diyor. Ciğerlerinin geliştiğinin belirtisiymiş ama doktor ağzından duymak iyi gelir 🥰

X