- 3 Mart 2017
- 2.598
- 2.863
- 33
Kız bulantı bi kaç gündür bende de var hatta dün gece kaç kez bulantıya uyandım neden oluyoki oCanim bulanti bicak saplanmasi bende de var cok sinir bozucu dr normal dedi bana 2 gunde idari izin falan alamiyormusun
Canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruz bizi merakta bırakmaKızlar su gelişi varmış bir tane test yapılmıştı amniosure diye o pozitif çıkmış doğuma giriyorum bş kaç saate güzel enerjilerinizi bekliyorum
Canım bende de sürekli idrar enfeksiyonu çıkıyodu doktor toz şase veriyodu ama kısa süre sonra tekrarlıyodu en son antibiyotikli bi iğne yaptılar kalçadan maşallah o gün bugündür bi daha tekrarlamadı çok şükürKızlar 36+1den merhaba dün NST de 80-100 arası düzenli düzensiz sancılarım çıktı doktorum yatış yapabiliriz dedi ama istemedim bir aksilik olursa geliriz evim yakın diye çıktım ama büyük bir korkuyla yaşıyorum. Henüz çok erken diye düşünüyorum doğum için açıklık da yok sadece sancı. Onun dışında enfeksiyonum gebeliğimin başından beri var düzenli aralıklarla monorol içtim ama her idrarda yeniden çıkıyor fayda etmiyor gebeliğe bağlı enfeksiyon dedi doktorum ama erken doğumu tetiklermiş
Aynı şeyleri yaşadığımız birileri var mı NST sancıları görünen
Hayırlı olsun canım gözünüz aydınKızlar bende doğum yaptım 12 aralıkta doğdu prensesim biraz erken geldi 36+2 de ama çok şükür iyiyz sadece bebeğimde hemonjiyom var belinde o korkutuyor beni