Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar benim kasıklarımda dayanılmayacak gibi değil ama alt kısımda ağrı var sabahtan beri . Ve sürekli WC gidiyorum . Bir de birden göğüslerim büyüdü dolgunlaştı acaba doğurucam mı

Kızlar hemoglobinim 11. Doktor sezaryene 13'le girmemiz lazım diyor. Hemoglobin düşüklüğü yaşayanlar var mı? Günde 2 hap alıyorum yükselmiyor
Ben ilk gebelğimde son 2 ay hiç demir ilacı kullanmadım mideme dokunuyordu diye, sezaryen öncesi kan aldıklarında 11 di sanırım. Evet sezaryen de çok kan kaybediliyor ama 8 in altına da kolay kolay düşmüyor içiniz rahat olsun
Benim hastane hiçbir şey vermiyor ya Allahtan hemşireleri çok iyi hayır o değilde bulunduğum şehirde tek bir özel hastane var ve en son anestezi dr u yok diye duydum umarım ben doğurana kadar gelir millet hep şehir dışına gidiyormuş doğuma

Kızlar hemoglobinim 11. Doktor sezaryene 13'le girmemiz lazım diyor. Hemoglobin düşüklüğü yaşayanlar var mı? Günde 2 hap alıyorum yükselmiyor
Ben Akdeniz anemisiyim 9.8 ile 10.5 arası dolaşır benim. Hiç böyle bir yorum yapmadı gerçi kısmet olursa normal doğum yapmak istiyorum. Hatta senin için bu değerler normal dedi. Başkası olsa kendisini aşırı halsiz hissederdi ama senin normalin böyle olduğu için sen de gayet normalsin dedi. Sezaryen ile ilgili hiçbir uyarıda bulunmadı ama.

Kızlar benim kasıklarımda dayanılmayacak gibi değil ama alt kısımda ağrı var sabahtan beri . Ve sürekli WC gidiyorum . Bir de birden göğüslerim büyüdü dolgunlaştı acaba doğurucam mı
Ay bişey diyim mi benimde feci çatı ağrım var yatınca sağa sola dönmek işkence kalça kemiklerim birbirinden ayrılacakmış gibi hissediyorum ve evet benimde memeler büyüdü ve acıyor meme ucum çok hassas. Heralde doğum yaklaştığı için vücut tam gaz hazırlık yapıyor

Vardir ya uzman vardir muhtemelen ama o da 2 yil okuyup direk işe basliyorlar

İnşallah yakın zaman için olan bir hazırlık değildir bu
Benim göğüslerim birden bugün büyüdü hassaslaştı acıyor dokunamıyoruö bile . Karnım alt kısımlar adet sancısı gibi ağrıyor .
Bir hafta da çalışmam lazım benim. İnşallah zor olmaz 36 olduk bugün . Senin kaç oldu canım

Benm 10.4 ben de sabah akşam kan ilacı içiyorum. İlk hamileliğimde de bu civardaydı. Doktorum hic böyle bir endişe duymadı. Bence doktorunuz biraz abartmış. Üstelik ben kan sulandirici da kullaniyordum. İçiniz rahat olsun.

Benim cuma günü kanamam oldu durduk yere 5 peçete kadar bi yerim yarılmış gibi kanadı ve 2 et parcası gibi sert pıhtı attım
Doktor plesanta ayrılmasından şüphelendi sabaha kadar hastanede yattık ama düzenli sancı çıkmadı plesatamda da kanama gözükmedi ve olan kanamada durduğu için sabahına taburcu ettiler
açıklığım bi bol parmak olmuş ama yumuşamış rahim ağzı baya
Bu kaçıncı acile gidişimiz bilmiyorum 35+3 olduk ama endişe içinde beklemek gerçekten zormuş
Ben geçtiğimiz haftalarda nişanda yaşadım bu arada şeffaf içinde kan olan bi akıntıydı o gün nstde kasılma gözülmüştü nidilat tedavisi verildi sabaha kadar yine düzenli kasılma kesilince çıkmıştık hastaneden
Bunların haricinde slime gibi bi akıntım oluyo ama o doğum habercisi değilmiş bende açıklık olduğundan doktor o açıklığı kapamak ister vücut fazlalığı atar demişti şeffaf veya sarı slime akıntıdan korkmamak gerek o yüzden
Ama herkes kendi vücudunu tanıyo bi fark hissettiğiniz an doktora sormakta fayda var

Benim 9.8. Demir ilacını günde ikiye çıkar dedi doktor bey. Sezaryen için risk mi oluşturuyormuş ki?
Benim de ferritinim düşük. İlacima dikkat etmiyordum. Normal olacak gibi görünüyor ama doktor sezeryan olman gerekirse baskasindan kan alman gerekir. Onun yerine ilacina dikkat et kendi kanini üret demisti

Benim de ferritinim düşük. İlacima dikkat etmiyordum. Normal olacak gibi görünüyor ama doktor sezeryan olman gerekirse baskasindan kan alman gerekir. Onun yerine ilacina dikkat et kendi kanini üret demisti
Ben de dikkat etmedim. Uzun süre kustum zaten demir ilaçlarından ötürü.İlacı içtiğim gün nevrim dönüyordu. Şimdi fertamir içiyorum ama o da midemi bulandırıyor. Bebek iyice sıkıştırmaya başladı
Bu kaçıncı acile gidişimiz bilmiyorum 35+3 olduk ama endişe içinde beklemek gerçekten zormuş
İyileşmenize çok sevindim. Sizin kızçe çok sabırsız ama sanki söz de dinliyor. Insallah 37. haftayı bekleyecek annesi. Ben de süreç içerisinde erken doğum riski dışında düşük riski nedeniyle birkaç kez acillik oldum, şeker riski nedeniyle hastanede yattım. Söz konusu bebek olunca insan tedirgin oluyor haklısınız. Şu zamana kadar kendim için hiçbir şeyden korkmadım bebek için korktuğum kadar. İnşallah sağlıkla, zamanında kucağımıza alacağız. Olumlu düşünelim.

Kızlar bizde 35 olduk cuma günü kontrolde 75 lerde sancım çıktı, doktor normal artık dedi düzenli hale gelirse hemen gel dedi. Sancı hissetmedim ama benim normal kasılmamdı karnımın sertleşmesi nefesimin hızlanması sıcaklık basması gibi birşeydi, yani bir yerim ağrımıyordu. Bu günlerde ara sıra kısa süreli adet ağrısı oluyor. Akıntım hiç yok. Doktor bebiş hakkında detaylı bir muayene yapmadı iyi haftasıyla uyumlu doğum pozisyonu almış dedi sadece. Kilo boy vs söylemedi. İki hafta sonra tekrar gideceğim. Progestan 36 da bırakılacak, oksapar doğuma kadar devam denildi. Çatı muayenesinden hiç bahsetmedi yaptırmak istemiyorum zaten, doğumu tetikliyormuş, ayrıca doğum için gidildiğinde ebeler uygunluğuna bakıyorlarmış ona göre doğum şekilleniyor, ben şuan bilmek istemiyorum nasıl doğuracağımı :) düşünmemeye çalışıyorum doğal sürece kendimi bırakıyorum

Kızlar dünden beri boğazım ağrıyor burnumda akmaya başladı grip oldum sanırım boğaz ağrısına ne iyi gelir acaba gece zor yutkundum hep bugün biraz daha iyi ama açıyor gibi

Kızlar dünden beri boğazım ağrıyor burnumda akmaya başladı grip oldum sanırım boğaz ağrısına ne iyi gelir acaba gece zor yutkundum hep bugün biraz daha iyi ama açıyor gibi
Benim de bugün burnum akmaya başladı geçmiş olsun arkadaşım
Ben bol su içiyorum, portakal yiyorum bir de kızılcık şurubu

Benim bir sorum olacak belki daha önce doğum yapmış olanlar bilir. Ben hamileliğimin başından beri çok hareketsizim evden çıkmıyorum spora başlayacağım zaman da doktor rahim ağzı uzunluğun çok hızlı kısalıyor fiziksel aktivite yapmak yok demişti. Şimdi de kendim çok ağırlaştım yapamıyorum zaten burada hava 0 derecenin altında Sorum şu bu kadar hareketsiz hamilelik 0 sporla normal doğurabilir miyim? Normal doğurmayı çok istiyorum ama kaslarım hep güçsüz bu arada. Doğum geldiğinde itemiyorsun ıkınamıyorsun vs derlerse üzülürüm. Bir yandan da diyorum iç güdüsel olarak zaten yapabiliyor olmam gerekmez mi Sağlıklı ve dengeli besleniyorum o kısımda hiç sorun yok

Benim de bugün burnum akmaya başladı geçmiş olsun arkadaşım
Ben bol su içiyorum, portakal yiyorum bir de kızılcık şurubu
Geçmiş olsun canım portakal yiyemiyorum geçen suyunu içim dedim sıkıp migdemi yaktı çok bide ekşi şeyler miğde bulantısı yapıyor artık bende kızılcık şurubu nün faydası nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…