Ben ilk gebelğimde son 2 ay hiç demir ilacı kullanmadım mideme dokunuyordu diye, sezaryen öncesi kan aldıklarında 11 di sanırım. Evet sezaryen de çok kan kaybediliyor ama 8 in altına da kolay kolay düşmüyor içiniz rahat olsunKızlar hemoglobinim 11. Doktor sezaryene 13'le girmemiz lazım diyor. Hemoglobin düşüklüğü yaşayanlar var mı? Günde 2 hap alıyorum yükselmiyor
Benim hastane hiçbir şey vermiyor ya Allahtan hemşireleri çok iyiÖzellikle sezaryen dogum yapcak olan anneler gaz cikarmadan hastaneden cikamiyorsunuz o yüzden yaniniza erik suyu alabilirsiniz ben oyke yapmıştim ilkinde bunda da erik kurusu kaynatcam kayisi gaz yapiyor diyorlar bebege dogru mu bilmiyorum ben sadece gaz icin erik hoşafi alirim zaten lohusa serbetini veriyorlar benim hastanede
Ben Akdeniz anemisiyim 9.8 ile 10.5 arası dolaşır benim. Hiç böyle bir yorum yapmadı gerçi kısmet olursa normal doğum yapmak istiyorum. Hatta senin için bu değerler normal dedi. Başkası olsa kendisini aşırı halsiz hissederdi ama senin normalin böyle olduğu için sen de gayet normalsin dedi. Sezaryen ile ilgili hiçbir uyarıda bulunmadı ama.Kızlar hemoglobinim 11. Doktor sezaryene 13'le girmemiz lazım diyor. Hemoglobin düşüklüğü yaşayanlar var mı? Günde 2 hap alıyorum yükselmiyor
Ay bişey diyim mi benimde feci çatı ağrım var yatınca sağa sola dönmek işkence kalça kemiklerim birbirinden ayrılacakmış gibi hissediyorum ve evet benimde memeler büyüdü ve acıyor meme ucum çok hassas. Heralde doğum yaklaştığı için vücut tam gaz hazırlık yapıyorKızlar benim kasıklarımda dayanılmayacak gibi değil ama alt kısımda ağrı var sabahtan beri . Ve sürekli WC gidiyorum . Bir de birden göğüslerim büyüdü dolgunlaştı acaba doğurucam mı
Vardir ya uzman vardir muhtemelen ama o da 2 yil okuyup direk işe basliyorlarBen ilk gebelğimde son 2 ay hiç demir ilacı kullanmadım mideme dokunuyordu diye, sezaryen öncesi kan aldıklarında 11 di sanırım. Evet sezaryen de çok kan kaybediliyor ama 8 in altına da kolay kolay düşmüyor içiniz rahat olsun
Benim hastane hiçbir şey vermiyor ya Allahtan hemşireleri çok iyihayır o değilde bulunduğum şehirde tek bir özel hastane var ve en son anestezi dr u yok diye duydum umarım ben doğurana kadar gelir millet hep şehir dışına gidiyormuş doğuma
İnşallah yakın zaman için olan bir hazırlık değildir buAy bişey diyim mi benimde feci çatı ağrım var yatınca sağa sola dönmek işkence kalça kemiklerim birbirinden ayrılacakmış gibi hissediyorum ve evet benimde memeler büyüdü ve acıyor meme ucum çok hassas. Heralde doğum yaklaştığı için vücut tam gaz hazırlık yapıyor
Atlattım ama ateş baya zorladı beni şimdi öksürük kaldı bi ama iyi hissediyorum kendimiİyi oldunuz mu? Atlattiniz mi Covid'i?
Benm 10.4 ben de sabah akşam kan ilacı içiyorum. İlk hamileliğimde de bu civardaydı. Doktorum hic böyle bir endişe duymadı. Bence doktorunuz biraz abartmış. Üstelik ben kan sulandirici da kullaniyordum. İçiniz rahat olsun.Kızlar hemoglobinim 11. Doktor sezaryene 13'le girmemiz lazım diyor. Hemoglobin düşüklüğü yaşayanlar var mı? Günde 2 hap alıyorum yükselmiyor
Benim de ferritinim düşük. İlacima dikkat etmiyordum. Normal olacak gibi görünüyor ama doktor sezeryan olman gerekirse baskasindan kan alman gerekir. Onun yerine ilacina dikkat et kendi kanini üret demistiBenim 9.8. Demir ilacını günde ikiye çıkar dedi doktor bey. Sezaryen için risk mi oluşturuyormuş ki?
Ben de dikkat etmedim. Uzun süre kustum zaten demir ilaçlarından ötürü.İlacı içtiğim gün nevrim dönüyordu. Şimdi fertamir içiyorum ama o da midemi bulandırıyor. Bebek iyice sıkıştırmaya başladıBenim de ferritinim düşük. İlacima dikkat etmiyordum. Normal olacak gibi görünüyor ama doktor sezeryan olman gerekirse baskasindan kan alman gerekir. Onun yerine ilacina dikkat et kendi kanini üret demisti
İyileşmenize çok sevindim. Sizin kızçe çok sabırsız ama sanki söz de dinliyor. Insallah 37. haftayı bekleyecek annesi. Ben de süreç içerisinde erken doğum riski dışında düşük riski nedeniyle birkaç kez acillik oldum, şeker riski nedeniyle hastanede yattım. Söz konusu bebek olunca insan tedirgin oluyor haklısınız. Şu zamana kadar kendim için hiçbir şeyden korkmadım bebek için korktuğum kadar. İnşallah sağlıkla, zamanında kucağımıza alacağız. Olumlu düşünelim.Bu kaçıncı acile gidişimiz bilmiyorum 35+3 olduk ama endişe içinde beklemek gerçekten zormuş
Benim de bugün burnum akmaya başladıKızlar dünden beri boğazım ağrıyor burnumda akmaya başladı grip oldum sanırımboğaz ağrısına ne iyi gelir acaba gece zor yutkundum hep bugün biraz daha iyi ama açıyor gibi
Ihlamur iyi geliyor canimKızlar dünden beri boğazım ağrıyor burnumda akmaya başladı grip oldum sanırımboğaz ağrısına ne iyi gelir acaba gece zor yutkundum hep bugün biraz daha iyi ama açıyor gibi
Geçmiş olsun canım portakal yiyemiyorum geçen suyunu içim dedim sıkıp migdemi yaktı çok bide ekşi şeyler miğde bulantısı yapıyor artık bendeBenim de bugün burnum akmaya başladıgeçmiş olsun arkadaşım
Ben bol su içiyorum, portakal yiyorum bir de kızılcık şurubu
Ihlamur kaç bardak kadar içme limiti oluyor acabaIhlamur iyi geliyor canim
Ihlamurda limit yok istedigin kadar icebilirsin ben ictim hastayken birsey olmadiIhlamur kaç bardak kadar içme limiti oluyor acaba