Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Geçen hafta 36+4 te 3300dü kilosu evet daha doğana kadar da alır ama hiç yönlendirmedi beni bu süreçte çocuğun kilosunu sormaya çekiniyorum valla.
Yakınmış benimki ile. Bana artık bebek normal doğabilir dediler. Benimki bir de 35. haftadan 36+2'ye kadar 50 gram falan aldı. Hızlı ilerlemesi durdu yani. Belki sizin de öyle olmuştur, normal dogurma isteğiniz var ise sorun bence.

Ya benim de ilk ve canım da tatlıdır. Rahim filmini bile anestezi ile çekilmiştim. Muhtemel ben de zorlanırim gibi geliyor ama insan yine de bekliyor doktorundan konuşmasını açıklamasını. Bizim günü de belirlemedi henüz 20-25 Aralık arası demişti ama tam kesin tarih vermedi. Pazartesi randevumuz vardı bu sefer vermesi lazım artık bir şeyde kalmadı. Sizin ne zaman doğum nasipse

Pazartesi tekrar randevumuz var onda soracağım bakalım. Riske tabii ki atmak istemem ama normal olabiliyorsa niye denemeyelim.

Benim ne zaman 3 hafta ileri dediler o zaman sorun etmeye başladılar. Sizinki 2 haftadan fazla ileri değil muhtemelen doktor ondan müdahale etmemiştir. Benimkine de hangi doktora gitsem iri bebek diyor. Belki de minnacık oğlum. Normal doğum yapacak olsanız 36. haftadan sonra egzersiz öneriliyor. Ebeye geç kaldım dediğimde zaten tam bu haftada öneriyoruz demişti. Ben de normal doğum komplikasyonlarından korkuyorum açıkçası. Ikınmayı, doğurmayı beceremem diye acayip geriliyorum. Sezaryen deseler de rahatlar miyim o da muamma. Ay iki türlüsü de zor. İnşallah sonu sağlık olur.

Benim sat tarihini yakaladığı için çokta problem olarak bakmıyor şimdilik çok şükür.Valla belki de bebeklerimiz beklenilenden daha az kilolu olacak boşuna stres oluyoruz. Valla iki türlüsü de zor gibi ama bir şekilde olacak ve o an bebeklerimize kavuştuğumuzda her seyi unuturuz

çok bişey kalmamış sezeryan olcaksa bu kontrolde gün verirler sizede. Bi aksilik olmazsa ya da bebiş daha erken davranmazsa 8 ocak diye konuştuk biz hayırlısı olsun sağlıkla kucağmıza alalımda

Nişan leke gibi geliyor ama hemen dogum olmuyor illa benim nişandan 1.5 hafta sonra doğum olmuştu
Kizlar birincide normal doğum yapan birine ikinci gebeliginde yine cati muayenesi yapiliyor mu acaba bilen var mi
Yapacagini soylemisti doktorum 37.38 arası yapıyor oynadığı için açıklık olmasınıda sağlıyormuş forumda okumuştum süpürme diyorlar

Kızlar bebek kilosu ultrasonla gerçeği tutmuyor. Ben kızımı doğurmadan önce son kontrolde doktor bana 3200 demişti ondan 3 5 gün sonra doğurdum 2900 doğdu. 2 ay önce yeğenime doktoru 4 kg bişiler dedi bebek doğdu 3610. Bi arkadaşımada 3300 dedi 3900 doğdu. Eksik yada fazla ölçebiliyor ultrason endişelenmeyin

Kızlar selamlar, 2024 Ekim anneleri grubundan geliyorum. Bebeğimin küçülen eşyalarını satıyorum. İlgilenen olur ise link aşağıdaki gibi. Hepinize sağlıklı bir gebelik, güzel kavuşmalar diliyorum

Kızlar süt için hastaneye komposto yapıp götürcek misiniz tam olarak nasıl bi karışım oluyor kuru incir kayısı süt yapar diyolar ama dut kurusu falanda katılıyor mu içine

Kızlar süt için hastaneye komposto yapıp götürcek misiniz tam olarak nasıl bi karışım oluyor kuru incir kayısı süt yapar diyolar ama dut kurusu falanda katılıyor mu içine
Merhaba Türkiyede özel hastanelerin bazılarında komposto veriliyor. Ablama gelmişti doğumdan sonra. Ben yurtdışında doğum yapacağım annem de benimle birlikte olacak ve burada normal doğum da yapsan hastanede kalma süresi biraz daha uzun olduğu için annem yapacak bana. Annemin komposto tarifi çok iyidir. 1 adet taze elma, 5-6 adet küçük parçalara kesilmiş incir, bir avuç dolusu kuru dut. Yarım litre suya yapıyor bunu su oranını 2 katına çıkarırsanız malzemeleri de iki katına çıkarıyorsunuz. Sabah ve akşam günde 2 kere içiyorsunuz en az. Hatta bardağa 1 tatlı kaşığı tahin de ekler bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…