Allah yardımcınız olsun. En kısa sürede hem siz hem de kızınız toparlayacaksınız inşallah. Oğlunuz da unutur bu günleri inşallah. Sizin için zor olur ama önemli olan minik kuzunun beslenmesi biberon, meme nasıl alacaksa alsın da büyüsün annesine kavuşsun.Ben kendimi geçtim valla bı an önce iyileşip eve gitmeyi okadar çok istiyorum ki.kanamam geçmedi hala devam ediyor.ilaclardan mi narkozdan mi çok kötü ishalim var.narkozun etkisini hala atamadim.suan da 8 10 kilo arası vermiş durumdayim.oglum bı yanda kızım bı yanda.oglum şimdiye kadar hiç ayrilmamisti benden.esim ve kardeşlerim bakıyordu.dun eşimin ilçede sınav görevi vardı bende kızımın yanındaydım.oglum sürekli ağladı ve tlfn da bana ilk kez git ben seni sevmiyorum sen benim yanıma gelmiosun dedi.okadar kötü oldum ki şuan bile ağlıyorum. Zeynep Azra yi biberona alıştırmislar.gogsumu alıyor ama çabuk yoruluyor. biberonu güzel alıyor.yine de sürekli göğsümu emzirmeye çalışıyorum.
Ay yapılmasın çatı muaynesi daha hiç hazır hissetmiyorumAl benden de o kadar cnm
Bende salı günü 36 olacam benimde bir haftam var. Ve bebek muhtemelen dönmedi kaburgalarım kırılacak gibi pozisyondan dolayı, yatarken, oturur kalkarken çok acı çekiyorum resmen alttan baskı hissediyorum. Kasıktaki bağların gerilmesin şiddetini sonuna kadar hissediyorum. Allahtan tek dileğim saga salim kucağıma almak
Bu arada 36. Hafta da herhangi bir belirti yoksa çatı muayenesi yapılmaz cnm
Canım canını sıkma hiç. Evlat ikiside naparsin iki çocuklu hayat böyle bı şey demek ki. Bnde oğlumu düşünüyorum hep doğuma giderken ne yapacak sonrasında kim bakacak bana çok düşkün vs diye ama eminim o benden daha güçlü nazlari bize geçiyor bu günler de geçip gidecek kızını alıp evine geçince Allah'ın izliyle. Burda bı sürü hamiş duası aliyosunuz inşallah güzel haberler vereceksinBen kendimi geçtim valla bı an önce iyileşip eve gitmeyi okadar çok istiyorum ki.kanamam geçmedi hala devam ediyor.ilaclardan mi narkozdan mi çok kötü ishalim var.narkozun etkisini hala atamadim.suan da 8 10 kilo arası vermiş durumdayim.oglum bı yanda kızım bı yanda.oglum şimdiye kadar hiç ayrilmamisti benden.esim ve kardeşlerim bakıyordu.dun eşimin ilçede sınav görevi vardı bende kızımın yanındaydım.oglum sürekli ağladı ve tlfn da bana ilk kez git ben seni sevmiyorum sen benim yanıma gelmiosun dedi.okadar kötü oldum ki şuan bile ağlıyorum. Zeynep Azra yi biberona alıştırmislar.gogsumu alıyor ama çabuk yoruluyor. biberonu güzel alıyor.yine de sürekli göğsümu emzirmeye çalışıyorum.
Evet karışık ve kötü benim deZaten zor uyuyorum uyuduğum bir saatte hep kötü rüyalar görüyorum sizde de var mı ya
Ben hastanede kontrole gittiğimde doğum katına çıkmıştım odaları görmek istediğimi söylemiştim izin vermişlerdi gezdiğim esnada kızımda yanımdaydı ona bizde böyle süsleriz filan derken kat hemşiresi duydu dışarıdan sus getirilmiyor hastanenin anlaşmalı olduğu organizasyon firması var dedi ben suslerimi herseyimi aldım kendim yaptım hazır dedim maalesef dedi doktoruma söyledim hastane bizlere de söyledi biz de uygun bulmadık bu durumu dedi siz bilmiyormuş gibi yapın getirin dogum da biri birsey derse itiraz edin mecbur ozamsn taktiriyorlar dedi bende o şekilde yapicam organizasyon firması kapı süsü ve kapı önü balon çemberine sadece 5.000 tl istedi ben aynı şeyleri 1.000 tl tutmadıBizde kontrolden çıktık 35+1 2500 49 cm olmuşuzbu hafta beslenemedim 100 gr almış bebiş ama doktor ölçümleri tam gününde dedi bi sıkıntı yok şükür Doğum içinde 8 ocağa gün verdi bizim hastane dışardan kapı süsü bile astırmıyormuş sadece ikramlık serbestmiş ne manaysa illa ordan anlaşcaz sanki
İncir dut kayısı göz kararı bunlardan göz kararı yapabilirsin canım ama hoşaf hemen süt getiriyormu ben sezeryan olanlar gaz için götürüyor falan sanıyordumKızlar süt için hastaneye komposto yapıp götürcek misiniztam olarak nasıl bi karışım oluyor kuru incir kayısı süt yapar diyolar ama dut kurusu falanda katılıyor mu içine
ayy ewt soruyorumda nette bi kaç bsktım şeftalili falan yapıp ezenler var süt takıntısı başladı bnde sezerysndan sonra geç geliyo diye duydum onu taktım biraz kafayaCanım sen ikidir komposto soruyorsunkomposto hoşaf oluyor. Kendi damak tadına göre koyabilirsin istediğin meyveyi. Ben de püre mi denir, ezme mi denir birer kavanoz erik ve kayısı var. Teyzem yapmış, direk suyla açıp içiyorsun. Ben ondan alırım belki yanıma.
Benimde 12 çıktı canım doktor hamilelikte normal zor yükselir dedi banaKızlar hemoglobinim 11. Doktor sezaryene 13'le girmemiz lazım diyor. Hemoglobin düşüklüğü yaşayanlar var mı? Günde 2 hap alıyorum yükselmiyor
Doğumda sıkıntı olmaz inşallah. Kan kaybımız da olacak ya korkmaya başladımBenimde 12 çıktı canım doktor hamilelikte normal zor yükselir dedi bana
Canım benim inşallah en kısa sürede kavuşacaksın bebeğine de evde bekleyen çocuğuna daBen kendimi geçtim valla bı an önce iyileşip eve gitmeyi okadar çok istiyorum ki.kanamam geçmedi hala devam ediyor.ilaclardan mi narkozdan mi çok kötü ishalim var.narkozun etkisini hala atamadim.suan da 8 10 kilo arası vermiş durumdayim.oglum bı yanda kızım bı yanda.oglum şimdiye kadar hiç ayrilmamisti benden.esim ve kardeşlerim bakıyordu.dun eşimin ilçede sınav görevi vardı bende kızımın yanındaydım.oglum sürekli ağladı ve tlfn da bana ilk kez git ben seni sevmiyorum sen benim yanıma gelmiosun dedi.okadar kötü oldum ki şuan bile ağlıyorum. Zeynep Azra yi biberona alıştırmislar.gogsumu alıyor ama çabuk yoruluyor. biberonu güzel alıyor.yine de sürekli göğsümu emzirmeye çalışıyorum.
Dr bana normal demisti ama bana kilosu az geliyo yaKızlar bebek kilosu ultrasonla gerçeği tutmuyor. Ben kızımı doğurmadan önce son kontrolde doktor bana 3200 demişti ondan 3 5 gün sonra doğurdum 2900 doğdu. 2 ay önce yeğenime doktoru 4 kg bişiler dedi bebek doğdu 3610. Bi arkadaşımada 3300 dedi 3900 doğdu. Eksik yada fazla ölçebiliyor ultrason endişelenmeyin
Benm 10.4 ben de sabah akşam kan ilacı içiyorum. İlk hamileliğimde de bu civardaydı. Doktorum hic böyle bir endişe duymadı. Bence doktorunuz biraz abartmış. Üstelik ben kan sulandirici da kullaniyordum. İçiniz rahat olsun.Kızlar hemoglobinim 11. Doktor sezaryene 13'le girmemiz lazım diyor. Hemoglobin düşüklüğü yaşayanlar var mı? Günde 2 hap alıyorum yükselmiyor
Evde eniştem usulü yapabilirim bir zaman sonraEvde steril olarak nasıl muhafaza etmeyi düşünüyorsunuz? Benim bulaşık makinamda buhar özelliği var sterilizasyon kolay ama nasıl muhafaza edeceğiz
Benim 9.8. Demir ilacını günde ikiye çıkar dedi doktor bey. Sezaryen için risk mi oluşturuyormuş ki?Kızlar hemoglobinim 11. Doktor sezaryene 13'le girmemiz lazım diyor. Hemoglobin düşüklüğü yaşayanlar var mı? Günde 2 hap alıyorum yükselmiyor
Ceviz tahin avokado et kaşarDr bana normal demisti ama bana kilosu az geliyo ya33.hafta bebek 1 kilo 650 gr. Kilo almasi icin ne yiyosunuz kizlar? Muz cok duyuyorum. Baska ne olabilir?
Ya kaşarı birinden daha duydum. Aksamlari bir kase kaşar ve muz ye dediler. Hakkaten bebege kilo aldiriyomus deniycemCeviz tahin avokado et kaşar