Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Allah yardımcınız olsun. En kısa sürede hem siz hem de kızınız toparlayacaksınız inşallah. Oğlunuz da unutur bu günleri inşallah. Sizin için zor olur ama önemli olan minik kuzunun beslenmesi biberon, meme nasıl alacaksa alsın da büyüsün annesine kavuşsun.

Ay yapılmasın çatı muaynesi daha hiç hazır hissetmiyorum
Benim bebiş doğum pozisyonundaydı ama bence son iki gündür terst döndü çünkü farklı hissediyorum ben . Önceden daha rahattı .
İnşallah sağ salim kucağımıza alalım çok az kaldı zaten

Hastaneye hoşaf götürmek harika bı fikirmis aklıma hiç gelmemişti. Bı de adananda Kaynar yaparlar bı kaç yerde içtim ama bizde yapan bilen yok lohusa şerbeti ve kaynar aynı şey mi nasıl yapılıyor

Canım canını sıkma hiç. Evlat ikiside naparsin iki çocuklu hayat böyle bı şey demek ki. Bnde oğlumu düşünüyorum hep doğuma giderken ne yapacak sonrasında kim bakacak bana çok düşkün vs diye ama eminim o benden daha güçlü nazlari bize geçiyor bu günler de geçip gidecek kızını alıp evine geçince Allah'ın izliyle. Burda bı sürü hamiş duası aliyosunuz inşallah güzel haberler vereceksin

Ben ilk doğumu görev yaptığım için gurbette yaptım anı olduğu için annem falan gelene kadar bebek doğmuştu saolsun bı arkadaşımiz bebeği ile gelmişti hastaneye bana un çorbası yapıp getirmişti termosa koyup. Sabah ilk kahvaltı verdiklerinde onu içirmisti. Ben o tadı hiç unutamıyorum. Şimdi de kendime yapacam bı çorba inşallah hastane kahvaltı yemek vs veriyor ama ilk yediğin şey çorba olursa daha iyi geliyor sanki. Hoşaf da iyi fikirmis onu da yaptiracam kayınvalideme.

Kızlar hemoglobinim 11. Doktor sezaryene 13'le girmemiz lazım diyor. Hemoglobin düşüklüğü yaşayanlar var mı? Günde 2 hap alıyorum yükselmiyor

Ben hastanede kontrole gittiğimde doğum katına çıkmıştım odaları görmek istediğimi söylemiştim izin vermişlerdi gezdiğim esnada kızımda yanımdaydı ona bizde böyle süsleriz filan derken kat hemşiresi duydu dışarıdan sus getirilmiyor hastanenin anlaşmalı olduğu organizasyon firması var dedi ben suslerimi herseyimi aldım kendim yaptım hazır dedim maalesef dedi doktoruma söyledim hastane bizlere de söyledi biz de uygun bulmadık bu durumu dedi siz bilmiyormuş gibi yapın getirin dogum da biri birsey derse itiraz edin mecbur ozamsn taktiriyorlar dedi bende o şekilde yapicam organizasyon firması kapı süsü ve kapı önü balon çemberine sadece 5.000 tl istedi ben aynı şeyleri 1.000 tl tutmadı

Kızlar süt için hastaneye komposto yapıp götürcek misiniz tam olarak nasıl bi karışım oluyor kuru incir kayısı süt yapar diyolar ama dut kurusu falanda katılıyor mu içine
İncir dut kayısı göz kararı bunlardan göz kararı yapabilirsin canım ama hoşaf hemen süt getiriyormu ben sezeryan olanlar gaz için götürüyor falan sanıyordum

ayy ewt soruyorumda nette bi kaç bsktım şeftalili falan yapıp ezenler var süt takıntısı başladı bnde sezerysndan sonra geç geliyo diye duydum onu taktım biraz kafaya Bazıları susam dut atmış bazısı sade sizinki gibi bana hepsi uyarda süte en çok yarayan neyse onu yapıyım dedim

Canım benim inşallah en kısa sürede kavuşacaksın bebeğine de evde bekleyen çocuğuna daÖzlüyor tabi seni çok normal.Ama senin elinden gelen bir şey yok az kaldı inşallah geçecek bu zor günler

Dr bana normal demisti ama bana kilosu az geliyo ya 33.hafta bebek 1 kilo 650 gr. Kilo almasi icin ne yiyosunuz kizlar? Muz cok duyuyorum. Baska ne olabilir?

Özellikle sezaryen dogum yapcak olan anneler gaz cikarmadan hastaneden cikamiyorsunuz o yüzden yaniniza erik suyu alabilirsiniz ben oyke yapmıştim ilkinde bunda da erik kurusu kaynatcam kayisi gaz yapiyor diyorlar bebege dogru mu bilmiyorum ben sadece gaz icin erik hoşafi alirim zaten lohusa serbetini veriyorlar benim hastanede

Kızlar hemoglobinim 11. Doktor sezaryene 13'le girmemiz lazım diyor. Hemoglobin düşüklüğü yaşayanlar var mı? Günde 2 hap alıyorum yükselmiyor
Benm 10.4 ben de sabah akşam kan ilacı içiyorum. İlk hamileliğimde de bu civardaydı. Doktorum hic böyle bir endişe duymadı. Bence doktorunuz biraz abartmış. Üstelik ben kan sulandirici da kullaniyordum. İçiniz rahat olsun.

Evde steril olarak nasıl muhafaza etmeyi düşünüyorsunuz? Benim bulaşık makinamda buhar özelliği var sterilizasyon kolay ama nasıl muhafaza edeceğiz
Evde eniştem usulü yapabilirim bir zaman sonra Teyzemin ikizleri var. Emziklerini yere atmayı oyun bellemişlerdi, ben de sürekli gidip 10 dakikada bir sıcak sudan geçirip geliyordum. Eniştem bana bir bardak sıcak su getir dedi, götürdüm emzikleri sürekli sıcak suya batırıp çıkararak sözde sterilize ediyordu Bir yerden sonra biz de muhafaza edemeyeceğiz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…