Evet doğru diyorsunuz Teşekkür ederim fikir içinFitil olarak kullanın yan etkileri daha az olur
Neyse her ikisinede okey gibiyim ben ya yeterki işimi kolaylaştırsınlarKaynanan kazanır gibi
Ay geçmiş olsun allah kolaylık versin. Ben işk çocuğumu tek büyüttüm ama bunda şanslıyım benimde karşı komşum büyütçek gibi duruyor bakalımKarşi komşular candir benimki ilk cocugumu büyüttü diyebilirimbunda pek faydasi olmaz kizi evlenecek nisanda telaşta annesi kanser onla ugrasiyor
Bı arada banada oluyordu canım demir hapını sabah aç karni içiyordum ben ondan herhalde dedim şimdi yatmadan içiyorum bu sıralar olmuyor seninde demir hapindan olabilir mi acabaKızlar benim de mide bulantım başladı bugünmidesi bulanan var mı ? Neden tekrar başladı acaba
Ay çok güzel olmuş canım güle güle kullanınKızlaarr
Kuzum valla bende öyleydim geçen haftalarda. Habire bi tatlı krizi geliyordu doktorumda aksine gelirse gelsin yemek yok diyodu ama ben yinede yiyodumSürekli tatlı yemek istiyorum yine hiç iyi değilim. Sürekli aşeren bir ben miyim
Bende kurt gibi acıkıyorum ya bi kaç gündür, bu gece de fenaydım kalktım meyve donut sarı leblebi ne bulduysam yedim , tatlı yemek istemiyorum tuzlu yiyip bildiğin doymak istiyorum benSürekli tatlı yemek istiyorum yine hiç iyi değilim. Sürekli aşeren bir ben miyim
Teşekkür ederiz teyzesiAy çok güzel olmuş canım güle güle kullanın
MaşallahKizlar bnm de bugun kontrol vardi. Sat tarihme gore ben hep 34.hafta diye biliyodum ama gec dollenmeden dolayı heralde dr bana 33.haftadasin tam bugun dedi. Aranızda bnmle 19 nisan olan biri vardi kimdi unuttumbana 23 ocakta aliriz dedi bebegi biraz daha kilo aldiririp oyle sezeryana aliriz dedi. Suan 1kilo 650 gr ve boyu 46 cm mis. 2.300 ve 51_52 cm dogar dedi. Tombik yanagim da bu:)
Ben demir ilacını hap olarak değil de kaşık şurup olarak kullanıyorum canım . Bir de hep aynı saatte alıyorum. Bugün ayrı bir bulantı var anlayamadım kiBı arada banada oluyordu canım demir hapını sabah aç karni içiyordum ben ondan herhalde dedim şimdi yatmadan içiyorum bu sıralar olmuyor seninde demir hapindan olabilir mi acaba
Ozellikle sordum az geldi bana cunku yok normal dedi. Dogumu 23 ocak planliyomus o zamana kadar 3200 veya 3300e ulasir dedi boyu icin de 51_52 cm gibi olur dedi.Maşallahaynı gün olan benim 33 hafta 1650gr için ne yorum yaptı peki doktorunuz
Çok sevindim bu yoruma, kendimi strese sokmuştum 1 haftadır. Benim de1860tı da 33teOzellikle sordum az geldi bana cunku yok normal dedi. Dogumu 23 ocak planliyomus o zamana kadar 3200 veya 3300e ulasir dedi boyu icin de 51_52 cm gibi olur dedi.
Gümüş kapak al canim hastanende süt sagma makinasi var mi bi sor ben ilkinde goturdum ama gerek olmadi megerse süt sagma makinasi vamriş zatenGümüş kapak ve sağım makinesi almadım lazım olursa alayım almalı mıyım sizce
Ay benim komşumun 3 cocugu var en buyugu benden 3 4 yas kucuk hepsi göktuğ aşığı komşunun kocasına dedem dedem diyor cocuk kayinbabami oyle sevmez düşünAy geçmiş olsun allah kolaylık versin. Ben işk çocuğumu tek büyüttüm ama bunda şanslıyım benimde karşı komşum büyütçek gibi duruyor bakalım
Slm cnm.hayir olsun inşallahM Melekogretmencnn canım merhaba nasıl oldunuz rüyamda Zeynep Azrayı gördüm hastaneden çıkmıştınız bize fotograf atıyordun çok tatlıydı boncuk boncuk gözleri vardı
Bebişe sevindim canim rabbim şifasini versin insallah dikkat ette ilerlemesin hastakigin bebişe de geçer allah korusun ogluşunda hemen toparlar insallah evinize mutlu mesut dönersinizSlm cnm.hayir olsun inşallahdaha çıkmadı hastaneden maalesef beni anne oteline aldılar 2 yada 3 saatte emziriyorum.masallah daha iyi solunumu vs ama guatr değeri yüksek çıkmış.b12 değeri düşük çıkmış .sarılık yüksekti biraz düşmüş şükür onlar endişelendiriyor beni.b12 fln bı şekilde hallolur ama guatr dan korkuyorum.insallah 2.kanda düşük çıkar. Bu arada kilosu da düşmüş 2800den 2500e düşmüş.masallah emmesi iyi ama cadının iki tane antibiyotik veriliyor.biri 7 biri 10 günlük.birini kestiler birine hala devam ediyorlar.elleri ayakları delik deşik oldu.pazartesi bakılacak bidaha enfeksiyona.Şükür solunum cihazından ciktik.oğlumda hasta oldu grip.kardeslerim var merkezde eşimle birlikte onlar bakıyorlar ona da sagolsunlar..resmen ikiye bölündüm.dun gündüz kizimlaydim.gece izin istedim oğlumun yanına geldim.birazdan gidicem kızımın yanına.benim dersen baş ağrım bı turlu geçmedi.kafamin sol yanından boynuma inen bı ağrı mahvedio.bogazim aciyor bende şifa kaptım sanırım bizde durumlar böyle.sordugun için tşk ederim Allah razı olsun canım
Aynı rüyayı ben de gördüm bebek sürekli açmış emzirmemişim gibi panik oluyordum. Allah hayra yazsın bu gün de bölük pörçük uyudum vesveselendim eşim gece vardiyasındaydı tektim evde hamilelikten büyük ihtimalle normalde 4 sene tek başıma yaşadım korkmuyorum ama bu gün öyle oldu sanki eşim bana seslendi ben de gözümü açtım sonra eşim işte dedim tövbe estafirullah dedim yattımBende bu gece rüyamda bebegimi dogurmuştum 3 saatte bir emzirmeyi unuyordum o da uyanmiyordu oglumla ilgilenme çabasindaydim sürekli şimdiden kafayi bozdum
Yaaaa ne güzelGümüş kapak al canim hastanende süt sagma makinasi var mi bi sor ben ilkinde goturdum ama gerek olmadi megerse süt sagma makinasi vamriş zaten
Ay benim komşumun 3 cocugu var en buyugu benden 3 4 yas kucuk hepsi göktuğ aşığı komşunun kocasına dedem dedem diyor cocuk kayinbabami oyle sevmez düşünbabamin yoklugunu onunla kapatiyoruz adam saatlerce goktuga bakar eger o evdeyse benim oğluş eve gelmek istemiyor tüm haşerelikleri o ögretti ama dolap kurcalama vs birde hangi akrabalari gelse şu meşhur göktuğu bi getirinde sevelim diye cagiriyorlar