Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Karşi komşular candir benimki ilk cocugumu büyüttü diyebilirim bunda pek faydasi olmaz kizi evlenecek nisanda telaşta annesi kanser onla ugrasiyor
Ay geçmiş olsun allah kolaylık versin. Ben işk çocuğumu tek büyüttüm ama bunda şanslıyım benimde karşı komşum büyütçek gibi duruyor bakalım

Kızlar benim de mide bulantım başladı bugün midesi bulanan var mı ? Neden tekrar başladı acaba
Bı arada banada oluyordu canım demir hapını sabah aç karni içiyordum ben ondan herhalde dedim şimdi yatmadan içiyorum bu sıralar olmuyor seninde demir hapindan olabilir mi acaba

Ay çok güzel olmuş canım güle güle kullanın
Sürekli tatlı yemek istiyorum yine hiç iyi değilim. Sürekli aşeren bir ben miyim
Kuzum valla bende öyleydim geçen haftalarda. Habire bi tatlı krizi geliyordu doktorumda aksine gelirse gelsin yemek yok diyodu ama ben yinede yiyodum geçti ama kalmadı o krizler şimdi geçici bi süreç sanırım

Sürekli tatlı yemek istiyorum yine hiç iyi değilim. Sürekli aşeren bir ben miyim
Bende kurt gibi acıkıyorum ya bi kaç gündür, bu gece de fenaydım kalktım meyve donut sarı leblebi ne bulduysam yedim , tatlı yemek istemiyorum tuzlu yiyip bildiğin doymak istiyorum ben

Maşallah aynı gün olan benim 33 hafta 1650gr için ne yorum yaptı peki doktorunuz

Bı arada banada oluyordu canım demir hapını sabah aç karni içiyordum ben ondan herhalde dedim şimdi yatmadan içiyorum bu sıralar olmuyor seninde demir hapindan olabilir mi acaba
Ben demir ilacını hap olarak değil de kaşık şurup olarak kullanıyorum canım . Bir de hep aynı saatte alıyorum. Bugün ayrı bir bulantı var anlayamadım ki

Gümüş kapak ve sağım makinesi almadım lazım olursa alayım almalı mıyım sizce
Gümüş kapak al canim hastanende süt sagma makinasi var mi bi sor ben ilkinde goturdum ama gerek olmadi megerse süt sagma makinasi vamriş zaten
Ay geçmiş olsun allah kolaylık versin. Ben işk çocuğumu tek büyüttüm ama bunda şanslıyım benimde karşı komşum büyütçek gibi duruyor bakalım
Ay benim komşumun 3 cocugu var en buyugu benden 3 4 yas kucuk hepsi göktuğ aşığı komşunun kocasına dedem dedem diyor cocuk kayinbabami oyle sevmez düşün babamin yoklugunu onunla kapatiyoruz adam saatlerce goktuga bakar eger o evdeyse benim oğluş eve gelmek istemiyor tüm haşerelikleri o ögretti ama dolap kurcalama vs birde hangi akrabalari gelse şu meşhur göktuğu bi getirinde sevelim diye cagiriyorlar

M Melekogretmencnn canım merhaba nasıl oldunuz rüyamda Zeynep Azrayı gördüm hastaneden çıkmıştınız bize fotograf atıyordun çok tatlıydı boncuk boncuk gözleri vardı
Slm cnm.hayir olsun inşallah daha çıkmadı hastaneden maalesef beni anne oteline aldılar 2 yada 3 saatte emziriyorum.masallah daha iyi solunumu vs ama guatr değeri yüksek çıkmış.b12 değeri düşük çıkmış .sarılık yüksekti biraz düşmüş şükür onlar endişelendiriyor beni.b12 fln bı şekilde hallolur ama guatr dan korkuyorum.insallah 2.kanda düşük çıkar. Bu arada kilosu da düşmüş 2800den 2500e düşmüş.masallah emmesi iyi ama cadının iki tane antibiyotik veriliyor.biri 7 biri 10 günlük.birini kestiler birine hala devam ediyorlar.elleri ayakları delik deşik oldu.pazartesi bakılacak bidaha enfeksiyona.Şükür solunum cihazından ciktik.oğlumda hasta oldu grip.kardeslerim var merkezde eşimle birlikte onlar bakıyorlar ona da sagolsunlar..resmen ikiye bölündüm.dun gündüz kizimlaydim.gece izin istedim oğlumun yanına geldim.birazdan gidicem kızımın yanına.benim dersen baş ağrım bı turlu geçmedi.kafamin sol yanından boynuma inen bı ağrı mahvedio.bogazim aciyor bende şifa kaptım sanırım bizde durumlar böyle.sordugun için tşk ederim Allah razı olsun canım

Bebişe sevindim canim rabbim şifasini versin insallah dikkat ette ilerlemesin hastakigin bebişe de geçer allah korusun ogluşunda hemen toparlar insallah evinize mutlu mesut dönersiniz

M Melekogretmencnn inşaAllah daha iyi olur canım kendine de dikkat et baş ağrısı boğaz stresten olmuş olabilirsin. Sen ne kadar iyi olursan Zeynep Azra ve oğlunda iyi olur. Dualarımız sizinle çok şükür emziriyorsun bak 1 kaşık süt diyordun yemene içmene kendine dikkat et lütfen. Toparlar Zeynep Azra ilk baş emmedi ya ondan da güçsüz kalmıştır. Bir doktoru dinledim anne sütü mucize diyor bebek için ne faydalıysa ne ihtiyaçsa her gün ayrı formül oluyor diyor sen de b12 için vs ne gerekiyorsa tüket

Bende bu gece rüyamda bebegimi dogurmuştum 3 saatte bir emzirmeyi unuyordum o da uyanmiyordu oglumla ilgilenme çabasindaydim sürekli şimdiden kafayi bozdum
Aynı rüyayı ben de gördüm bebek sürekli açmış emzirmemişim gibi panik oluyordum. Allah hayra yazsın bu gün de bölük pörçük uyudum vesveselendim eşim gece vardiyasındaydı tektim evde hamilelikten büyük ihtimalle normalde 4 sene tek başıma yaşadım korkmuyorum ama bu gün öyle oldu sanki eşim bana seslendi ben de gözümü açtım sonra eşim işte dedim tövbe estafirullah dedim yattım

Arkadaşlar bu arada ben bebeğime oda kuramadım kirada yerim müsait değil anne yanı park beşik aldım odamın şifonyerini bebeğe ayırdım emzirme koltuğu ya da sandalyesi istiyordum ama biraz pahalı geliyordu en son hepsiburadadan aldım orda yorum yok ama aynı ürün trendyolda 1. Sırada ve tükenmek üzere
Safir Sallanan Ahşap Berjer Koltuk Puf ve Minder Hediyeli 24FARKLI Renk Seçeneği Mevcuttur

Yaaaa ne güzel kaldı mı böyle komşular ya aman nazar değmesin hep böyle devam etsin o saf sevgi çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…