Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kıyamam miniğe sevilmez tabi öyle insan.Küçücük çocuk o ne verirse onu alır.Malesef bazısı baba bazısı anne tarafından sevgi veya manevi destek göremiyor.Ben de baba tarafını sevmem ve belli ederim her defasında.İnşallah çocuklarımız önce çekirdek ailesinde sonra da geniş ailede sevgiyle büyürler.Eşiniz için en iyisini yapmışsınız belki ufacık bir şey alır ama o çocuklar için çok değerli olur.Ben küçükken babamın babası diğer torununa harçlık verirdi bize vermezdi.Şimdi kendisini asla arayıp sormuyorum görünce elini öperim nasılsın der geçerim.Annemin de babası küçükken öldüğü için dede sevgisi göremedim.Ama ananem o kadar şefkatliydi ki tüm torunlarını çok severdi herkes için elinden geleni yapardı.Ananemi hasta zamanında banyo yaptırırdım yanında kalırdım tuvalete götürüp bezlerdim.Onu o kadar severdim.Bazıları da kendine yapıyor işte şimdi dedemi de kimse evinde istemiyor neydim değil ne olacağım demek lazım.

Sizin yaşadıklarınız benimki ile bire bir aynı. Bu kadar olur. Tek farkla ben babamın babasını artık görmeye bile gitmiyorum. Dedem değil babamın babası Ama eşimle birlikte şunu fark ettim sevgi göstermek öğrenilen bir şey, eşim yeğenlerini seviyor ama ailesinden görmediği için nasıl sevilir bilmiyordu bence. İnşallah bizim çocuklarımız sevgi dolu ve sevgisini doğru gösteren bireyler olurlar.

Eşiniz çok şanslı bence siz onu ne güzel teşvik ediyorsunuz.Böyle yapmanız kendi çocuğunuza da olumlu yansırAmiinnn

Ben de öyleyim, kız kardeşimin bir kızı var 3 yaşında, Allahım tezeee demesi yetiyor, dünyaları önüne seresim geliyor
Sıpa O da bunun çok farkında, birşey istediğinde ilk benden istiyor

Bebişe sevindim canim rabbim şifasini versin insallah dikkat ette ilerlemesin hastakigin bebişe de geçer allah korusun ogluşunda hemen toparlar insallah evinize mutlu mesut dönersiniz
İnşallah canım sağol
Çok şükür canım.inşallah sağolasın
Maşallah canım Zeynep Azra için çok sevindim. Oğluşunda hemen iyileşir umarım
İnşallah cnm sağolasin

Ayy kızlar bizim taraftanda oğlum ilk torundu eşimin ailesinden 2. Ama kız kardeşinin çocuğu vardı ve kız kardeşi ile kapı komşusuyduk, yeğenlerini bi gün görmemezlik etmzlerdi keza görümcemde sürekli annesindeydi ama kendi oğlum için aynı şeyi görmedim evet maddi olarak sonuna kadar destek oldu kv kp ama her şey maddiyat değil sonuçta. Benim tarafta abartılı seviyor her gün görüntülü aramalar video istemeler, sabah bi video foto atmasam grubuna hepsi sorar Alpiş nerde diye. Ay bi de diğer görümcem demez mi ben hala olmak istemiyorum teyze olmak istiyorum diye halalar genelde daha uzak durur ya pekte sevilmezler ( kendi halalarına karşı da öyleler ) bende tamam sen teyze ol diyordum ama bir gün özel olarak oğlumu arayıp sormuşluğu foto video istediği yoktur. Doğum gününde bile kardeşlerim hediye yollayınca kv arayıp sende al dedi yani kusura bakma da halalığın hakkını veriyorsun velhasıl anne tarafı bambaşka

Kızlar Ankara da olup özelde tavsiye edebileceğiniz doktor var mı riskli gebelik takibi için? Bir arkadaşıma lazım oldu geçenlerde yazmıştınız sanki ama kim ne yazmıştı aklımda kalmamış

Herkes kayın aileden dertli sanırım kızlar. Oğlum 2 buçuk yaşında, kayın ailem sadece doğumda çeyrek altın getirdiler. Onun haricinde 2 buçuk yıldır ne bir harçlık, ne oyuncak, ne kıyafet. Hiçbir şeylerini görmedik. Oğlumun eline 5 lira çıkarıp vermediler. Yeni doğumda bakalım ne olacak.

Kızlar Ankara da olup özelde tavsiye edebileceğiniz doktor var mı riskli gebelik takibi için? Bir arkadaşıma lazım oldu geçenlerde yazmıştınız sanki ama kim ne yazmıştı aklımda kalmamış
Profesör dr Ali Ergün hoca var perinatolog. Maidan da kliniği. İnternetteki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz. Ben detaylı ultrasonu ona yaptırdım. Raporda adını gören drlerin hepsi Ali hocaya mı gidiyorsunuz duayen diye övdüler. Bana da doktor olan kuzenim önermişti.

Instagramını da ekleyeyim.
https://www.instagram.com/profdraliergun?igsh=MW1qbnY0a2t5enp3ZQ==

Kızlar bir şey soracağım. Ben muhtemelen tıbbi gereklilikle sezeryan olacağım. Çünkü bebeğin kafası büyük. Benim boyum kısa. Ama önce vajinal denenip sorun çıkarsa sezeryana geçiş de yapılabilir. Doktorumla kararlaştırmadan önce birkaç sorum var, belki bilen çıkar. Şimdi ben lohusalık sonrası havuz ve aktif spora başlamayı planlıyorum. Sezeryan doğumdan ortalama ne kadar sonra koşu bandı, eliptik, bisiklet ve pilatese başlanabilir? Vajinal doğumdan çekinmemin sebeplerinden biri de açıkçası epizyo falan. Cinselliğin etkilenmesini istemiyorum. Vajinalden sonra eskisi gibi devam eder mi?

Kızlar doğumdan sonra duphalac şurup içmeye başlayın. Eğer kabız olursanız anal fissür oluşuyor ve acayip acılı bir şey. Sanki binlerce cam makatınızı kesiyor gibi oluyor.

Kizlar hastane cantasina bebek icin kac takim koydunuz 4 yetersiz mi bazilari yetmedi demis dogum yapanlardan

Kizlar hastane cantasina bebek icin kac takim koydunuz 4 yetersiz mi bazilari yetmedi demis dogum yapanlardan
Benim 10'lu hastane çıkışı 2 takım eder biri tulumu, biri alt üst. 2 tane 5'li hastane çıkışı var. 2 de süslü tulum, eldiven, şapka seti yaptırdım. Toplam 6 ediyor gibi. Kullanmazsak hurcun içinde temiz kalır zaten eve getiririz diye düşündüm hepsini koyacağım o nedenle. Bence gayet 4 de yeter ama. Süslü takımlarını ben sırf foto çekilsin diye götürüyorum yoksa 4 kafi gibi.

Benim suslu ile 5 ediyor bir tane daha koyayim bez kac tane koydun

Bebeler eskisi gibi kirli çıkmıyor ak pak çıkıyorlar miss gibi, 1 gece kalınırsa ve kaka falan taşmazsa 1 takım yeter bile. Bende 10 lu hastane çıkışını koyacağım 1 tulum bi alt üst takım oluyor bi de isimli tulumunu koyarım bunu taburcu olunca eve gelirken giydiririm böylece 3 takım olacak. Herkesin deneyimi farklıdır ama bence yeter 3 4 takım, bi de önlük ya da ağız mendilini sürekli önünde olursa gazını alırken üstü kirlenmemiş olur

Benim suslu ile 5 ediyor bir tane daha koyayim bez kac tane koydun
Süslüleri saymamak lazım evet benim de 4 sizin gibi işte. 25 tane koyduk valizin içine ama bazen 70'li bez paketini götürmeyi düşünüyorum. Günde 7-8 kez degişiliyor dediler bana. Bir de ben bir tane peluş kalın battaniye, bir tane çift katlı müslin battaniye, bir tane kundak, bir de hastane setinin içindeki penye battaniyeyi götürmeyi düşünüyorum. Bir yandan çok geliyor, bir yandan gerekli. Bir türlü çözemedim.

Battaniyr konusu bende abarttim gibi bir orgu 2 penye iki muslin var pelus tulumu koysam mi diye dusunuyorum ama gereksiz biliyorum bende 20 tane koydum bez yeter heralde bir islak mendil birde pamuk suyunu en kaynatip sogutup koyucam cantaya

10lu hastane çıkışı ile bende 5 takım koydum. 2 tulumlu 2 alt üst takım. Bir kaç tane zıbın uzun ve kısa kollu. 2 penye battaniye, 2 müslin örtü, bir kalın battaniye. 12 tane bez, pişik kremi. Bi tane dış giyim tulumu. 2 önlük 4 çorap 2 eldiven, saymadığım ağız mendili. Kendime de 2 alt üst pijama 2 gecelik, saç havlusu vücut havlusu. Terlik, lohusa pedi, kişisel eşyalar. Küçük valize de sığmadılar. 2 çanta yapacağım gibi. Ama artık içim rahat eksik gedik de olsa bi çanta hazır.

Evt cok guzel kapsamli hazirlamissin kendim icin iki tane alt ust birde gecelik koydum birde cekim icin beyaz logusa setim var havlu da koydum bakim malzemelerini en son koyarim dedim ,tulum bende ekleyeyim kis ayi soguk olur once pelus sonra battaniye sarariz cok soguk olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…