Maşallah canım Zeynep Azra için çok sevindim. Oğluşunda hemen iyileşir umarımSlm cnm.hayir olsun inşallahdaha çıkmadı hastaneden maalesef beni anne oteline aldılar 2 yada 3 saatte emziriyorum.masallah daha iyi solunumu vs ama guatr değeri yüksek çıkmış.b12 değeri düşük çıkmış .sarılık yüksekti biraz düşmüş şükür onlar endişelendiriyor beni.b12 fln bı şekilde hallolur ama guatr dan korkuyorum.insallah 2.kanda düşük çıkar. Bu arada kilosu da düşmüş 2800den 2500e düşmüş.masallah emmesi iyi ama cadının iki tane antibiyotik veriliyor.biri 7 biri 10 günlük.birini kestiler birine hala devam ediyorlar.elleri ayakları delik deşik oldu.pazartesi bakılacak bidaha enfeksiyona.Şükür solunum cihazından ciktik.oğlumda hasta oldu grip.kardeslerim var merkezde eşimle birlikte onlar bakıyorlar ona da sagolsunlar..resmen ikiye bölündüm.dun gündüz kizimlaydim.gece izin istedim oğlumun yanına geldim.birazdan gidicem kızımın yanına.benim dersen baş ağrım bı turlu geçmedi.kafamin sol yanından boynuma inen bı ağrı mahvedio.bogazim aciyor bende şifa kaptım sanırım bizde durumlar böyle.sordugun için tşk ederim Allah razı olsun canım
Senin kv furumlarini merak ediyorum ben. Cok rahatsiz oldum çünkü. En son neye karar verdi gelecek mi. Yaninda cocuk olacak mi? Vs?Aynı rüyayı ben de gördüm bebek sürekli açmış emzirmemişim gibi panik oluyordum. Allah hayra yazsın bu gün de bölük pörçük uyudum vesveselendim eşim gece vardiyasındaydı tektim evde hamilelikten büyük ihtimalle normalde 4 sene tek başıma yaşadım korkmuyorum ama bu gün öyle oldu sanki eşim bana seslendi ben de gözümü açtım sonra eşim işte dedim tövbe estafirullah dedim yattım
Ayy o bana lohusayken olmuştu esim katalog cekimine gidiyordu mobilyaci katalog yaptiriyordu gece geldi yanima yatti gördüm icerden bana sesleniyor kalkamiyorum en son farkedip felak nas okudum sonra uyandim esime diyorum beni neden cagiriyorsun ne cagirmasi diyorAynı rüyayı ben de gördüm bebek sürekli açmış emzirmemişim gibi panik oluyordum. Allah hayra yazsın bu gün de bölük pörçük uyudum vesveselendim eşim gece vardiyasındaydı tektim evde hamilelikten büyük ihtimalle normalde 4 sene tek başıma yaşadım korkmuyorum ama bu gün öyle oldu sanki eşim bana seslendi ben de gözümü açtım sonra eşim işte dedim tövbe estafirullah dedim yattım
UmarimYaaaa ne güzelkaldı mı böyle komşular ya aman nazar değmesin hep böyle devam etsin o saf sevgi çok güzel
Ay evt ben takip ediyorum araligi hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun bizdende aralikta dogum yapanlar olucaktir illa mesela ben ama ocak olsun istiyorum yil sonu bebesi olsun istemiyorum ama bakkalim nasip saglikli olsunlardaAralık annelerin de herkes doğurdu neredeyse çok az kişi kaldı benim Aralık sonu bakalım nolucak Ocak ayına sarkar mı
Hafif sıyırmalar bnde de varKızlar selam bişey soracağım size. Ben böyle salak gibi bişey oldumherşeyi unutuyorum dikkatim inanılmaz dağınık. Söylediğimi unutup bida anlatıyorum, söyleneni unutuyorum yoo anlatmadınız ki falan diyorum herkese. IQ um düştü resmen. Sizde de var mı böyle şeyler yoksa beynim mi küçüldü
Valla ağladım baya üzüldüm eşim de üzüldü sonra anne öyle geleceksen gelme demiş bilmiyorum kadınla en son konuştuk nasılsın iyi misin vs nasıl geleceksin diye sormadım o da mevzu açmadı görümcem var eşi kanser tedavisi görüyor üzülme hallederiz dedi kaynım annesini göndermek istemiyordu hamileliğin başında ablamı ikna edin dedi kadın sürekli eşiyle ilgileniyor bakalım ne olacakSenin kv furumlarini merak ediyorum ben. Cok rahatsiz oldum çünkü. En son neye karar verdi gelecek mi. Yaninda cocuk olacak mi? Vs?
Alıp veremedikleri ne ki insan muhtaç değil ama maksat gönül almak benim sağ olsun velilerim neler yaptı öğrencilerim bile bebişe hediyeler getirdilerAyy o bana lohusayken olmuştu esim katalog cekimine gidiyordu mobilyaci katalog yaptiriyordu gece geldi yanima yatti gördüm icerden bana sesleniyor kalkamiyorum en son farkedip felak nas okudum sonra uyandim esime diyorum beni neden cagiriyorsun ne cagirmasi diyor
Umarimama çok düşkünler her bayram kiyafet alirlar yelekler şapkalara örer hacca gittiler bi valiz oyuncakla geldiler sagolsunlar kv 2 sokak yanda oturuyor 1 çorabi bile yok kayinbabam desen ayni
Allah hayırlısını versin sağlıkla gelsinlerAralık annelerin de herkes doğurdu neredeyse çok az kişi kaldı benim Aralık sonu bakalım nolucak Ocak ayına sarkar mı
Ben de dün gece gördüm. Çıplak bana vermişler annenin giydirmesi lazımmışAynı rüyayı ben de gördüm bebek sürekli açmış emzirmemişim gibi panik oluyordum. Allah hayra yazsın bu gün de bölük pörçük uyudum vesveselendim eşim gece vardiyasındaydı tektim evde hamilelikten büyük ihtimalle normalde 4 sene tek başıma yaşadım korkmuyorum ama bu gün öyle oldu sanki eşim bana seslendi ben de gözümü açtım sonra eşim işte dedim tövbe estafirullah dedim yattım
Bende öyleyim merak etme benim zaten dikkat eksikliğim varKızlar selam bişey soracağım size. Ben böyle salak gibi bişey oldumherşeyi unutuyorum dikkatim inanılmaz dağınık. Söylediğimi unutup bida anlatıyorum, söyleneni unutuyorum yoo anlatmadınız ki falan diyorum herkese. IQ um düştü resmen. Sizde de var mı böyle şeyler yoksa beynim mi küçüldü
Ciddi miain ya ne güzel resmen torun yerine koymuşlar maşallahAyy o bana lohusayken olmuştu esim katalog cekimine gidiyordu mobilyaci katalog yaptiriyordu gece geldi yanima yatti gördüm icerden bana sesleniyor kalkamiyorum en son farkedip felak nas okudum sonra uyandim esime diyorum beni neden cagiriyorsun ne cagirmasi diyor
Umarimama çok düşkünler her bayram kiyafet alirlar yelekler şapkalara örer hacca gittiler bi valiz oyuncakla geldiler sagolsunlar kv 2 sokak yanda oturuyor 1 çorabi bile yok kayinbabam desen ayni
Alıp veremedikleri şeyler bile olsa insan gelinini oğlunu bir kenara bırakır torunu için heves eder. Ben bebeği olan birini görünce hele de kızsa uzak yakın arkadaşım fark etmez bir anda yakınlaşıyordum, muhakkak içimden hediye almak gelirdi. Bir de torunum olacak ya da yeğenim neler neler almak isterim Allah imkan verirse.Alıp veremedikleri ne ki insan muhtaç değil ama maksat gönül almak benim sağ olsun velilerim neler yaptı öğrencilerim bile bebişe hediyeler getirdiler
Şimdilerde bile böyle komşuların olmasına şaşırdım. Ben küçükken ev sahibimiz benim için öyleydi, herkes dedem babaannem sanardi, öyle de hitap ederdim. Annemle babaannem bir gün küsmüş, babaannem kapiyi çalıp beni almış annemden sevmek için. Sen ayrısın o ayrı demiş kadın anneme. O yüzden böyle komşular insanlar varken gelinine kızıp küsüp sevmeyip, torununu sevmeyen insanlardan hiç hoşlanmıyorum.Ayy o bana lohusayken olmuştu esim katalog cekimine gidiyordu mobilyaci katalog yaptiriyordu gece geldi yanima yatti gördüm icerden bana sesleniyor kalkamiyorum en son farkedip felak nas okudum sonra uyandim esime diyorum beni neden cagiriyorsun ne cagirmasi diyor
Aşiri düşüncesizler eltim kocaman bir bohça yapmiş künye almiş gözlerine soktu resmen ama tam olarak mal gibiler ihtiyacim yok cok sukur ileride torunlari da onlara öyle deger verecek beni ilgilendirmiyor o yüzdenAlıp veremedikleri ne ki insan muhtaç değil ama maksat gönül almak benim sağ olsun velilerim neler yaptı öğrencilerim bile bebişe hediyeler getirdiler
Yok daha iste ilkini nisanda evlendirecek beni de evin bir cocugu olarak gordukleri icin sagolsunlarCiddi miain ya ne güzel resmen torun yerine koymuşlar maşallahkendi çocuklarından torunları var mı hiç
Benim kv kp çok soguklar gecen e bebeğe gittik küçük bi tren almis oglum eline kp yanimizda dede bak dede bak diyor hiç orali olmuyor şok oldum benim babam 18 torununa yığınla alişveriş yapardı ki bizde öz üvey karisigiz kimseyi ayirmazdi rahmetli esim aldi o treni eve gelince eşime dedim ki senin baban size boyle babalik yaptiysa ben sizin adiniza gercekten çok üzüldüm dedim o an eşime üzüldum gercekten ben zaten cocuguma dünyalari vermeye calisiyorum elimden geldigince ben 9. Cocugum mesela evin en kucuguyum bi dedigim iki edilmezdi babam deli olurdu cocuk coluğa hayretler icinde kaliyorum bazen bunlarin karşisindaŞimdilerde bile böyle komşuların olmasına şaşırdım. Ben küçükken ev sahibimiz benim için öyleydi, herkes dedem babaannem sanardi, öyle de hitap ederdim. Annemle babaannem bir gün küsmüş, babaannem kapiyi çalıp beni almış annemden sevmek için. Sen ayrısın o ayrı demiş kadın anneme. O yüzden böyle komşular insanlar varken gelinine kızıp küsüp sevmeyip, torununu sevmeyen insanlardan hiç hoşlanmıyorum.
Benimkiler de öyle ve esim benim ailemi abartılı sevgi dolu buluyor. Onların ilk torun kendi evlerinde doğmuş üstelik, eltim onlarla birlikte yaşamış uzun süre. Ben ailemin hevesine normal, ilk torunları olacak dedikçe eşim diyor ki bizim de oldu da bu kadar abartmadık. Halbuki insan yeni bebek neşesini abartmalı biraz bence. Kv oturuyor, küçük torunu şu an 8 9 yasinda beni hiç sevmiyor, yok bana sarilmiyor diye sızlanıyor. Kendisinin çocuğa özel bir çikolata verdiğine(bayramda bile) şahit olmadım, ayrıca geçen çocuğa sordu beni seviyor musun diye. Çocuk sevmiyorum dedi 3 kez. Sonra bir de küstü çocuğa. Kahvaltı hazırlamış, çocuk yemiyor, dönmüş bana diyor ki seninki de böyle olmasın düzgün alıştır döverim yoksa. Aradan biraz zaman geçti yaramaz dedi işte kendi torununa. Cocugun tek yaptığı konuşmak, inşallah seninki çekmez ona dedi. Ben de neresi yaramaz, cekecekse çeksin dedim. Sizinkilerden pek farklı değiller anlayacağınız benim kayın aile de. Ama ben cocuguma böyle sözler söyletmem, eltim iyi dayandı bence.Benim kv kp çok soguklar gecen e bebeğe gittik küçük bi tren almis oglum eline kp yanimizda dede bak dede bak diyor hiç orali olmuyor şok oldum benim babam 18 torununa yığınla alişveriş yapardı ki bizde öz üvey karisigiz kimseyi ayirmazdi rahmetli esim aldi o treni eve gelince eşime dedim ki senin baban size boyle babalik yaptiysa ben sizin adiniza gercekten çok üzüldüm dedim o an eşime üzüldum gercekten ben zaten cocuguma dünyalari vermeye calisiyorum elimden geldigince ben 9. Cocugum mesela evin en kucuguyum bi dedigim iki edilmezdi babam deli olurdu cocuk coluğa hayretler icinde kaliyorum bazen bunlarin karşisinda
Benim kayınpederimde çocuklarına çok iyi babalık yapmamış. Ama şimdi torunları için ölüyor. 6 torunu var diğer çocuklarından hepsine canını verir. Şimdi eşimle telefonda konuşurken nasıl olduğunu bile sormaz beni ve bebeği soruyor. Torunlar yumuşatmış bizimkini.Benim kv kp çok soguklar gecen e bebeğe gittik küçük bi tren almis oglum eline kp yanimizda dede bak dede bak diyor hiç orali olmuyor şok oldum benim babam 18 torununa yığınla alişveriş yapardı ki bizde öz üvey karisigiz kimseyi ayirmazdi rahmetli esim aldi o treni eve gelince eşime dedim ki senin baban size boyle babalik yaptiysa ben sizin adiniza gercekten çok üzüldüm dedim o an eşime üzüldum gercekten ben zaten cocuguma dünyalari vermeye calisiyorum elimden geldigince ben 9. Cocugum mesela evin en kucuguyum bi dedigim iki edilmezdi babam deli olurdu cocuk coluğa hayretler icinde kaliyorum bazen bunlarin karşisinda
Döverim nedir ne biçim konusuyor.Çocuklar sevildiğini hissediyordur.Demek kv çocuğa sevgi ilgi göstermedi çocuk da onu sevmiyor.Eltiniz çok sabırlıymış.Bir de bu konuşmalar esnasında çocuk da yanınızdaysa yuh artık diyorum kv şaka gibiBenimkiler de öyle ve esim benim ailemi abartılı sevgi dolu buluyor. Onların ilk torun kendi evlerinde doğmuş üstelik, eltim onlarla birlikte yaşamış uzun süre. Ben ailemin hevesine normal, ilk torunları olacak dedikçe eşim diyor ki bizim de oldu da bu kadar abartmadık. Halbuki insan yeni bebek neşesini abartmalı biraz bence. Kv oturuyor, küçük torunu şu an 8 9 yasinda beni hiç sevmiyor, yok bana sarilmiyor diye sızlanıyor. Kendisinin çocuğa özel bir çikolata verdiğine(bayramda bile) şahit olmadım, ayrıca geçen çocuğa sordu beni seviyor musun diye. Çocuk sevmiyorum dedi 3 kez. Sonra bir de küstü çocuğa. Kahvaltı hazırlamış, çocuk yemiyor, dönmüş bana diyor ki seninki de böyle olmasın düzgün alıştır döverim yoksa. Aradan biraz zaman geçti yaramaz dedi işte kendi torununa. Cocugun tek yaptığı konuşmak, inşallah seninki çekmez ona dedi. Ben de neresi yaramaz, cekecekse çeksin dedim. Sizinkilerden pek farklı değiller anlayacağınız benim kayın aile de. Ama ben cocuguma böyle sözler söyletmem, eltim iyi dayandı bence.
Tam bu konuşmalardan sonra seni sevmiyorum dedi çocuk. Çocuk daha dün ailelerine katildim beni bile seviyor, otursun düşünsün neden onu sevmiyor? Ben eşimi bile yeğenlerine yeterli yakınlıkta bulmadığım için defalarca uyardım, daha iyi bir amca ol diye. Sayemde doğum günlerini ve özel anlarını atlamıyor, hediye alıyor şimdilerde. Ben kendi baba tarafımdan sevgi görmediğim için çocuğumu tek taraflı sevgi ile büyütmek istemezdim ama öyle olacak gibi. Eşime de belki kendim baba tarafı sevgisi görmediğim için daha iyi bir amca olması yönünde sürekli hatırlatmalar yapıyorum. Ama cocugum benimle aynı kaderi yaşayacak gibi, saçma ama buna üzülüyorum şu an yazarken bile. Her şey iki taraflı daha güzel oluyor bence.Döverim nedir ne biçim konusuyor.Çocuklar sevildiğini hissediyordur.Demek kv çocuğa sevgi ilgi göstermedi çocuk da onu sevmiyor.Eltiniz çok sabırlıymış.Bir de bu konuşmalar esnasında çocuk da yanınızdaysa yuh artık diyorum kv şaka gibi