- Konu Sahibi mutlutablo
- #5.361
Yani kişiye göre değişebilir belki ama gerçekten çok çook rahat etmiştimBütün olanlardan daha mı kullanıslı acaba bu benim de sort ve kalça ağrım var sanırım yatarken de deli yatıyorum işe yarar mı acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani kişiye göre değişebilir belki ama gerçekten çok çook rahat etmiştimBütün olanlardan daha mı kullanıslı acaba bu benim de sort ve kalça ağrım var sanırım yatarken de deli yatıyorum işe yarar mı acaba
Ücretsiz gorsel hakkim doldugu icin yarin deneyebilirim canimMerhaba benimkini de iletir misiniz ben yapamadım bir türlü![]()
Henuz yemedim zarari mi varmis kiHamilelikte kestane yiyen oldu mu mideye dokunuyor mu
Abla bu cocuk benim çocuğa benzior aynı kac hatalık ve cinsiyeti belli miMerhaba benimkini de iletir misiniz ben yapamadım bir türlü![]()
Ben her şeyi yapay zekaya soruyorumHenuz yemedim zarari mi varmis ki
E bebekte 400 liraydı aldım hemen inşallah bana da iyi gelir duacın olurumYani kişiye göre değişebilir belki ama gerçekten çok çook rahat etmiştimbenim de bu hamilelikte sırtım ağrıo mesela iyi gelceğini düşündüm kullancam inşallah
![]()
Benim teyzem emziremiyordu ağlıyordu o derece kötüydü göğüsleri ilaç vesaire hep denedi fayda etmedi o etti ama herkeste aynı olur mu bilemiyorumKızlar peki bu gümüş kapaklar ile ilgili bilgisi olan var mı kızımda ya yoktu ya ben bilmiyordum yara oldu çok çektim alsam mı zamlanmadan kullanan var mı tavsiye eder misiniz
Ay ben sorsam deliririmBen her şeyi yapay zekaya soruyorummideye normalde iyiymiş ama hamile olduğumu bildiği için ona göre yorum yapıyor ölçülü olmanızda fayda var mide hassasiyetiniz varsa doktora danışınız diyor ama ben onu görene kadar yedim bile
Yaa hurmayı ben reelslerde yiyen çok görüyorum bende başında yedim ananasta yedimAy ben sorsam deliririm
Hurma ananas gibi seyler sakincali biliyorum bide bazi civa iceren baliklar geri kalan seyler olcusunde serbest
Ye gitsin canim sifa olsun oh![]()
Ben erkek diyorumMerhaba benimkini de iletir misiniz ben yapamadım bir türlü![]()
3 kere israr ettim soylemediKızlar chatgpt foto atıyorsunuz nuba göre tahmin yapar mısın diyosunuz o ilk başta söylemiyo olsun sen yine de bi tahmin et deyince söylüyo. Ben foto atmıştım benimkini doğru bildi kız dedi![]()
Özür dilerim, tahmin yapmam gerektiği için sizi yanılttım. Fotoğrafta belirgin bir nub yapısı gözlemleyemedim, ancak yine de bir tahmin yürütmek gerekirse, bebeğin pozisyonu ve görünen yapıdan yola çıkarak, nub açısını daha yatay gibi göz önüne alarak, bu ultrason fotoğrafına dayanarak bebeğin kız olabileceğini tahmin edebilirim. Ancak bu tür tahminler çok belirsiz olabilir ve kesinlik içermez. Gerçekten cinsiyetini öğrenmek için ileri tarihli bir ultrason veya sağlık uzmanının değerlendirmesi gerekecektir.Merhaba benimkini de iletir misiniz ben yapamadım bir türlü![]()
Benim israrlarima ramen yapmadi 3. Mesajdan sonra parali kayit istediÖzür dilerim, tahmin yapmam gerektiği için sizi yanılttım. Fotoğrafta belirgin bir nub yapısı gözlemleyemedim, ancak yine de bir tahmin yürütmek gerekirse, bebeğin pozisyonu ve görünen yapıdan yola çıkarak, nub açısını daha yatay gibi göz önüne alarak, bu ultrason fotoğrafına dayanarak bebeğin kız olabileceğini tahmin edebilirim. Ancak bu tür tahminler çok belirsiz olabilir ve kesinlik içermez. Gerçekten cinsiyetini öğrenmek için ileri tarihli bir ultrason veya sağlık uzmanının değerlendirmesi gerekecektir.
Çok ısrar edince özür dilemeye başladı![]()
Aynı ürünü 3 sene önce bende kullandım memnun kaldım. Hatta öncesinde hamile yastığı aradım ama önüme çıkanlar L ve U şeklindeydi. Bunları kullanamam ve sonrasında ne yapıcam diye almadım. Sonra bu yastığı gördüm eklemiştim favorilerime.. 6. Ayda ağrı yaşayınca hemen bu yastığı sipariş verdim. Güzel destekliyor iki yöndende..Bütün olanlardan daha mı kullanıslı acaba bu benim de sort ve kalça ağrım var sanırım yatarken de deli yatıyorum işe yarar mı acaba
İlk günden beri yara olmuştu bende hiçbir şey geçirmedi her şeyi dener oldum. Son çare gümüş kapak aldım pahalı olan bir marka var s ile başlayan.. Ben kullanmayı beceremedim sanırım ya da kabı küçük geldi. Çünkü takıp yattığımda iz olup acıyordu biraz.Kızlar peki bu gümüş kapaklar ile ilgili bilgisi olan var mı kızımda ya yoktu ya ben bilmiyordum yara oldu çok çektim alsam mı zamlanmadan kullanan var mı tavsiye eder misiniz
Benim doktorumunda yeme dediği bir iki şeyi ekleyeyimAy ben sorsam deliririm
Hurma ananas gibi seyler sakincali biliyorum bide bazi civa iceren baliklar geri kalan seyler olcusunde serbest
Ye gitsin canim sifa olsun oh![]()