• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
16. Haftada da üçlü tarama yapılıyor sanırım ondan demiştir. Beni iki haftada bir çağırıyor bir problemim yok şu an öyle düşünme 19-20 de de detaylı yapılıyor hiç kurt düşürme içine zaten birşey olunca pat pat hiç acımadan söylüyorlar
Evet haklısınız belki testlerden dolayıdır biraz im rahatladı inşallah sorunsuz kucağımıza alalım hepimiz

Banada bakin kizlar erkekmi kizmi sizce yaa asiri merak icindeym 🥹 kizlarda nub yanilabiliyor galiba

Yandan goruntu popo kismi

Eklentiler

• IMG_20241213_203543.webp
    IMG_20241213_203543.webp
    18 KB · Görüntüleme: 85
Bana erkek gibi geldi 🥰
Kontrolümden önce hep cinsiyet tespit videoları izledim bu işi çözdüm diyerek gittim ama kendi bebişimin görüntüsünde aklım durdu sanki hiçbir şeye benzetemedim 😂😂
Bende erkeğe benzettim Dr bakınca sağlıklı ve hayırlı olsunlar önemli olan o

Kızlar chatgpt foto atıyorsunuz nuba göre tahmin yapar mısın diyosunuz o ilk başta söylemiyo olsun sen yine de bi tahmin et deyince söylüyo. Ben foto atmıştım benimkini doğru bildi kız dedi 😀

Kizlar nasilsiniz 🥰 bugun eski hamile eşyalarımı ayırıodumda hamile yastığım çıktı karşıma, belime sırtıma çok iyi geliodu hemen kullanmaya başlicam. Size de tavsiye etmek istedim. Eskiden paylaşıoduk ürün, şimdi yasak mı bilmiyorum ama görselini ekliyim dedim çok büyükler saçma bi yer kaplıo, hamile yastığı işe yaramaz gereksiz diodum ama hayatımı kurtaran bi üründü 🤗

Eklentiler

• IMG_9087.webp
    IMG_9087.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar chatgpt foto atıyorsunuz nuba göre tahmin yapar mısın diyosunuz o ilk başta söylemiyo olsun sen yine de bi tahmin et deyince söylüyo. Ben foto atmıştım benimkini doğru bildi kız dedi 😀
Aynısını yaptım 😀
Dedigini atiyorum

Görsel üzerinden net bir tahmin yapmak zordur, ancak "Nub Teorisi"ne göre genital çıkıntının omurgaya paralel olması genellikle kız, yukarı açılı olması ise erkek olarak yorumlanır. Görüntüdeki açı çok net değil, ancak çıkıntı omurgaya daha paralel görünüyor gibi. Bu durumda kız olabileceği tahmin edilebilir.

Yine de bunun sadece eğlenceli bir tahmin olduğunu ve kesinlik içermediğini unutma. Doğru bilgi için doktorunuza danışmanızı öneririm.

Ay cok eglenceli😀

Kizlar nasilsiniz 🥰 bugun eski hamile eşyalarımı ayırıodumda hamile yastığım çıktı karşıma, belime sırtıma çok iyi geliodu hemen kullanmaya başlicam. Size de tavsiye etmek istedim. Eskiden paylaşıoduk ürün, şimdi yasak mı bilmiyorum ama görselini ekliyim dedim çok büyükler saçma bi yer kaplıo, hamile yastığı işe yaramaz gereksiz diodum ama hayatımı kurtaran bi üründü 🤗
En güzeli bence de bu 😀

Kızlar bende 14.4 oldum . Salı kontrol vardı hersey yolunda ama kasıklarım yürürken sanki 9 aylık gibi ağrı yapıyor .Doktor normal dedi ama daha önce hamileliklerimde hiç olmadı . Haftaya tekrar gel dedi . Sorun mu var dedim yok 16 haftalıkken görüyorum dedi sonra 19 da geleceksin dedi . İçime kuşku düştü . Umarım sıkıntı yoktur
14 haftalıkken doktor mu çağırmıştı? Benim doktorum 12 ye denk gelen hafta ve 16 ya denk gelen haftada çağırdı. İlk hamileliğimde de aynı haftalara denk çağırmıştı. Normal bence hiç düşünme sorun mu var diye.. 16. Haftadan extra bir şey oluyormuydu hatırlamıyorum ama detaylı ultrasyon içinde öneride bulunucak.

Aynısını yaptım 😀
Dedigini atiyorum

Görsel üzerinden net bir tahmin yapmak zordur, ancak "Nub Teorisi"ne göre genital çıkıntının omurgaya paralel olması genellikle kız, yukarı açılı olması ise erkek olarak yorumlanır. Görüntüdeki açı çok net değil, ancak çıkıntı omurgaya daha paralel görünüyor gibi. Bu durumda kız olabileceği tahmin edilebilir.

Yine de bunun sadece eğlenceli bir tahmin olduğunu ve kesinlik içermediğini unutma. Doğru bilgi için doktorunuza danışmanızı öneririm.

Ay cok eglenceli😀
Evet benimde böyle demişti. Kesin olmasa bile insan merak ediyo yapıyo yine de 😀😀😀

Aynısını yaptım 😀
Dedigini atiyorum

Ay cok eglenceli😀
Merhaba benimkini de iletir misiniz ben yapamadım bir türlü🤣

Eklentiler

• 9D9F35E2-B872-4A72-A85D-3AA594DFE6BA.webp
    9D9F35E2-B872-4A72-A85D-3AA594DFE6BA.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 67
Bütün olanlardan daha mı kullanıslı acaba bu benim de sort ve kalça ağrım var sanırım yatarken de deli yatıyorum işe yarar mı acaba

Back
X