Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yokkk öyle de içiliyor bir kaç yorum önce de anlatmistim, aynı ilaç hem ağızdan hem vajinal alınıyor ağızdan alınca bana dokunuyor mesela mide ağrısı yanması yapıyor aşırı derecede halsizlikte baş ağrısı da yapıyor, ben doktora sordum vajinal devam et dedi doktorun tercihine senin vucudunun tepkisine bağlı, ben çok uzun süre ve fazla kullandım bunu geçen sene iki gebelik geçirmiştim problemliydi o yüzden iğne, fitil, serum, ağızdan hep kullandım, etkisini tepkisini vücudunda biliyorum, direkt yazınca söyledim yani, sen de danisabilirsin
Benim doktorum da direk fetal dna yaptırmamı önerdi hem daha önceki geçmişimden dolayı hemde yaştan dolayı öyle istedi. Bende zaten düşünüyordum 10+2 de verdim kanımı ben geçen cumartesi 8/9 günde çıkacak dediler. 14 bin tl tuttu
Vallahi ben en basindan beri agizdan aliyorum. Vajinal hic beceremedim ilk etapta yanetkileri cok oldu uyku hali halsizlik gibi. Ama suan bunyem alisti hic uyku yapmiyor yaptigi gunler iyiymis diyorum mis gibi uyuyordum sarhos gibi ama tabi doktorum bana agizdanda alabilirsin diye belirtmisti. Cunku bazi durumlarda vajinal almak daha etkili olabiliyormus kanama alanina gore. Sizde doktorunuzun size onerdigi sekilde hareket edebilirsiniz.
Geçen hafta cumartesi verdim 8/9 gün dediler valla ben pazartesi Salı bekliyordum bugün şak diye yolladılar inan bende bilmiyorum nasıl dayanacağım ben pazartesi öğrensem öyle böyle geçer diyordum daha cumartesi