Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bence bez az gelebilir. İlk doğduklarında sık kaka yapiyorlar. Ben 16 tane koydum yanıma.
Gümüş kapak ve sağım makinesi almadım lazım olursa alayım almalı mıyım sizce
Eğer yakininizda kolay satinalabileceginiz bir yerde varsa hiç almanıza ve hastane çantanıza koymaniza gerek yok. Ben ilk bebeğimde ne sağım makinesi ne gümüş kapak almıştım. Sonradan ihtiyaç olunca birini gönderip aldırmıştım. Zaten hastanede sağım makinesi veriyorlar eğer gerekirse. (Özelde doğum yapmıştım sarılıktan yatarken bana vermişlerdi)

Kızlar hurma yemeye ne zaman başlamak lazım?
Youtube da izlediğim bi video da 36.haftadan itibaren günde 5 tane diyordu ve en az 3 lt su, bunu sütün çabucak gelmesi için demişti
Benim bebiş dünden beri çok fazla hereket etmedi gibi ya bana mi öyle geliyor acaba kızlar
Benimde öyle hareketi var ama yavaşlamış elimi koyduğumda hareket ediyor ama o yüzden içim rahat

Evet canım arada kıpırtı var ama aşırı değil büyüdükleri icinmi acaba kahve çikolata falanda yedim

Evet canım arada kıpırtı var ama aşırı değil büyüdükleri icinmi acaba kahve çikolata falanda yedim
Ewt canım doktor bugun dedi artık kıpırtı şeklinde olur çok büyük hareketleri zor olur dedi ama minik minikde yapıyosa endişelenmeye gerek yokmuş

Kızlar selam 34+1 olduk , dün gece inanılmaz kusma ve ishal yaşadım sabahında da çok az pembe leke gelmişti bu tarz leke gelen oldu mu

Bir günde mi büyüdü keratalar benimki demin göbek deliği etrafında fink attı gittikçe çoşuyor sanki amann annee her zaman hareketli olacak değilim yaa diyorlardır şimdi

Kızlar benim bugün yine kontrolüm vardı doktor progestanı bu hafta da kullan dedi yine günde 3 şeklinde (36.haftaya girdim) herkes bırakınca biraz şüpheye düştüm açıkçası bunun bebeğe bir zararı olur mu acaba ya

Bizim hastane de organizasyon vs yasak dedi süsleme için odanın içine yapamazsınız ama kapıya süs asabilirsiniz dedi bazi hastaneler bu konuda çok katı.

Daha fazla pregastan kullanımı annenin karaciğeri yorucagi için belirli bir süre sonra bıraktıriyor.

Kızlar benim de mide bulantım başladı bugün midesi bulanan var mı ? Neden tekrar başladı acaba

Bizim hastane de organizasyon vs yasak dedi süsleme için odanın içine yapamazsınız ama kapıya süs asabilirsiniz dedi bazi hastaneler bu konuda çok katı.
Bizede tam tersi kapıya süs yaptırmıyorz oda içinde masa süsü ikramlık sunumu yapabilirsiniz dedi de biz zaten masa yapmıcaz gurbetteyiz hastaneye gelen olmaz

Bizede tam tersi kapıya süs yaptırmıyorz oda içinde masa süsü ikramlık sunumu yapabilirsiniz dedi de biz zaten masa yapmıcaz gurbetteyiz hastaneye gelen olmaz
Cidden çok garipler Resmen siz hazırlayın ikramlik biz de nasiplenelim der gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…