Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Merhaba kızlar az önce kontrolden çıktık, zorda olsa yüzünü gösterdi prensesim 35. Haftadayız, benim tontik kızım 2600 gram, 48 cm olmuş haftasıyla utunlu dedi dr çok şükür herşey yolundaymış, 25 i gibi dikişim alınacak ondan sonrada normal doğumu bekleyeceğiz

Eklentiler

• 20241211_152045.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 85
Oyyy tatlılığa bak , tam bir prenses maşallah kuzucuğa
Dikişdr anestezi ile alınacak değil mi ?

Hey tecrübeli anneler epidural sezeryanda belimizden yapılan iğne cok acitiyo mu? Uyustuktan sonra karnimizi kesip bicerken aci olmasa bile garip seyler hissediliyo mu? O esnada bizim heyecanimizi alacak bi hemşire vs konusuyo mu yoksa elini kolunu yanlara baglayip kurbanlik koyun gibi bekliyomuyuz? Ha bi de bebek kestikten kac dk sonra cikiyo da bize gosteriyolar? Ayy ben napcam ya cok korkuyom

Oyyy tatlılığa bak , tam bir prenses maşallah kuzucuğa
Dikişdr anestezi ile alınacak değil mi ?
Çok teşekkür ederiz teyzesiii
Canım onu söylemedi benim de aklıma hiç gelmedi sormak, haftaya cuma bir kontrol daha var dikişi almadan önce o zaman soracağım

+1
Bizi aydınlatın

Canım ben acı hissetmedim. Uyuştuktan sonrada hiçbir şey hissetmedim en ufak bile. Benim doğumumda ameliyathanede ki tüm personeller çok iyiydi. Doktor kendi doktorum değildi nöbetçi doktordu o çok güzel sohbet etmişti. Dakika olarak bilmiyorum ama çok çabuk alıyolar bence hiç korkmayın. Korkulcak hiçbir yanı yok. Zaten bişe anlamıyosunuz ki. Yatın ve keyfinize bakın

Söylemeden geçmek istemedim. Çok güzel bir kızınız var maşallah Sağlıkla doğsun, Allah nazardan saklasın.

Maşallah canım sağlıcakla gelsin prenses Doktorunuzu netleştirebildiniz mi siz

Söylemeden geçmek istemedim. Çok güzel bir kızınız var maşallah Sağlıkla doğsun, Allah nazardan saklasın.
Gözlerim doldu, çok teşekkür ederiz, hepsinin kendileri de bahtları da güzel olsun
Maşallah canım sağlıcakla gelsin prenses Doktorunuzu netleştirebildiniz mi siz
Amin canım hepimizin ki inşaAllah biz adatıptaki doktorla devam ediyoruz, sonuna geldik yeni bir doktor da bulamadık hayırlısı dedik canım

Sen yine arabayla gidiyosun ben otobüs durağına kadar yürü ordan ayakta kal 40-45 dk yol git. Bir de geri dönüşü var tabi
Ben hamileliğimin bir kısmında o dediğiniz yolu giderek hastaneye gidiyor idim otobüs ile. Ancak diyelim ki karnim gözükmedi biri yer vermedi falan. Direkt hamileler için olan yerlerin başına gidip hamileyim, öncelik bana ait yer verir misiniz diyordum. 2 kez yaşadım ikisinde de oturdum. Asla ayakta kalmayın. Ben üniversite hastanesine gidiyorum evimin önünde biniyordum evin önünde iniyordum, taksi ile gitsem 800 lira tutar en aşağı o kadar uzak bir yerde üniversite, şehir hastanesi taksiyle 500 tutuyor mesela. Her zaman da taksiye binilmez, mecburen yardım istemek durumundasınız diğer yolculardan çekinmeyin hiç. Durak 5 10 metre uzak mesela eve. Şoföre hamileyim indir deyince indiriyor evin önünde bile. Hamileyken hele bu haftalarda ayakta kalmak çok yorucu

İğneyi yaparken hissediyorsunuz biraz acıtıyor. Operasyon anında da acı hissetmiyorsunuz ama yapılan işlemler hissediliyor. Doktor karını eliyle açıyor, oralar hissediliyor. Yaklaşık 15 dakika sonra bebeği kucağımıza veriyorlar. Sonra bebeği götürüyorlar, doktor dikişe başlıyor. Toplamda tüm işlemler 40 dakika falan sürüyor

Sonradan sezeryan dikisi alinmio dimi peki? Eriyen dikis mi oluyo

Çok haklısın. Dün hatta iki kadın vardı hamile de var ama felan dedi yer ister gibi insanlardan hatta sen şöyle gel çok sarsılmada dediler ellerinden geldiğinde yardımcı olmaya çalıştılar. Genelde yaşlılar ve çocuklular oturuyor durum öyle oluncada birşey diyemiyorsun otobüs güzergahıyla evim çok farklı. Durakta inincede baya yürüyorum. Eve gelince pestilim çıkmış oluyor. Şuan araba alcak maddiyatımız yok ama bazen biraz kendimizi zorlayıp ayağımızı yerden kescek araba alsak mı diyoruz. Doğumu,sonrasınjda düşününce çok büyük ihtiyaç

Ben ilk sezaryenimde çok panik olduğumdan bana belime iğne yapılmadan önce sakinlestirici verildi hiç birsey hatırlamıyorum. Ama fotoğraflarda gözüm açık bebeği gösteriyorlar gülüyorum falan yine aynısını isteyeceğim ben birsey hatırlamayayım ama fotoğraflarım olsun

Valla ben geçen şoförün yanında boşluk oluyor ya oraya oturmayi teklif ettim, şoför birinden rica etti yer verdiler. Ben sizin yerinizde olsam yere bile otururum. Daha bile güvenli. Bir anda sarssa otobüs sizi düşseniz falan daha tehlikeli. Ya da otobüste demirler var onlara karnınizi vursanız hep tehlikeli. Bir iki kez karnımı hesap edemeyip kendi kendime evde çarptım, o zaman bile çok ağrım olmuştu, haftam da daha büyük değildi. Kendiniz ses çıkarın, herkesin anası bacısı kızı hamile oluyor biri muhakkak yer vermeli. Araba konusunda da Allah inşallah yardımcınız olsun, inşallah alırsınız. Eşim başka bir şehirde çalıştığı için ben de her zaman arabayla bir yere gidemiyorum nasıl zor olduğunu anlayabiliyorum durumunuzun. İnşallah bebekle birlikte Allah nasip eder.

Ayyy bunu duyduguma sevindimm.. bn de ayni bundan istiyorum doktoruma soyliycem

Giderken kendimi güvenli bi noktaya alabiliyorum. Ama gelirken çok dolu oluyor ve o zaman çok sarsılabiliyorum cidden İnşallah alabiliriz Kızım rızkıyla gelir bize şans getirir

Çok haklısın ama sanki bebek adam zayıfladı gibi üzüldüm ahahah.
Bu nasıl bir duygu çok iyi anlıyorum seni canım bizim bebiş de seninki gibi biliyorsun . İri olduğu için hep endişeliyim ama son gittiğimizde diğer haftalara göre az kilo almış sevinmek yerine içten içe de üzülmüyor değildim

İki gün önce yüksek tansiyon dan dolayi beni doğumhane de müsade altına almışlardı. İki hasta vardı ikiside sezeryan olacaktı. Birini aldılar ameliyathaneye 20 dk bile olmadan bebeği getirdiler. Sonra diğer hastayı aldılar onunda 17 dk sonra bebeği geldi çok şaşırmıştım seseryanin bu kadar kısa sürdüğünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…